|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:15 am
och straszne... nie masz na list... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:16 am
heart
ja tez nie mam na list, bo zaopatrzylam siew koty....
wyglada wiesniacko? bo ja chcialam tak... wiesniacko... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:21 am
Aidanna och straszne... nie masz na list... rolleyes chociaż raz sie nie wydurniaj......prosze... stressed Evil- dlaczego..... fajowo wyglądasz 4laugh dawno mnie nie bylo tu razz musze sobie jakies nowe ciuszki kupić razz i wziac sie za poprawianie rysunkow czarnym cienkopisem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:22 am
no prosze, Gaile ^_______^
gratulacje z okazji wyroznienia w konkursie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki heart ja tez nie mam na list, bo zaopatrzylam siew koty.... wyglada wiesniacko? bo ja chcialam tak... wiesniacko... mrgreen aj ty wisniaku... xd ja mam 5k xp czesc Gaile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:23 am
EvilYuki no prosze, Gaile ^_______^ gratulacje z okazji wyroznienia w konkursie 3nodding Dziekuje ^^ I tak uwazam, ze powinni wybrac jedna maskotke, w tym wypadku Kyohaku od Kage X3
Dobry wszystkim :3
Aid - to razem mamy cale 10k XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:24 am
Kimagure-chan Aidanna och straszne... nie masz na list... rolleyes chociaż raz sie nie wydurniaj......prosze... stressed Evil- dlaczego..... fajowo wyglądasz 4laugh dawno mnie nie bylo tu razz musze sobie jakies nowe ciuszki kupić razz i wziac sie za poprawianie rysunkow czarnym cienkopisem xp alez ja sie nie wydurniam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:26 am
zachcialo mi sie sukni w stylu GL... wlasnie suzkam, zeby przedstawic mamci, coby mi uszyla ^_______^
i zebym miala cyzm straszyc niemcow ^_______^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:26 am
Gaile de Verte EvilYuki no prosze, Gaile ^_______^ gratulacje z okazji wyroznienia w konkursie 3nodding Dziekuje ^^ I tak uwazam, ze powinni wybrac jedna maskotke, w tym wypadku Kyohaku od Kage X3
Dobry wszystkim :3
Aid - to razem mamy cale 10k XDjaki konkurs? ninja w kazdym razie gratuluje xd a normalnie bogate jestesmy rofl aaa... GAJL... jak tam moj rysunek *poke* ninja domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:27 am
wlasnie ogladam twoje nowe rysunki.... łał whee heart eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:29 am
Aidanna jaki konkurs? ninja w kazdym razie gratuluje xd a normalnie bogate jestesmy rofl aaa... GAJL... jak tam moj rysunek *poke* ninja domokun xd Rysunek? Jaki rysunek? ^.~
Wybacz, ale obawiam sie, ze chyba sie go nie doczekasz... przynajmniej nie teraz vv' Chcesz to mozesz bidnac w aukcji ;P HB to tylko 62k.
A konkurs na Anime Gate :3 Na maskotke dla stronki. Samo AG wydaje animce na DVD.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|