|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:32 am
 sie....zakochaĆam heart eek heart cuuudnee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:33 am
zmartwie wszystkich ktorych nie stal na listy dotacyjne...
wlasnie dostalam wiadomosc od [NPC] Rina i... dwa Sealedy za dotacje O_O a je nie robilam zadnych dotacji...
myslicie, ze moga mi je teraz zabrac... bo to przeciez pomylka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:33 am
Bedzie na DA dopiero na walentynki ^^' Dla Cienistego, oczywiscie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:34 am
EvilYuki zmartwie wszystkich ktorych nie stal na listy dotacyjne... wlasnie dostalam wiadomosc od [NPC] Rina i... dwa Sealedy za dotacje O_O a je nie robilam zadnych dotacji... myslicie, ze moga mi je teraz zabrac... bo to przeciez pomylka... A masz mule'a? Przeslij listy tam, moze beda bezpieczniejsze... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:34 am
Gaile de Verte Aidanna jaki konkurs? ninja w kazdym razie gratuluje xd a normalnie bogate jestesmy rofl aaa... GAJL... jak tam moj rysunek *poke* ninja domokun xd Rysunek? Jaki rysunek? ^.~
Wybacz, ale obawiam sie, ze chyba sie go nie doczekasz... przynajmniej nie teraz vv' Chcesz to mozesz bidnac w aukcji ;P HB to tylko 62k.
A konkurs na Anime Gate :3 Na maskotke dla stronki. Samo AG wydaje animce na DVD.aaa buu... ja ciem rysunek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:36 am
Gaile de Verte EvilYuki zmartwie wszystkich ktorych nie stal na listy dotacyjne... wlasnie dostalam wiadomosc od [NPC] Rina i... dwa Sealedy za dotacje O_O a je nie robilam zadnych dotacji... myslicie, ze moga mi je teraz zabrac... bo to przeciez pomylka... A masz mule'a? Przeslij listy tam, moze beda bezpieczniejsze... ninja a jak nie... to nam przeslij xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:36 am
Aidanna Gaile de Verte Aidanna jaki konkurs? ninja w kazdym razie gratuluje xd a normalnie bogate jestesmy rofl aaa... GAJL... jak tam moj rysunek *poke* ninja domokun xd Rysunek? Jaki rysunek? ^.~
Wybacz, ale obawiam sie, ze chyba sie go nie doczekasz... przynajmniej nie teraz vv' Chcesz to mozesz bidnac w aukcji ;P HB to tylko 62k.
A konkurs na Anime Gate :3 Na maskotke dla stronki. Samo AG wydaje animce na DVD.aaa buu... ja ciem rysunek crying Na razie w ramach pocieszenia moge zrobic Ci skeczowego headshota ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:38 am
Gaile de Verte EvilYuki zmartwie wszystkich ktorych nie stal na listy dotacyjne... wlasnie dostalam wiadomosc od [NPC] Rina i... dwa Sealedy za dotacje O_O a je nie robilam zadnych dotacji... myslicie, ze moga mi je teraz zabrac... bo to przeciez pomylka... A masz mule'a? Przeslij listy tam, moze beda bezpieczniejsze... ninja mam... zarazp rzzesle... cholera, ale mi sie udalo... ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:39 am
Gaile de Verte Aidanna Gaile de Verte Aidanna jaki konkurs? ninja w kazdym razie gratuluje xd a normalnie bogate jestesmy rofl aaa... GAJL... jak tam moj rysunek *poke* ninja domokun xd Rysunek? Jaki rysunek? ^.~
A konkurs na Anime Gate :3 Na maskotke dla stronki. Samo AG wydaje animce na DVD.aaa buu... ja ciem rysunek crying Na razie w ramach pocieszenia moge zrobic Ci skeczowego headshota ^^nio doobra crying Yuki.. ale Ci sie poszczescilo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:39 am
