|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:07 am
Iael jak troche pocierpisz to sie dostaniez ale ja niechce do nieba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:11 am
Aidanna Iael jak troche pocierpisz to sie dostaniez ale ja niechce do nieba xd == no powiedzialas te magiczne slowaXD wreszcie sie rozumiemy XD*wciaga ja przez okno i daje goraca cherbatke* XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:12 am
Ja wystarczajaco cierpie codzien w pracowni matematycznej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:13 am
Iael Aidanna Iael jak troche pocierpisz to sie dostaniez ale ja niechce do nieba xd == no powiedzialas te magiczne slowaXD wreszcie sie rozumiemy XD*wciaga ja przez okno i daje goraca cherbatke* XD samo H 3nodding *laduje sie pod jakis kocyk i siorbie elgencko herbatke* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:15 am
Aidanna Iael Aidanna Iael jak troche pocierpisz to sie dostaniez ale ja niechce do nieba xd == no powiedzialas te magiczne slowaXD wreszcie sie rozumiemy XD*wciaga ja przez okno i daje goraca cherbatke* XD samo H 3nodding *laduje sie pod jakis kocyk i siorbie elgencko herbatke* xd ale to nie jest herbatka tylko cherbatka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:15 am
EvilYuki Ja wystarczajaco cierpie codzien w pracowni matematycznej... uhh... matematyka... gonk nienawidze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:16 am
Iael Aidanna Iael Aidanna Iael jak troche pocierpisz to sie dostaniez ale ja niechce do nieba xd == no powiedzialas te magiczne slowaXD wreszcie sie rozumiemy XD*wciaga ja przez okno i daje goraca cherbatke* XD samo H 3nodding *laduje sie pod jakis kocyk i siorbie elgencko herbatke* xd ale to nie jest herbatka tylko cherbatka ahaa... *patrzy na cherbatke* ato to sie czyms rozni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:17 am
Aidanna EvilYuki Ja wystarczajaco cierpie codzien w pracowni matematycznej... uhh... matematyka... gonk nienawidze domokun Nie ma to jak egzamin z matmy za dwa dni mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:18 am
Autark Aidanna EvilYuki Ja wystarczajaco cierpie codzien w pracowni matematycznej... uhh... matematyka... gonk nienawidze domokun Nie ma to jak egzamin z matmy za dwa dni mrgreen AA!! boze egzamin z matmy... nie moj ale i tak starszne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:19 am
o nieeee.... bambi mi sie po francusku sciagnal crying rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:21 am
Aidanna Autark Aidanna EvilYuki Ja wystarczajaco cierpie codzien w pracowni matematycznej... uhh... matematyka... gonk nienawidze domokun Nie ma to jak egzamin z matmy za dwa dni mrgreen AA!! boze egzamin z matmy... nie moj ale i tak starszne xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:22 am
Aidanna Iael Aidanna Iael Aidanna Iael jak troche pocierpisz to sie dostaniez ale ja niechce do nieba xd == no powiedzialas te magiczne slowaXD wreszcie sie rozumiemy XD*wciaga ja przez okno i daje goraca cherbatke* XD samo H 3nodding *laduje sie pod jakis kocyk i siorbie elgencko herbatke* xd ale to nie jest herbatka tylko cherbatka ahaa... *patrzy na cherbatke* ato to sie czyms rozni? to jest herbatka ala dyslektyk. w skrocie herbatka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:22 am
Autark Aidanna EvilYuki Ja wystarczajaco cierpie codzien w pracowni matematycznej... uhh... matematyka... gonk nienawidze domokun Nie ma to jak egzamin z matmy za dwa dni mrgreen Ha... nie ma to jak teskt kompetencji w marcu... :XP: wiecie co... jakas obca panienka dala mi Friend, wczesniej pytajac czy mozemy zostac przyjaciolmiu, odpowiada siur... a ta mi potem pisze "mam dzis urodziny, wyslij mi cos na urodziny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:24 am
Aidanna o nieeee.... bambi mi sie po francusku sciagnal crying rofl ja tak mialem ze spider-manem 1.. tylko ze byl dubbing.... japonski sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|