|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 2:26 pm
BeeWolf_san dupa .. czemu nikogo nie ma jak ja jestem moze sie pesza na Twoj widok i wstydza odezwac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 2:28 pm
Omega Sun BeeWolf_san dupa .. czemu nikogo nie ma jak ja jestem moze sie pesza na Twoj widok i wstydza odezwac wink domokun boja sie wladzy mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 2:36 pm
Twisted_Exile Omega Sun BeeWolf_san dupa .. czemu nikogo nie ma jak ja jestem moze sie pesza na Twoj widok i wstydza odezwac wink domokun boja sie wladzy mrgreen twisted no czegoś się bać trzeba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 2:39 pm
BeeWolf_san no czegoś się bać trzeba biggrin xd xd xd taaaa bo postraszysz ich tym mieczem co go masz w sigu xd xd xd xd xd xd lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 5:12 pm
Przeprszam, moze ktos mnie zbanowac? Bardzo plosie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 3:13 am
ninja talk2hand ninja co se tutaj dzieje... jak zwykle nic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:19 am
Ale nudy..........
Zaraz umre razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:45 am
renge_karen A ze mna to przywitac sie nie mozna sad zalamka cry Przeto na poczatku rzeklam ogolne "Avencjo", a ze panna Rynn doszla po mnie, to sie z nia witam osobno. Ale mimo wszystko witaj. Edit- a i nie pisz na czerwono, to kolor zarezerwowany dla modow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:50 am
Delein renge_karen A ze mna to przywitac sie nie mozna sad zalamka cry Przeto na poczatku rzeklam ogolne "Avencjo", a ze panna Rynn doszla po mnie, to sie z nia witam osobno. Ale mimo wszystko witaj. Edit- a i nie pisz na czerwono, to kolor zarezerwowany dla modow. Ty fakt nie zauważyłam soralki sad cry
A ja tak lubie czerwony crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 4:52 am
renge_karen Delein renge_karen A ze mna to przywitac sie nie mozna sad zalamka cry Przeto na poczatku rzeklam ogolne "Avencjo", a ze panna Rynn doszla po mnie, to sie z nia witam osobno. Ale mimo wszystko witaj. Edit- a i nie pisz na czerwono, to kolor zarezerwowany dla modow. Ty fakt nie zauważyłam soralki sad cry
A ja tak lubie czerwony crying Luz bambuz. Nu trudno, modowie tez go bardzo lubia, a jest ich wiecej, wiec sila rzeczy musisz zmienic kolor ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|