|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 10:26 am
mlody walniety kot siedzacy pod sufitem w zupelnosci mi wystarcza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 10:35 am
Nightcatt mlody walniety kot siedzacy pod sufitem w zupelnosci mi wystarcza blaugh tez smaczny mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 10:40 am
EvilYuki Nightcatt mlody walniety kot siedzacy pod sufitem w zupelnosci mi wystarcza blaugh tez smaczny mrgreen crying czy mi sie wydaje czy tu sie rozmawia o jedzonku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 10:43 am
Autark EvilYuki Nightcatt mlody walniety kot siedzacy pod sufitem w zupelnosci mi wystarcza blaugh tez smaczny mrgreen crying czy mi sie wydaje czy tu sie rozmawia o jedzonku tak troszku... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 10:47 am
EvilYuki Autark EvilYuki Nightcatt mlody walniety kot siedzacy pod sufitem w zupelnosci mi wystarcza blaugh tez smaczny mrgreen crying czy mi sie wydaje czy tu sie rozmawia o jedzonku tak troszku... mrgreen ja to mam pecha, zawsze lapie sie na drazliwe tematy sweatdrop masz jakies placuszki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 10:49 am
Autark ja to mam pecha, zawsze lapie sie na drazliwe tematy sweatdrop masz jakies placuszki mrgreen *rzuca w niego plackiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 10:53 am
EvilYuki Autark ja to mam pecha, zawsze lapie sie na drazliwe tematy sweatdrop masz jakies placuszki mrgreen *rzuca w niego plackiem* *rzuca sie na lecacego placka* my precious whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 11:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 11:45 am
Zarzadzam burze mozgow, bo pisze prace i potrzebuje argumentow, bo utknelam w polowie i zabraklo mi weny wink
Temat: Jaka jest Twoim zdaniem kondycja polskiego społeczeństwa
moze ktos rzuci jakies przyklady patologicznych zjawisk?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 11:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 11:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 11:52 am
Rynn the Vampire Omega Sun Zarzadzam burze mozgow, bo pisze prace i potrzebuje argumentow, bo utknelam w polowie i zabraklo mi weny wink Temat: Jaka jest Twoim zdaniem kondycja polskiego społeczeństwamoze ktos rzuci jakies przyklady patologicznych zjawisk? *leniwie siada na pufie*
A bo to mało dres�w? Ludzie wolą obrabować jakąś staruszkę kt�ra ma 500 zł emerytury zamiast iść do roboty..To, co mnie najbardziej wkurza to ludzie, kt�rzy m�wią, że oni za 500zł miesięcznie do roboty nie p�jdą. Bo ich to hańbi.
Tysiąc też by ich hańbił. Dwa też. Oni to by woleli, żeby nic nie musieli robić, a pieniądze same były. jak to sie za komuny mowilo czy sie siedzi czy sie lezy dwa tysiace sie nalezy czy jakos tak to szlo mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 11:53 am
Omega Sun Zarzadzam burze mozgow, bo pisze prace i potrzebuje argumentow, bo utknelam w polowie i zabraklo mi weny wink Temat: Jaka jest Twoim zdaniem kondycja polskiego społeczeństwamoze ktos rzuci jakies przyklady patologicznych zjawisk? a moze byc to: nie wazge, znowu marudze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 12:17 pm