|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 2:51 pm
Delein Kaplanka Meteorytu Delein Nu musze sie kurowac, bo w piatek do jazzu trza isc! jakies parenascie stron "Innego swiata" mi zostalo, a "zdazyc przed panem bogiem" przeczytalam z 20... No to niezla jestes. Bo ja zaczelam Zdazyc przed... a Innego swiata nawet nie udalo mi sie wypozyczyc. ******** it. Hyh...inny swiat mnie znudzil, jedynie koniec jest ciekawy...ale ja nie lubie tej tematyki... No... chyba malo kto lubi. To jest takie... dolujace O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 2:55 pm
Kaplanka Meteorytu Delein Kaplanka Meteorytu Delein Nu musze sie kurowac, bo w piatek do jazzu trza isc! jakies parenascie stron "Innego swiata" mi zostalo, a "zdazyc przed panem bogiem" przeczytalam z 20... No to niezla jestes. Bo ja zaczelam Zdazyc przed... a Innego swiata nawet nie udalo mi sie wypozyczyc. ******** it. Hyh...inny swiat mnie znudzil, jedynie koniec jest ciekawy...ale ja nie lubie tej tematyki... No... chyba malo kto lubi. To jest takie... dolujace O.o wiesz, nawet mnie nie doluje, po prostu mnie nudzi...oczywiscie opisuja tam straszne rzeczy i jak to czytalam, to mialam ochote nigdy wiecej do tej ksiazki nie zagladac...ale ogolnie jest mi ta ksiazka...obojetna...jakos tak sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 2:59 pm
Delein wiesz, nawet mnie nie doluje, po prostu mnie nudzi...oczywiscie opisuja tam straszne rzeczy i jak to czytalam, to mialam ochote nigdy wiecej do tej ksiazki nie zagladac...ale ogolnie jest mi ta ksiazka...obojetna...jakos tak sweatdrop Hm... No rozumiem. To tak jak mnie Borowski znudzil. Niby pisal o takich strasznych rzeczach, ale jakos tak bez emocji i bez sensu. Bywa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:01 pm
Kaplanka Meteorytu Delein wiesz, nawet mnie nie doluje, po prostu mnie nudzi...oczywiscie opisuja tam straszne rzeczy i jak to czytalam, to mialam ochote nigdy wiecej do tej ksiazki nie zagladac...ale ogolnie jest mi ta ksiazka...obojetna...jakos tak sweatdrop Hm... No rozumiem. To tak jak mnie Borowski znudzil. Niby pisal o takich strasznych rzeczach, ale jakos tak bez emocji i bez sensu. Bywa smile Te ksiazki sa na jedno kopyto...juz wole interpretacje wierszy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:05 pm
Delein Kaplanka Meteorytu Delein wiesz, nawet mnie nie doluje, po prostu mnie nudzi...oczywiscie opisuja tam straszne rzeczy i jak to czytalam, to mialam ochote nigdy wiecej do tej ksiazki nie zagladac...ale ogolnie jest mi ta ksiazka...obojetna...jakos tak sweatdrop Hm... No rozumiem. To tak jak mnie Borowski znudzil. Niby pisal o takich strasznych rzeczach, ale jakos tak bez emocji i bez sensu. Bywa smile Te ksiazki sa na jedno kopyto...juz wole interpretacje wierszy XD O ludzie, nawet mi o tym nie mow. Wzielas sie juz za to wypracowanie? Interpretacje wiersza o Ryfce? Bo mi sie nawet nie chcialo. Jak tylko do tego zagladalam, to mi sie odechciewalo wszystkiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:07 pm
Kaplanka Meteorytu Delein Kaplanka Meteorytu Delein wiesz, nawet mnie nie doluje, po prostu mnie nudzi...oczywiscie opisuja tam straszne rzeczy i jak to czytalam, to mialam ochote nigdy wiecej do tej ksiazki nie zagladac...ale ogolnie jest mi ta ksiazka...obojetna...jakos tak sweatdrop Hm... No rozumiem. To tak jak mnie Borowski znudzil. Niby pisal o takich strasznych rzeczach, ale jakos tak bez emocji i bez sensu. Bywa smile Te ksiazki sa na jedno kopyto...juz wole interpretacje wierszy XD O ludzie, nawet mi o tym nie mow. Wzielas sie juz za to wypracowanie? Interpretacje wiersza o Ryfce? Bo mi sie nawet nie chcialo. Jak tylko do tego zagladalam, to mi sie odechciewalo wszystkiego. Ja to przez pomysle przed feriami napisalam XD Ale musze je jeszcze dopiescic troszke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:09 pm
