|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:25 am
EvilYuki Autark Aidanna EvilYuki Ja wystarczajaco cierpie codzien w pracowni matematycznej... uhh... matematyka... gonk nienawidze domokun Nie ma to jak egzamin z matmy za dwa dni mrgreen Ha... nie ma to jak teskt kompetencji w marcu... :XP: wiecie co... jakas obca panienka dala mi Friend, wczesniej pytajac czy mozemy zostac przyjaciolmiu, odpowiada siur... a ta mi potem pisze "mam dzis urodziny, wyslij mi cos na urodziny xd nie ma to jak byc niekompetentnym w lutym xp To znaczy ze Cie kocha redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:26 am
EvilYuki Autark Aidanna EvilYuki Ja wystarczajaco cierpie codzien w pracowni matematycznej... uhh... matematyka... gonk nienawidze domokun Nie ma to jak egzamin z matmy za dwa dni mrgreen Ha... nie ma to jak teskt kompetencji w marcu... :XP: wiecie co... jakas obca panienka dala mi Friend, wczesniej pytajac czy mozemy zostac przyjaciolmiu, odpowiada siur... a ta mi potem pisze "mam dzis urodziny, wyslij mi cos na urodziny xd ale chamowa xd hamerykanka pewnie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:28 am
Iael Aidanna o nieeee.... bambi mi sie po francusku sciagnal crying rofl ja tak mialem ze spider-manem 1.. tylko ze byl dubbing.... japonski sweatdrop ja juz sciagam kolejnego bambi... jenu ja to mam pecha do ut... mam na plycie... niedziala... mialam na kompie to nienagralam i sie zepsul domokun a teraz starcilam trzy plyty nagrywajac jakis obraz ktory jest trefny i musze szukac kolejnego ut do sciagania *walii glowa w sciane* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:31 am
Aidanna Iael Aidanna o nieeee.... bambi mi sie po francusku sciagnal crying rofl ja tak mialem ze spider-manem 1.. tylko ze byl dubbing.... japonski sweatdrop ja juz sciagam kolejnego bambi... jenu ja to mam pecha do ut... mam na plycie... niedziala... mialam na kompie to nienagralam i sie zepsul domokun a teraz starcilam trzy plyty nagrywajac jakis obraz ktory jest trefny i musze szukac kolejnego ut do sciagania *walii glowa w sciane* domokun zamiast nagrywac montuj obrazy plyt jako wirtualne CD-ROM'y, np. Demonem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:33 am
Aidanna Iael Aidanna o nieeee.... bambi mi sie po francusku sciagnal crying rofl ja tak mialem ze spider-manem 1.. tylko ze byl dubbing.... japonski sweatdrop ja juz sciagam kolejnego bambi... jenu ja to mam pecha do ut... mam na plycie... niedziala... mialam na kompie to nienagralam i sie zepsul domokun a teraz starcilam trzy plyty nagrywajac jakis obraz ktory jest trefny i musze szukac kolejnego ut do sciagania *walii glowa w sciane* domokun bo se kuku zrobisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:34 am
Autark Aidanna Iael Aidanna o nieeee.... bambi mi sie po francusku sciagnal crying rofl ja tak mialem ze spider-manem 1.. tylko ze byl dubbing.... japonski sweatdrop ja juz sciagam kolejnego bambi... jenu ja to mam pecha do ut... mam na plycie... niedziala... mialam na kompie to nienagralam i sie zepsul domokun a teraz starcilam trzy plyty nagrywajac jakis obraz ktory jest trefny i musze szukac kolejnego ut do sciagania *walii glowa w sciane* domokun zamiast nagrywac montuj obrazy plyt jako wirtualne CD-ROM'y, np. Demonem nie chce mi sie kabinowac... sciagne inny i tyle xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:35 am
Iael Aidanna Iael Aidanna o nieeee.... bambi mi sie po francusku sciagnal crying rofl ja tak mialem ze spider-manem 1.. tylko ze byl dubbing.... japonski sweatdrop ja juz sciagam kolejnego bambi... jenu ja to mam pecha do ut... mam na plycie... niedziala... mialam na kompie to nienagralam i sie zepsul domokun a teraz starcilam trzy plyty nagrywajac jakis obraz ktory jest trefny i musze szukac kolejnego ut do sciagania *walii glowa w sciane* domokun bo se kuku zrobisz to fajnie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:36 am
Aidanna Autark Aidanna Iael Aidanna o nieeee.... bambi mi sie po francusku sciagnal crying rofl ja tak mialem ze spider-manem 1.. tylko ze byl dubbing.... japonski sweatdrop ja juz sciagam kolejnego bambi... jenu ja to mam pecha do ut... mam na plycie... niedziala... mialam na kompie to nienagralam i sie zepsul domokun a teraz starcilam trzy plyty nagrywajac jakis obraz ktory jest trefny i musze szukac kolejnego ut do sciagania *walii glowa w sciane* domokun zamiast nagrywac montuj obrazy plyt jako wirtualne CD-ROM'y, np. Demonem nie chce mi sie kabinowac... sciagne inny i tyle xp tyle ze te montowanie obrazow to zadna filozofia, sciagnij Deamon Tool i po prostu zaznacz w tym programie plik z obrazem, przynajmniej nie zmarnujesz plyty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:36 am
dobra zegnam szanowane panstwo... ide poczytac sobie ksiazke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:51 am
widzieliscie jakie dodali sliczne mebelki heart ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:53 am
Autark EvilYuki Autark Aidanna EvilYuki Ja wystarczajaco cierpie codzien w pracowni matematycznej... uhh... matematyka... gonk nienawidze domokun Nie ma to jak egzamin z matmy za dwa dni mrgreen Ha... nie ma to jak teskt kompetencji w marcu... :XP: wiecie co... jakas obca panienka dala mi Friend, wczesniej pytajac czy mozemy zostac przyjaciolmiu, odpowiada siur... a ta mi potem pisze "mam dzis urodziny, wyslij mi cos na urodziny xd nie ma to jak byc niekompetentnym w lutym xp To znaczy ze Cie kocha redface A ja myslalam, ze tylko Ty mnie kochasz... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:55 am
Omega Sun widzieliscie jakie dodali sliczne mebelki heart ? mebelki grejtne, ale pewnie drogie jak nie powiem co... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 8:01 am
EvilYuki Autark EvilYuki Autark Aidanna EvilYuki Ja wystarczajaco cierpie codzien w pracowni matematycznej... uhh... matematyka... gonk nienawidze domokun Nie ma to jak egzamin z matmy za dwa dni mrgreen Ha... nie ma to jak teskt kompetencji w marcu... :XP: wiecie co... jakas obca panienka dala mi Friend, wczesniej pytajac czy mozemy zostac przyjaciolmiu, odpowiada siur... a ta mi potem pisze "mam dzis urodziny, wyslij mi cos na urodziny xd nie ma to jak byc niekompetentnym w lutym xp To znaczy ze Cie kocha redface A ja myslalam, ze tylko Ty mnie kochasz... crying redface a to ... tak ... mrgreen dziolszka na wylacznosc whee 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 8:13 am
EvilYuki Omega Sun widzieliscie jakie dodali sliczne mebelki heart ? mebelki grejtne, ale pewnie drogie jak nie powiem co... 3nodding nie, maja normalne ceny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|