|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:06 pm
>luka na dzika< Co tam dziołcha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:15 pm
BeeWolf_san >luka na dzika< Co tam dziołcha biggrin Dzika 4 godziny Dwie Wieze ogladala i ma lotrowski nastroj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:32 pm
Avsko :3 Cu tam slychowac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:34 pm
Delein Avsko :3 Cu tam slychowac? Wszystko po staremu 3nodding Tylko ferie sie kurcza, a to niepozytywne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:36 pm
Kaplanka Meteorytu Delein Avsko :3 Cu tam slychowac? Wszystko po staremu 3nodding Tylko ferie sie kurcza, a to niepozytywne. Tia, trzaby skonczyc z tymi lekturami ^^ W piatek prawdopodobnie do jazza idziemy :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:38 pm
Aidanna  Be Bee rofl (szkoda tylko ze nie bylo koszulki podobnej) xp kuna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:40 pm
Delein Kaplanka Meteorytu Delein Avsko :3 Cu tam slychowac? Wszystko po staremu 3nodding Tylko ferie sie kurcza, a to niepozytywne. Tia, trzaby skonczyc z tymi lekturami ^^ W piatek prawdopodobnie do jazza idziemy :3 O popatrz... Ja tez sie wybieram smile Jeszcze nie wiem, czy z Danielem czy sama, ale to sie zobaczy. W zeszly piatek bylam z Celina w Jazzie i bylo przezajefajnie mrgreen Co prawda gral Kresto i momentami mialam ochote go zabic, ale kurcze nagadalysmy sie za wszystkie czasy i to bylo super biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:42 pm
Kaplanka Meteorytu Delein Kaplanka Meteorytu Delein Avsko :3 Cu tam slychowac? Wszystko po staremu 3nodding Tylko ferie sie kurcza, a to niepozytywne. Tia, trzaby skonczyc z tymi lekturami ^^ W piatek prawdopodobnie do jazza idziemy :3 O popatrz... Ja tez sie wybieram smile Jeszcze nie wiem, czy z Danielem czy sama, ale to sie zobaczy. W zeszly piatek bylam z Celina w Jazzie i bylo przezajefajnie mrgreen Co prawda gral Kresto i momentami mialam ochote go zabic, ale kurcze nagadalysmy sie za wszystkie czasy i to bylo super biggrin Nu to bomba, mysmy tez chcieli isc, ale dopadla mnie kobieca dolegliwosc i stracilam ochote na nocne szalenstwo...Ale teraz nie odpuszcze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:47 pm
Delein Nu to bomba, mysmy tez chcieli isc, ale dopadla mnie kobieca dolegliwosc i stracilam ochote na nocne szalenstwo...Ale teraz nie odpuszcze! No i slusznie mrgreen W ogole na poczatku nikogo znajomego nie bylo, sami kinder metale sluchajacy Tokio Hotel albo innej szmiry typu Evanescence, a potem jak sie nagle zaroilo od znajomych mordek to sie az zdziwilam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:48 pm
Kaplanka Meteorytu Delein Nu to bomba, mysmy tez chcieli isc, ale dopadla mnie kobieca dolegliwosc i stracilam ochote na nocne szalenstwo...Ale teraz nie odpuszcze! No i slusznie mrgreen W ogole na poczatku nikogo znajomego nie bylo, sami kinder metale sluchajacy Tokio Hotel albo innej szmiry typu Evanescence, a potem jak sie nagle zaroilo od znajomych mordek to sie az zdziwilam smile Hehe nu w ferie to i dzieciarnia sie wyszalec musi :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:49 pm
BeeWolf_san Aidanna  Be Bee rofl (szkoda tylko ze nie bylo koszulki podobnej) xp kuna eek surprised talk2hand twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:58 pm
Delein Kaplanka Meteorytu Delein Nu to bomba, mysmy tez chcieli isc, ale dopadla mnie kobieca dolegliwosc i stracilam ochote na nocne szalenstwo...Ale teraz nie odpuszcze! No i slusznie mrgreen W ogole na poczatku nikogo znajomego nie bylo, sami kinder metale sluchajacy Tokio Hotel albo innej szmiry typu Evanescence, a potem jak sie nagle zaroilo od znajomych mordek to sie az zdziwilam smile Hehe nu w ferie to i dzieciarnia sie wyszalec musi :] Ale ja sie az zleklam jak zobaczylam dziewuszke na oko 12 letnia O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 3:17 pm