|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 9:06 am
EvilYuki Aidanna bo elegancki ubior jest fajny rofl nie wiem jak mozna nie lubiec oficjalnych ubiorow ninja Tez sie dziwie... chcialaby mmundurek w szkolce... 3nodding oj mundurki... taaak xd alee u mnie w gdansku tylko jedna szkola ma mundurki... i to jakas kiepska xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 9:06 am
Gaile de Verte Naah, lece robic ciasteczka :3 Milego, istotki. nie spal kuchni... milego pichcenia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 9:08 am
heart heart heart mi rysunek dla Ciebie troche wiecej zajmie... stressed chociazby dlatego, ze nie mam (zapsulam mrgreen ) ale mam przymusowe wakacje, wiec jutro powinien byc juz zrobiony 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 9:52 am
okazalo sie, ze te dwa sealedy, co dostalam "niby przez przypadek" to prezent od jednej hamerykanki, ktora mi bumpuje moj sklep... xp
napisala mi w ostatnim bumpie, ze ma nadzieje, iz sealedy pomoga... i co wy, bardziej obeznani w gai ludzie o tym sadzicie? co mam zrobic. zeby wyjsc z twarza? odddac jej te sealedy, a moze narysowac arta w podziece? albo nawet dwa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 10:06 am
EvilYuki okazalo sie, ze te dwa sealedy, co dostalam "niby przez przypadek" to prezent od jednej hamerykanki, ktora mi bumpuje moj sklep... xp napisala mi w ostatnim bumpie, ze ma nadzieje, iz sealedy pomoga... i co wy, bardziej obeznani w gai ludzie o tym sadzicie? co mam zrobic. zeby wyjsc z twarza? odddac jej te sealedy, a moze narysowac arta w podziece? albo nawet dwa? no... hmm... ladnie podziekuj i narysuj jej cos 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 10:12 am
Aidanna EvilYuki okazalo sie, ze te dwa sealedy, co dostalam "niby przez przypadek" to prezent od jednej hamerykanki, ktora mi bumpuje moj sklep... xp napisala mi w ostatnim bumpie, ze ma nadzieje, iz sealedy pomoga... i co wy, bardziej obeznani w gai ludzie o tym sadzicie? co mam zrobic. zeby wyjsc z twarza? odddac jej te sealedy, a moze narysowac arta w podziece? albo nawet dwa? no... hmm... ladnie podziekuj i narysuj jej cos 3nodding dobre xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:05 am
co porabiacie dziewczyny??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:11 am
Iael co porabiacie dziewczyny?? hmmm... laze po gai, probuje opchnac CoCo za 11k...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:14 am
EvilYuki Iael co porabiacie dziewczyny?? hmmm... laze po gai, probuje opchnac CoCo za 11k... jak CoCo to te biale to mam kupca xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:15 am
Autark EvilYuki Iael co porabiacie dziewczyny?? hmmm... laze po gai, probuje opchnac CoCo za 11k... jak CoCo to te biale to mam kupca xp to ten czarny... nie chcesz czarniutkiego? *klepie go po brzuszku intensywniej niz zwykle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:17 am
EvilYuki Autark EvilYuki Iael co porabiacie dziewczyny?? hmmm... laze po gai, probuje opchnac CoCo za 11k... jak CoCo to te biale to mam kupca xp to ten czarny... nie chcesz czarniutkiego? *klepie go po brzuszku intensywniej niz zwykle* ale ja juz takiego mam a i cena jest strasznie duza jak za niego *klepie ja po pupie* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:18 am
Autark EvilYuki Autark EvilYuki Iael co porabiacie dziewczyny?? hmmm... laze po gai, probuje opchnac CoCo za 11k... jak CoCo to te biale to mam kupca xp to ten czarny... nie chcesz czarniutkiego? *klepie go po brzuszku intensywniej niz zwykle* ale ja juz takiego mam a i cena jest strasznie duza jak za niego *klepie ja po pupie* xp kicur, na markecie po tyle chodzi... *wali go po glowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:20 am
EvilYuki Autark EvilYuki Autark EvilYuki Iael co porabiacie dziewczyny?? hmmm... laze po gai, probuje opchnac CoCo za 11k... jak CoCo to te biale to mam kupca xp to ten czarny... nie chcesz czarniutkiego? *klepie go po brzuszku intensywniej niz zwykle* ale ja juz takiego mam a i cena jest strasznie duza jak za niego *klepie ja po pupie* xp kicur, na markecie po tyle chodzi... *wali go po glowie* no dobrze, dobrze, juz nie bij sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:24 am
Autark EvilYuki Autark EvilYuki Autark jak CoCo to te biale to mam kupca xp to ten czarny... nie chcesz czarniutkiego? *klepie go po brzuszku intensywniej niz zwykle* ale ja juz takiego mam a i cena jest strasznie duza jak za niego *klepie ja po pupie* xp kicur, na markecie po tyle chodzi... *wali go po glowie* no dobrze, dobrze, juz nie bij sweatdrop ojej, przepraszam... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 11:42 am
EvilYuki Autark EvilYuki Autark EvilYuki Autark jak CoCo to te biale to mam kupca xp to ten czarny... nie chcesz czarniutkiego? *klepie go po brzuszku intensywniej niz zwykle* ale ja juz takiego mam a i cena jest strasznie duza jak za niego *klepie ja po pupie* xp kicur, na markecie po tyle chodzi... *wali go po glowie* no dobrze, dobrze, juz nie bij sweatdrop ojej, przepraszam... sad za co przepraszarz i czemu smucisz mordke? usmiechnij sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|