Gaile de Verte Bedzie na DA dopiero na walentynki ^^' Dla Cienistego, oczywiscie :3 To wy uznajecie to komustyczne, czerwone swieto? ^_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:40 am
EvilYuki Gaile de Verte EvilYuki zmartwie wszystkich ktorych nie stal na listy dotacyjne... wlasnie dostalam wiadomosc od [NPC] Rina i... dwa Sealedy za dotacje O_O a je nie robilam zadnych dotacji... myslicie, ze moga mi je teraz zabrac... bo to przeciez pomylka... A masz mule'a? Przeslij listy tam, moze beda bezpieczniejsze... ninja mam... zarazp rzzesle... cholera, ale mi sie udalo... ^_^ :3 Mozesz mi cos narysowac, wtedy bedziemy sie cieszyc obie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:43 am
EvilYuki Gaile de Verte Bedzie na DA dopiero na walentynki ^^' Dla Cienistego, oczywiscie :3 To wy uznajecie to komustyczne, czerwone swieto? ^_- Swieto jak swieto :3 Gdyby nie bylo az tak komercyjne, to pewnie moja sympatia dla niego bylaby wieksza. Swietuje, bo moj brat ma urodziny a Kage idzie sie zglosic do woja XD tzn. raczej dac im kartke, z ktorej wynika, ze jest naprawde bardzo chory i nie moze sluzyc;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:45 am
Gaile de Verte EvilYuki Gaile de Verte Bedzie na DA dopiero na walentynki ^^' Dla Cienistego, oczywiscie :3 To wy uznajecie to komustyczne, czerwone swieto? ^_- Swieto jak swieto :3 Gdyby nie bylo az tak komercyjne, to pewnie moja sympatia dla niego bylaby wieksza. Swietuje, bo moj brat ma urodziny a Kage idzie sie zglosic do woja XD tzn. raczej dac im kartke, z ktorej wynika, ze jest naprawde bardzo chory i nie moze sluzyc;D o w dupiu... mam nadzieje, ze go nie wezma... a jakby co, moze moglby symulowac homoseksualizm? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:55 am
EvilYuki Gaile de Verte EvilYuki Gaile de Verte Bedzie na DA dopiero na walentynki ^^' Dla Cienistego, oczywiscie :3 To wy uznajecie to komustyczne, czerwone swieto? ^_- Swieto jak swieto :3 Gdyby nie bylo az tak komercyjne, to pewnie moja sympatia dla niego bylaby wieksza. Swietuje, bo moj brat ma urodziny a Kage idzie sie zglosic do woja XD tzn. raczej dac im kartke, z ktorej wynika, ze jest naprawde bardzo chory i nie moze sluzyc;D o w dupiu... mam nadzieje, ze go nie wezma... a jakby co, moze moglby symulowac homoseksualizm? XD XDDD Wygladem by pasowal, ladny z niego chlopiec :3 *bossski <3*
Nie powinni go wziac :3 Poza tym, pracuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 8:04 am
Gaile de Verte EvilYuki Gaile de Verte EvilYuki Gaile de Verte Bedzie na DA dopiero na walentynki ^^' Dla Cienistego, oczywiscie :3 To wy uznajecie to komustyczne, czerwone swieto? ^_- Swieto jak swieto :3 Gdyby nie bylo az tak komercyjne, to pewnie moja sympatia dla niego bylaby wieksza. Swietuje, bo moj brat ma urodziny a Kage idzie sie zglosic do woja XD tzn. raczej dac im kartke, z ktorej wynika, ze jest naprawde bardzo chory i nie moze sluzyc;D o w dupiu... mam nadzieje, ze go nie wezma... a jakby co, moze moglby symulowac homoseksualizm? XD XDDD Wygladem by pasowal, ladny z niego chlopiec :3 *bossski <3*
Nie powinni go wziac :3 Poza tym, pracuje. nie biora uczacych sie i chorych... i jedynych zywicieli rodziny... mialam to na PO xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|