|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:42 am
Gaile de Verte Novelin, to sie jeszcze odezwe :3 Przed wyjazdem znajdzie sie chwila wolnego i w koncu Cie zmolestuje jak trzeba ^.^ <3
Ai - mnie sie bardziej podoba to, co jest pod spodem, mam obsesje na punkcie czarno-bialych paskow ;> Ale bluzeczka ladna. I taka dziewczeca. Ano przydaloby sie... ze tak powiem w chui czasu sie nie widzialysmy ;/ trzeba to jakos nadrobic. ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:44 am
EvilYuki mi sie takie brzydactwo podoba:  Zwykle wkladam to, na co mam ochote, taki odchyl... acz wieksozsc rzeczy mam czarnych ,ale ta GL sukienka... dla kochania chce taka miec, na jego urodzinki pieknie sie tak ubrac i mu uprzyjemniac wieczor. Taki glupi kaprysik... a potem moge ja wkladac na konwenty. hmm... mi jakos sie to niepodoba... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:45 am
Aidanna hmm... mi jakos sie to niepodoba... xp A mi cholernie... ale sa gusta i gusciki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:51 am
EvilYuki Aidanna hmm... mi jakos sie to niepodoba... xp A mi cholernie... ale sa gusta i gusciki 3nodding Z gotyckich sukienek widzialam ladniejsze :3 Siwa, nadrobimy, nadrobimy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:51 am
EvilYuki Aidanna hmm... mi jakos sie to niepodoba... xp A mi cholernie... ale sa gusta i gusciki 3nodding mi sie starsznie te cylinderki podobaja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:56 am
helo gąsiory XD bez obrazy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:56 am
Gaile de Verte EvilYuki Aidanna hmm... mi jakos sie to niepodoba... xp A mi cholernie... ale sa gusta i gusciki 3nodding Z gotyckich sukienek widzialam ladniejsze :3 a toz to Elegant Gothic Aristocrat akurat xd mi podchodzi tak istyl, ogolnie lubie bialek olnieryzki i elegancki ubior... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:58 am
Iael helo gąsiory XD bez obrazy... czesz Paszteciku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:58 am
EvilYuki Gaile de Verte EvilYuki Aidanna hmm... mi jakos sie to niepodoba... xp A mi cholernie... ale sa gusta i gusciki 3nodding Z gotyckich sukienek widzialam ladniejsze :3 a toz to Elegant Gothic Aristocrat akurat xd mi podchodzi tak istyl, ogolnie lubie bialek olnieryzki i elegancki ubior... 3nodding bo elegancki ubior jest fajny rofl nie wiem jak mozna nie lubiec oficjalnych ubiorow ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 9:00 am
Iael helo gąsiory XD bez obrazy... witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna bo elegancki ubior jest fajny rofl nie wiem jak mozna nie lubiec oficjalnych ubiorow ninja Tez sie dziwie... chcialaby mmundurek w szkolce... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 9:01 am
EvilYuki Iael helo gąsiory XD bez obrazy... czesz Paszteciku 3nodding mmmmmmmmm pasztet XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 9:02 am
Iael EvilYuki Iael helo gąsiory XD bez obrazy... czesz Paszteciku 3nodding mmmmmmmmm pasztet XD spod laski... aj min, Podlaski :> najlepszy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 9:05 am
Naah, lece robic ciasteczka :3 Milego, istotki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|