|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:34 pm
Autark BeeWolf_san roman_zbawicieL a ja czekam az mi jajka wystygną jajka powinny pyc chłodne bo spermogeneza przebiegawolniej w wysokich temperaturach. jak beda za gorace to mozna juz nie miec dzieci, lub jakos tak Dlatego nie wolno nosic obcisłych spodni i majtek a kapac sie w letniej wodzie. Daj kabanosa, lerzy na podłodze wyciagajac reke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:37 pm
BeeWolf_san Autark BeeWolf_san roman_zbawicieL a ja czekam az mi jajka wystygną jajka powinny pyc chłodne bo spermogeneza przebiegawolniej w wysokich temperaturach. jak beda za gorace to mozna juz nie miec dzieci, lub jakos tak Dlatego nie wolno nosic obcisłych spodni i majtek a kapac sie w letniej wodzie. Daj kabanosa, lerzy na podłodze wyciagajac reke. i znowu musze sie nagimnastykowac by po nie siegnac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:38 pm
Autark BeeWolf_san Autark BeeWolf_san roman_zbawicieL a ja czekam az mi jajka wystygną jajka powinny pyc chłodne bo spermogeneza przebiegawolniej w wysokich temperaturach. jak beda za gorace to mozna juz nie miec dzieci, lub jakos tak Dlatego nie wolno nosic obcisłych spodni i majtek a kapac sie w letniej wodzie. Daj kabanosa, lerzy na podłodze wyciagajac reke. i znowu musze sie nagimnastykowac by po nie siegnac sweatdrop Było brac na zapas, ja mam piwo. ...wymiana co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:41 pm
BeeWolf_san Autark BeeWolf_san Autark BeeWolf_san roman_zbawicieL a ja czekam az mi jajka wystygną jajka powinny pyc chłodne bo spermogeneza przebiegawolniej w wysokich temperaturach. jak beda za gorace to mozna juz nie miec dzieci, lub jakos tak Dlatego nie wolno nosic obcisłych spodni i majtek a kapac sie w letniej wodzie. Daj kabanosa, lerzy na podłodze wyciagajac reke. i znowu musze sie nagimnastykowac by po nie siegnac sweatdrop Było brac na zapas, ja mam piwo. ...wymiana co ? jak za piwo to ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:41 pm
zjebalem 1 jajko, za mientkie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:44 pm
Turla mu butelke po podlodze, i czeka na kabanosa biggrin ... Ziew... Romanie, bo jajko to trzeba umic ugotowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:47 pm
BeeWolf_san Turla mu butelke po podlodze, i czeka na kabanosa biggrin ... Ziew... Romanie, bo jajko to trzeba umic ugotowac. *rzuca kabanosa* lepiej zlap bo sie koncza a propo jaj, kastrowanie przez gotowanie ... jest cos takiego confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:49 pm
Autark BeeWolf_san Turla mu butelke po podlodze, i czeka na kabanosa biggrin ... Ziew... Romanie, bo jajko to trzeba umic ugotowac. *rzuca kabanosa* lepiej zlap bo sie koncza a propo jaj, kastrowanie przez gotowanie ... jest cos takiego confused >łapie kabanosa i szamie g popijajac browarkiem< nie nie ma. chyba ze w jakis ubojniach sie tak znecaja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:51 pm
BeeWolf_san Autark BeeWolf_san Turla mu butelke po podlodze, i czeka na kabanosa biggrin ... Ziew... Romanie, bo jajko to trzeba umic ugotowac. *rzuca kabanosa* lepiej zlap bo sie koncza a propo jaj, kastrowanie przez gotowanie ... jest cos takiego confused >łapie kabanosa i szamie g popijajac browarkiem< nie nie ma. chyba ze w jakis ubojniach sie tak znecaja. tak tylko pytalem *wcina miesko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:56 pm
Autark tak tylko pytalem *wcina miesko* >lerzy plackiem i je kabanoska<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:58 pm
roman_zbawicieL zjebalem 1 jajko, za mientkie :/ wrzucasz do zimnej wody, włączasz ogień, czekasz aż woda się zagotuje, wyłączasz, potem niech sobie w tej wodzie postoi i dopiero je studzisz i obierasz- nie ma szans, ze wyjdzie miekkie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:58 pm
BeeWolf_san Autark tak tylko pytalem *wcina miesko* >lerzy plackiem i je kabanoska< *spoglada i kieruje wzrok z powrotem na wylaczony telewizor*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 5:00 pm
mialo byc miekkie ale to co wyszlo to byla w srodku jakas maz, jak klej. 6 jajek zrobiolem nrommalnie 2 dorzucilem podczas gotowania sie wody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|