|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:50 pm
roman_zbawicieL och kliaksz na linka na samym dole na free pozniej sie zaladuje strona trzebca poczekac chyba 30 sekund wtedy wpisuejsz kod i wybierasz mirror i sciagasz a nie mozesz mi po prostu powiedziec co tam jest? A jaka mam pewnosc, ze to np nie jakis wstrzasajacy widok, po ktorym nie bede mogla spac blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:56 pm
roman_zbawicieL na 1 ja robie salto w bok z 3 metrowego dachu, na drugim jak widac tu na focie  przeskoczyłem to robiac gwiazde bez rak a na trzecim moj koelga chcial zrobic salto w tyl po rundaku i spadl na banie fajne, ale tak to sobie chyba mozna krzywde zrobic eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:02 pm
tak mozna :] zaraz bede bo jajka gotuje tzn do jedzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:05 pm
roman_zbawicieL tak mozna :] zaraz bede bo jajka gotuje tzn do jedzenia jesc o tej porze jest bardzo niezdrowo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:13 pm
ninja
kuna, ...
Voodki ludzie voodki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
glodny jestem co mam zrobic :/ poza tym siedze i czekam a woda sie nie gotuje :/ moglem wczesniej isc do sklepu stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san ninja kuna, ... Voodki ludzie voodki jes mi tez jej brak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:14 pm
sweatdrop a mi tylko jedzenie w glowie, nawet tu sie od tego nie uwolnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:19 pm
Autark sweatdrop a mi tylko jedzenie w glowie, nawet tu sie od tego nie uwolnie tez bym cos zjadł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:23 pm
BeeWolf_san Autark sweatdrop a mi tylko jedzenie w glowie, nawet tu sie od tego nie uwolnie tez bym cos zjadł. dobra, poddaje sie, sprobuje siegnac do lodowkinie nie wstajac z krzesla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:26 pm
a ja czekam az mi jajka wystygną
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:28 pm
roman_zbawicieL a ja czekam az mi jajka wystygną jajka powinny pyc chłodne bo spermogeneza przebiegawolniej w wysokich temperaturach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:32 pm
BeeWolf_san roman_zbawicieL a ja czekam az mi jajka wystygną jajka powinny pyc chłodne bo spermogeneza przebiegawolniej w wysokich temperaturach. jak beda za gorace to mozna juz nie miec dzieci, lub jakos tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|