|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:56 am
Delein renge_karen Delein renge_karen A ze mna to przywitac sie nie mozna sad zalamka cry Przeto na poczatku rzeklam ogolne "Avencjo", a ze panna Rynn doszla po mnie, to sie z nia witam osobno. Ale mimo wszystko witaj. Edit- a i nie pisz na czerwono, to kolor zarezerwowany dla modow. Ty fakt nie zauważyłam soralki sad cry
A ja tak lubie czerwony crying Luz bambuz. Nu trudno, modowie tez go bardzo lubia, a jest ich wiecej, wiec sila rzeczy musisz zmienic kolor ^^" biggrin ^^
Spoko zaraz zmienie kolor lub cos wykombinuje innego razz
Luz bambuz ^^ podoba mi sie biggrin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 5:01 am
renge_karen biggrin ^^
Spoko zaraz zmienie kolor lub cos wykombinuje innego razz
Luz bambuz ^^ podoba mi sie biggrin ^^ Gut...od dawna jestes na gai? Jeszcze cie tu nie widzialam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 5:04 am
Delein Gut...od dawna jestes na gai? Jeszcze cie tu nie widzialam :3 Po Gaii buszuje troche czasu ale tutak jestem od niedawna biggrin ^^
Bardziej po angielsku gadalam niz po polsku biggrin ^^ razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 5:37 am
Poradnik rybacki juz dziala. Jezeli ktos chce zglebic tajemnice tej gierki zapraszam do subforum wink
Omni: Sorki że zajelo to az tyle czasu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 6:49 am
bry...wszystkim... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 7:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 7:17 am
*pojawia sie chwile po wyjsciu siostry* hejo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 7:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 8:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 10:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 10:19 am
spierdalam: tu jeszcze nie napisalem... ta gildia jak i inne... z reszta cala gaia, juz nigdy nie bedzie taka jak kiedys, teraz to wszystko chujowe jest, sorry za cenzure, ale wole byc szczery, cieszcie sie, a ci co mnie znaja to pozwalam sie smucic wink (i tak nie zobacza tego posta)
zegnam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 10:28 am
crazy chaz spierdalam: tu jeszcze nie napisalem... ta gildia jak i inne... z reszta cala gaia, juz nigdy nie bedzie taka jak kiedys, teraz to wszystko chujowe jest, sorry za cenzure, ale wole byc szczery, cieszcie sie, a ci co mnie znaja to pozwalam sie smucic wink (i tak nie zobacza tego posta) zegnam. wielka to strata dla naszej gildii.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|