|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:46 am
specjalnie dla Autarka:
whee
Mr.Smokey mnie zdonatowal whee normlanie go zaraz wpisze na lsite...
jakby sobie, nei wiem po jaka cholere, CoCo nie kupila drugiego ,to juz bym mala gitarke, z ze jestem frajerka... XD
sprzedam go zaraz na markiecie :XP: (kota, a nie Smokeya... XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:49 am
eh witam mrgreen jak dawno tu niebylem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:50 am
EvilYuki specjalnie dla Autarka: whee Mr.Smokey mnie zdonatowal whee normlanie go zaraz wpisze na lsite... jakby sobie, nei wiem po jaka cholere, CoCo nie kupila drugiego ,to juz bym mala gitarke, z ze jestem frajerka... XD sprzedam go zaraz na markiecie :XP: (kota, a nie Smokeya... XD) obniz cene kota to szybciej CI sie spreda 400 g w ta czy w ta to nieiwele twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:51 am
EvilYuki specjalnie dla Autarka: whee Mr.Smokey mnie zdonatowal whee normlanie go zaraz wpisze na lsite... jakby sobie, nei wiem po jaka cholere, CoCo nie kupila drugiego ,to juz bym mala gitarke, z ze jestem frajerka... XD sprzedam go zaraz na markiecie :XP: (kota, a nie Smokeya... XD) niedobry Smokey, z buta go whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:52 am
Twisted_Exile EvilYuki specjalnie dla Autarka: whee Mr.Smokey mnie zdonatowal whee normlanie go zaraz wpisze na lsite... jakby sobie, nei wiem po jaka cholere, CoCo nie kupila drugiego ,to juz bym mala gitarke, z ze jestem frajerka... XD sprzedam go zaraz na markiecie :XP: (kota, a nie Smokeya... XD) obniz cene kota to szybciej CI sie spreda 400 g w ta czy w ta to nieiwele twisted oo witaj Twisted... dawno zes my sie niewidzieli, nieprawdaz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:56 am
Ozual Twisted_Exile EvilYuki specjalnie dla Autarka: whee Mr.Smokey mnie zdonatowal whee normlanie go zaraz wpisze na lsite... jakby sobie, nei wiem po jaka cholere, CoCo nie kupila drugiego ,to juz bym mala gitarke, z ze jestem frajerka... XD sprzedam go zaraz na markiecie :XP: (kota, a nie Smokeya... XD) obniz cene kota to szybciej CI sie spreda 400 g w ta czy w ta to nieiwele twisted oo witaj Twisted... dawno zes my sie niewidzieli, nieprawdaz? wink ninja zadko tu bywam ostatnio ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:56 am
widze ze duzo sie zmienilo a zarazem nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:59 am
Twisted_Exile Ozual Twisted_Exile EvilYuki specjalnie dla Autarka: whee Mr.Smokey mnie zdonatowal whee normlanie go zaraz wpisze na lsite... jakby sobie, nei wiem po jaka cholere, CoCo nie kupila drugiego ,to juz bym mala gitarke, z ze jestem frajerka... XD sprzedam go zaraz na markiecie :XP: (kota, a nie Smokeya... XD) obniz cene kota to szybciej CI sie spreda 400 g w ta czy w ta to nieiwele twisted oo witaj Twisted... dawno zes my sie niewidzieli, nieprawdaz? wink ninja zadko tu bywam ostatnio ninja twisted ja chyba pierwszy raz od 2 miesiecy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 12:05 pm
Ozual ja chyba pierwszy raz od 2 miesiecy sweatdrop ninja wiele Cie nie ominelo twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 12:13 pm
o, tak ,wlasnie tak...
mam gitarke XD inna, niz questowalam, ale mam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 12:16 pm
nie mialem nic zlego na mysli, sorki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 12:24 pm
Autark nie mialem nic zlego na mysli, sorki ja to wiem, nei wiem jak Rynienka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|