Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22722 22723 22724 22725 22726 22727 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mr. Smokey

PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:05 pm

No zauwazlylem al ja pytam tak ogolnie co u Ciebie my sie w sumie nie znamy ale co tam

Smokey jestem smile
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:09 pm

Mr. Smokey
No zauwazlylem al ja pytam tak ogolnie co u Ciebie my sie w sumie nie znamy ale co tam

Smokey jestem smile

Ano nie znamy sie... Ja Kaplanka jestem, jak widac zreszta xp
Tak ogolnie u mnie to w porzadku. Troche nudno, dlatego siedze na kompie i szukam porzadnych wzorow tatuazy... Ale znajduje sam szajs albo cos co mi nie odpowiada.

Kaplanka Meteorytu

Mr. Smokey

PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:12 pm

ło a zamierzasz sobie strzelić jakis ??
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:19 pm

Mr. Smokey
ło a zamierzasz sobie strzelić jakis ??

A zamierzam smile
Jak tylko uzbieram kase. Ale poki co chce taki nieduzy, wiec musze uzbierac ok. 100 zl.
Chcialam logo Moonspella sobie wytatuowac, ale w koncu juz nie wiem. Bo chcialabym tez miec smoka smile

Kaplanka Meteorytu

Mr. Smokey

PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:26 pm

a moze :

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Hehe ;]

BLS wymiata ^^.

A moze jakiegoś tribala ?

User Image

wesz gdybyś była facetem i biała bys fajne siałko to poleciłbym zrobić robie tatułąz ktory by wyglądał jak ślad po lwich pazurach [ew pazurkach Rynn ^^ na jedno chychodzi xD] na klacie albo plecach ale chyba raczej nie przejdzie razz hehe
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:27 pm

Ja jak narazie to choruje na pierca w brwi ale matka by mnie wywaliła z domu, tak samo z wargą wiec to raczej plany na dalsza przyszłość razz

Mr. Smokey

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:30 pm

Mr. Smokey
a moze :

Hehe ;]

BLS wymiata ^^.

A moze jakiegoś tribala ?

User Image

wesz gdybyś była facetem i biała bys fajne siałko to poleciłbym zrobić robie tatułąz ktory by wyglądał jak ślad po lwich pazurach [ew pazurkach Rynn ^^ na jedno chychodzi xD] na klacie albo plecach ale chyba raczej nie przejdzie razz hehe

biggrin
Tribal... No nie wiem... To troche zbyt banalne. Chociaz z drugiej strony jakby mi ktos zaprojektowal, to kto wie.
A fajne cialko i tak mam, mimo, ze nie jestem facetem xp
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:32 pm

Mr. Smokey
Ja jak narazie to choruje na pierca w brwi ale matka by mnie wywaliła z domu, tak samo z wargą wiec to raczej plany na dalsza przyszłość razz

W brwi wyglada ciekawie. Tak jakos... intrygujaco wink
A wargi nie trzeba przekluwac, sa takie "kolczyki" do zakladania tylko. Kolczyk w jezyku czy w wardze nie jest zbyt wygodny, tak mi mowila kumpela, ktora ma piercingi praktycznie wszedzie 3nodding

Kaplanka Meteorytu

Mr. Smokey

PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:35 pm

Pozwol ze co do ciałka sie nie wypowiem bo z braku fizycznych mozliwoście nie moge tego ocenić razz razz hehe.

^^

Mru.. mru.. tatuaz oczywiście razz

Genialne razz

Mnie sie generalnie podobaja małe tatuaże. Jakies tribalki niekoniecznie skomplikowane.

Edit : Bo mysle jeszzce o tym ze kiedys mi sie moze to przestac podobac i mały mozna zakryc a jak masz cała ręke wydziarganą no to juz moze byc problem czasami razz
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:39 pm

Aha no i jeszzcer motyw z hitmana czyli kod kreskowy na szyi ^^

Przdałą by sie jeszcze uniwersalizacja kodow kreskowych na całym świece zeby cena zawsze wynosiła 666 ^^ razz

Mr. Smokey

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:40 pm

Mr. Smokey
Pozwol ze co do ciałka sie nie wypowiem bo z braku fizycznych mozliwoście nie moge tego ocenić razz razz hehe.

^^

Mru.. mru.. tatuaz oczywiście razz

Genialne razz

Mnie sie generalnie podobaja małe tatuaże. Jakies tribalki niekoniecznie skomplikowane.

Edit : Bo mysle jeszzce o tym ze kiedys mi sie moze to przestac podobac i mały mozna zakryc a jak masz cała ręke wydziarganą no to juz moze byc problem czasami razz

No ja dokladnie o tym samym mysle. Maly tatuaz mozna jakos schowac, a taki np. na cale plecy (bardzo bym taki chciala miec) juz nie bardzo. Podziwiam ludzi, ktorzy sie na to decyduja.
Wlasnie dlatego chcialam sobie zrobic logo Moonspella. I jeszcze takie male oko na piersi, ale moj facet powiedzial, ze on nie chce zebym sobie biust dziarala mrgreen
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:42 pm

Kaplanka Meteorytu
Mr. Smokey

A wargi nie trzeba przekluwac, sa takie "kolczyki" do zakladania tylko. Kolczyk w jezyku czy w wardze nie jest zbyt wygodny, tak mi mowila kumpela, ktora ma piercingi praktycznie wszedzie 3nodding

No ale chyba nie o to chodzi zeby sobie wkładac koleczko na warge razz hehe, jak mieć kolczyk to mieć kolczyk.

Mr. Smokey

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:43 pm

Mr. Smokey
Kaplanka Meteorytu
Mr. Smokey

No ale chyba nie o to chodzi zeby sobie wkładac koleczko na warge razz hehe, jak mieć kolczyk to mieć kolczyk.

Wyglada to w zasadzie tak samo, jesli ktos ma przebita warge i nosi w niej kolczyk koleczko. Ale to juz kwestia tego co kto lubi. Ja nawet uszu przebitych nie mam smile
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:44 pm

No nie wiem czy kobieca pierś to dobrze miejsce na dziaranie razz . W sumie to sie zgodze chyba z Twoim facetem. Waszych [kobiecych w sensie] piersi nie tzreba upiększać w żaden sposob ^^

No ale mnie sie juz oczy kleją wiec mykam spać. Trzymaj się. Do nastepnego.

Papa.

Mr. Smokey

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Mon Feb 06, 2006 5:46 pm

Mr. Smokey
No nie wiem czy kobieca pierś to dobrze miejsce na dziaranie razz . W sumie to sie zgodze chyba z Twoim facetem. Waszych [kobiecych w sensie] piersi nie tzreba upiększać w żaden sposob ^^

No ale mnie sie juz oczy kleją wiec mykam spać. Trzymaj się. Do nastepnego.

Papa.

Haha, dobrze powiedziane smile

Dobranoc, milych snow 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22722 22723 22724 22725 22726 22727 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games