|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 5:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 5:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 5:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 5:57 am
lenie sie... siedze sobie caly dzien w pizamie i nic nie robie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 6:10 am
Aidanna lenie sie... siedze sobie caly dzien w pizamie i nic nie robie xd u fajnie masz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 6:18 am
Boze, jak zmarzlaaaaam!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 6:31 am
EvilYuki Boze, jak zmarzlaaaaam!!! gonk mnie del wyciagnela na spacer i akurat szlismy pod wiatr XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 6:43 am
Iael EvilYuki Boze, jak zmarzlaaaaam!!! gonk mnie del wyciagnela na spacer i akurat szlismy pod wiatr XD a ja wyszlam sobie wczesniej z domku, zeby na pewno zdazyc na autobusik... o 9:00 stalam, a mial przyjechac o 9:04... przyjechal o 9:35...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 6:45 am
a ja siedze sobie w cieplym domku i nigdzie nie musze lazic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 6:49 am
Aidanna a ja siedze sobie w cieplym domku i nigdzie nie musze lazic mrgreen == *lapie ja za nogi i przywiazyje do rynny na zewnatrz* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 6:52 am
Iael Aidanna a ja siedze sobie w cieplym domku i nigdzie nie musze lazic mrgreen == *lapie ja za nogi i przywiazyje do rynny na zewnatrz* twisted ej... a to za co... crying ja nie chce... dopiero co sie wykapalam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 6:54 am
Aidanna Iael Aidanna a ja siedze sobie w cieplym domku i nigdzie nie musze lazic mrgreen == *lapie ja za nogi i przywiazyje do rynny na zewnatrz* twisted ej... a to za co... crying ja nie chce... dopiero co sie wykapalam xd to sie wysuszysz... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 6:56 am
EvilYuki Aidanna Iael Aidanna a ja siedze sobie w cieplym domku i nigdzie nie musze lazic mrgreen == *lapie ja za nogi i przywiazyje do rynny na zewnatrz* twisted ej... a to za co... crying ja nie chce... dopiero co sie wykapalam xd to sie wysuszysz... heart nie ma wiatru... przynajmniej u mnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 6:58 am