|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 3:37 pm
roman_zbawicieL znowu was posraszylem ? :/ stare Mnie nie tak latwo wystraszyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 3:42 pm
ja potrafie przepedzic nawet samego szatana. bo jam jest jedyny w sym rodzaju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 3:45 pm
roman_zbawicieL ja potrafie przepedzic nawet samego szatana. bo jam jest jedyny w sym rodzaju A to ciekawe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 3:59 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Aidanna  Be Bee rofl (szkoda tylko ze nie bylo koszulki podobnej) xp kuna eek surprised talk2hand twisted ta, tyle ze ja w tym lepiej wygladam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:02 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Aidanna  Be Bee rofl (szkoda tylko ze nie bylo koszulki podobnej) xp kuna eek surprised talk2hand twisted ta, tyle ze ja w tym lepiej wygladam biggrin ...a Twoje drugie imie to skromnosc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:06 pm
btw majac czy wogole oplaca sie kupowac wedke za 2.5k ? zakladajac ze zbieram tu kase w tempie masakrycznie powolnym i na lepsze ciuchy bym z pol roku zbieral ale czy jak kupie wedke i zostane rybakiem to da sie cos wiecej tu zarobic ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:12 pm
roman_zbawicieL btw majac czy wogole oplaca sie kupowac wedke za 2.5k ? zakladajac ze zbieram tu kase w tempie masakrycznie powolnym i na lepsze ciuchy bym z pol roku zbieral ale czy jak kupie wedke i zostane rybakiem to da sie cos wiecej tu zarobic ? Hm, bo ja wiem... Jakos nigdy nie traktowalam lowienia rybek na Gai jako sposobu na zarobienie kasy, tylko raczej jako zabawe... Bo zawsze jak lowilam to mi zdarzalo conajmniej 5 puszek albo opon. =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:24 pm
ja pisze tylko posty i odswiezam strone ale wiem ze na dluzsza mete duzo mi to nie da.. sam zbytnio nie znam sie na panujacych tu zasadach wszystkich artarenach, sklepach itd..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:29 pm
roman_zbawicieL ja pisze tylko posty i odswiezam strone ale wiem ze na dluzsza mete duzo mi to nie da.. sam zbytnio nie znam sie na panujacych tu zasadach wszystkich artarenach, sklepach itd.. Jesli jestes na gildii czy jakimkolwiek innym forum codziennie, to na postowaniu da sie wzbogacic smile Zwlaszcza jesli jest ktos, z kim lubisz rozmawiac. Wtedy sie nawet nie zauwaza jak kasa leci smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:51 pm
hipopotamus mrgreen lece spac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:53 pm
Autark hipopotamus mrgreen lece spac Dobranoc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:54 pm
Autark hipopotamus mrgreen lece spac No coz, papa. Co słychać ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:55 pm
Mr. Smokey Autark hipopotamus mrgreen lece spac No coz, papa. Co słychać ?? Tutaj niestety niewiele... pusto jakos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|