|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:08 am
EvilYuki nie biora uczacych sie i chorych... i jedynych zywicieli rodziny... mialam to na PO xd XDD Widac teraz, kto nie slucha na PO X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:12 am
uooo... jakie ladne... dziekowac bardzo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:13 am
Yay, kjutny heart _ heart ja bym byla w pelni usatysfakcjonowana... mrgreen jedzenie... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:15 am
EvilYuki Yay, kjutny heart _ heart ja bym byla w pelni usatysfakcjonowana... mrgreen jedzenie... ninja *wpieprza biszkopty* ^_____^ Moze jakis maly doodlowy art-trejd? X3
Aidanna - no problem :3 szczyt marzen to to na pewno nie jest, ale no...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:16 am
Gaile de Verte EvilYuki Yay, kjutny heart _ heart ja bym byla w pelni usatysfakcjonowana... mrgreen jedzenie... ninja *wpieprza biszkopty* ^_____^ Moze jakis maly doodlowy art-trejd? X3
Aidanna - no problem :3 szczyt marzen to to na pewno nie jest, ale no...nie no sliczne... 4laugh chcialabym rysowac jak ty 3nodding pinkne... *tajniacko wcina chipsy* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:18 am
Aidanna Gaile de Verte EvilYuki Yay, kjutny heart _ heart ja bym byla w pelni usatysfakcjonowana... mrgreen jedzenie... ninja *wpieprza biszkopty* ^_____^ Moze jakis maly doodlowy art-trejd? X3
Aidanna - no problem :3 szczyt marzen to to na pewno nie jest, ale no...nie no sliczne... 4laugh chcialabym rysowac jak ty 3nodding pinkne... *tajniacko wcina chipsy* ninja *ma przeogromna ochote na Desperadosa i Lay's cebulkowe ;_;* kill me...
Gdyby mnie Brak Czasu tak nie kopal, to pewnie stac by mnie bylo na cos wiecej ^^ No i Len... Leń jest potworem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:19 am
Gaile de Verte EvilYuki Yay, kjutny heart _ heart ja bym byla w pelni usatysfakcjonowana... mrgreen jedzenie... ninja *wpieprza biszkopty* ^_____^ Moze jakis maly doodlowy art-trejd? X3
Aidanna - no problem :3 szczyt marzen to to na pewno nie jest, ale no... Ilekroc bym nie patrzyla do lodowki, nie ma w niej biszkoptow, co mnei zasmuca... ale mam jogurcik... smile ~~~ co to jest "doodle art trejd" confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:20 am
ostatecznie, ja tez moge... witac... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:22 am
Gaile de Verte Aidanna Gaile de Verte EvilYuki Yay, kjutny heart _ heart ja bym byla w pelni usatysfakcjonowana... mrgreen jedzenie... ninja *wpieprza biszkopty* ^_____^ Moze jakis maly doodlowy art-trejd? X3
Aidanna - no problem :3 szczyt marzen to to na pewno nie jest, ale no...nie no sliczne... 4laugh chcialabym rysowac jak ty 3nodding pinkne... *tajniacko wcina chipsy* ninja *ma przeogromna ochote na Desperadosa i Lay's cebulkowe ;_;* kill me...
Gdyby mnie Brak Czasu tak nie kopal, to pewnie stac by mnie bylo na cos wiecej ^^ No i Len... Leń jest potworem XDja to wcinam paprykowe z biedronki... zmienili chyba recepture bo smakuja jak laysy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:22 am
EvilYuki Ilekroc bym nie patrzyla do lodowki, nie ma w niej biszkoptow, co mnei zasmuca... ale mam jogurcik... smile ~~~ co to jest "doodle art trejd" confused Ja narysuje dla Ciebie takiego headshota bazgrolkowego i dostane cos w zamian od Ciebie ;3
Oye, Nove :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|