|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:24 am
Gaile de Verte EvilYuki Ilekroc bym nie patrzyla do lodowki, nie ma w niej biszkoptow, co mnei zasmuca... ale mam jogurcik... smile ~~~ co to jest "doodle art trejd" confused Ja narysuje dla Ciebie takiego headshota bazgrolkowego i dostane cos w zamian od Ciebie ;3
Oye, Nove :3 w sensie rysunek? Hmmm... ostatecznie, czemu nie, ale ja sie przebiore XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:24 am
Mialam miec. Nawet wysylalam maila do jednej z dziewczyn :3 Sprzedaz prowadzily na Reanimation, na ktorym mnie niestety nie bylo ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:25 am
Gaile de Verte Mialam miec. Nawet wysylalam maila do jednej z dziewczyn :3 Sprzedaz prowadzily na Reanimation, na ktorym mnie niestety nie bylo ;_; ja sobie nie kupie, jestem poczatkujaca GL... na razie musze matke namowic, zeby mi sukienke uszyla... taka ladna, elegant...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:26 am
EvilYuki Gaile de Verte Mialam miec. Nawet wysylalam maila do jednej z dziewczyn :3 Sprzedaz prowadzily na Reanimation, na ktorym mnie niestety nie bylo ;_; ja sobie nie kupie, jestem poczatkujaca GL... na razie musze matke namowic, zeby mi sukienke uszyla... taka ladna, elegant... a mi sie ta stronka nieotwiera crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:29 am
EvilYuki Gaile de Verte Mialam miec. Nawet wysylalam maila do jednej z dziewczyn :3 Sprzedaz prowadzily na Reanimation, na ktorym mnie niestety nie bylo ;_; ja sobie nie kupie, jestem poczatkujaca GL... na razie musze matke namowic, zeby mi sukienke uszyla... taka ladna, elegant... Poczatkujaca lolitka? ^^'''' maj gad...
Aid, Slonko, wejdz na strone glowna, bez tego czegos z Gai :3 I potem poogladaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a mi sie ta stronka nieotwiera crying jak klikam, to mi tez... sprobuj po prostu www.gothic-and-lolita.com wejdz w "Sklep" i "Akcesoria" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmmh chyba wyroslam z takich rzeczy ^^' i choc to mi sie podoba, juz raczej bym tego nie zalozyla :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:31 am
novelin hmmh chyba wyroslam z takich rzeczy ^^' i choc to mi sie podoba, juz raczej bym tego nie zalozyla :] Slyszalam, ze teraz sie z Ciebie kobieta elegancka zrobila :3 Masz wolny drugi tydzien ferii?
Ja sie nosze w czerni i mi dobrze. I uwazam, ze mam swoj styl ^^ Nie podpisuje sie pod nic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:32 am
Gaile de Verte EvilYuki Gaile de Verte Mialam miec. Nawet wysylalam maila do jednej z dziewczyn :3 Sprzedaz prowadzily na Reanimation, na ktorym mnie niestety nie bylo ;_; ja sobie nie kupie, jestem poczatkujaca GL... na razie musze matke namowic, zeby mi sukienke uszyla... taka ladna, elegant... Poczatkujaca lolitka? ^^'''' maj gad...
cos nie teges? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:34 am
Gaile de Verte novelin hmmh chyba wyroslam z takich rzeczy ^^' i choc to mi sie podoba, juz raczej bym tego nie zalozyla :] Slyszalam, ze teraz sie z Ciebie kobieta elegancka zrobila :3 Masz wolny drugi tydzien ferii?
Ja sie nosze w czerni i mi dobrze. I uwazam, ze mam swoj styl ^^ Nie podpisuje sie pod nic.ja to sie nosze na czarno albo na brazowo xd a jak na czarno to http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/KIF_1561.jpg takie cos i czarne spodnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:34 am
Gaile de Verte novelin hmmh chyba wyroslam z takich rzeczy ^^' i choc to mi sie podoba, juz raczej bym tego nie zalozyla :] Slyszalam, ze teraz sie z Ciebie kobieta elegancka zrobila :3 Masz wolny drugi tydzien ferii?
Ja sie nosze w czerni i mi dobrze. I uwazam, ze mam swoj styl ^^ Nie podpisuje sie pod nic. Elegancka, nie elegancka. Roznie. Ubieram sie w to co lubie.
Chociaz faktycznie, ostatnio lube ubrac sie no.. elegancko, bez okazji razz
Jendkaze nie moge sie doczekac sezonu, gdyz wreszcie bede mogla przyodziac moje XIII wdzianko smile
Mam wolny smile Termin do przedyskutowania ^^[/color]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:39 am
Novelin, to sie jeszcze odezwe :3 Przed wyjazdem znajdzie sie chwila wolnego i w koncu Cie zmolestuje jak trzeba ^.^ <3
Ai - mnie sie bardziej podoba to, co jest pod spodem, mam obsesje na punkcie czarno-bialych paskow ;> Ale bluzeczka ladna. I taka dziewczeca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:41 am
mi sie takie brzydactwo podoba:  Zwykle wkladam to, na co mam ochote, taki odchyl... acz wieksozsc rzeczy mam czarnych ,ale ta GL sukienka... dla kochania chce taka miec, na jego urodzinki pieknie sie tak ubrac i mu uprzyjemniac wieczor. Taki glupi kaprysik... a potem moge ja wkladac na konwenty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:42 am
Gaile de Verte Novelin, to sie jeszcze odezwe :3 Przed wyjazdem znajdzie sie chwila wolnego i w koncu Cie zmolestuje jak trzeba ^.^ <3
Ai - mnie sie bardziej podoba to, co jest pod spodem, mam obsesje na punkcie czarno-bialych paskow ;> Ale bluzeczka ladna. I taka dziewczeca. mi sie tam podoba... do spodni i glanow fajnie wyglada xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|