Delein Ja to przez pomysle przed feriami napisalam XD Ale musze je jeszcze dopiescic troszke... Heh... No nie dobijaj mnie.... Jestem kurna beznadziejna jesli chodzi o to.... Ech... slabo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:11 pm
Kaplanka Meteorytu Delein Ja to przez pomysle przed feriami napisalam XD Ale musze je jeszcze dopiescic troszke... Heh... No nie dobijaj mnie.... Jestem kurna beznadziejna jesli chodzi o to.... Ech... slabo. aj tam beznadziejna...nawet nie jest tak zle z tym wypracowaniem...znaczy wiesz...klucz pewnie ebdzie masakryczny...ale jak sobie wezmiesz wiersz ten Mickiewicz i porownasz, to wszystko wychodzi :] Dasz rade, zdolna bestyja jestes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:16 pm
Delein Kaplanka Meteorytu Delein Ja to przez pomysle przed feriami napisalam XD Ale musze je jeszcze dopiescic troszke... Heh... No nie dobijaj mnie.... Jestem kurna beznadziejna jesli chodzi o to.... Ech... slabo. aj tam beznadziejna...nawet nie jest tak zle z tym wypracowaniem...znaczy wiesz...klucz pewnie ebdzie masakryczny...ale jak sobie wezmiesz wiersz ten Mickiewicz i porownasz, to wszystko wychodzi :] Dasz rade, zdolna bestyja jestes mrgreen A wez przestan. Zdolna to moze i jestem, ale leniwa tez. Wiec wiesz smile Wezme sie za to jutro albo w piatek. Albo i jutro i w piatek. A co. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:19 pm
Kaplanka Meteorytu A wez przestan. Zdolna to moze i jestem, ale leniwa tez. Wiec wiesz smile Wezme sie za to jutro albo w piatek. Albo i jutro i w piatek. A co. biggrin Pewno, jeszcze kupa czasu :] Ja sobie wczoraj o WOSie przypomnialam...w ogole nie pamietam co to za ten temat byl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:23 pm
Delein Kaplanka Meteorytu A wez przestan. Zdolna to moze i jestem, ale leniwa tez. Wiec wiesz smile Wezme sie za to jutro albo w piatek. Albo i jutro i w piatek. A co. biggrin Pewno, jeszcze kupa czasu :] Ja sobie wczoraj o WOSie przypomnialam...w ogole nie pamietam co to za ten temat byl... Ty, faktycznie, wos! Tez nie pamietam tematu... Hm... Trzeba bedzie poszukac, moze gdzies zapisalam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:24 pm
Kaplanka Meteorytu Delein Kaplanka Meteorytu A wez przestan. Zdolna to moze i jestem, ale leniwa tez. Wiec wiesz smile Wezme sie za to jutro albo w piatek. Albo i jutro i w piatek. A co. biggrin Pewno, jeszcze kupa czasu :] Ja sobie wczoraj o WOSie przypomnialam...w ogole nie pamietam co to za ten temat byl... Ty, faktycznie, wos! Tez nie pamietam tematu... Hm... Trzeba bedzie poszukac, moze gdzies zapisalam. Jak znajdzies,z to mi przeslij XD I tak to bede robic na ostatnia chwile :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:27 pm
Delein Jak znajdzies,z to mi przeslij XD I tak to bede robic na ostatnia chwile :] Oki ^^ Ja tez biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:37 pm
Gdzieeeee jestes Deeeeel, o gdzieee, o gdzieeeeeeee.... Zniklaaaas* choc byyyyylas tutaaaaj wciaaaaaaaz....
*licencia poetica, jakby sie kto pytal czemu zniklas. Tak mi pasowalo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:39 pm
Kaplanka Meteorytu Gdzieeeee jestes Deeeeel, o gdzieee, o gdzieeeeeeee.... Zniklaaaas* choc byyyyylas tutaaaaj wciaaaaaaaz.... *licencia poetica, jakby sie kto pytal czemu zniklas. Tak mi pasowalo. Jestem jestem, devianta sprawdzalam...moj brat ma glupawe i pisze wiersze... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|