|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 11:49 am
Autark Iael jak ktos tu nie chce o zryle rozmawiac to niech podniesie reke XD nie martw sie i tak musze juz leciec do nauki włahahaha ja mam ferie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 11:56 am
Witajcie ponownie... Niech zyja zwieszajace sie kompy i ogladanie zdjec ze studniowki... Pfff...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 12:01 pm
Kaplanka Meteorytu Witajcie ponownie... Niech zyja zwieszajace sie kompy i ogladanie zdjec ze studniowki... Pfff... no del terz ostatnio przyniosla zdjecia ze swojej.... na szczescie tylko na 2 ja widac (taki joke) tzn szkoda ze na 2 ja widac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 12:03 pm
Iael Kaplanka Meteorytu Witajcie ponownie... Niech zyja zwieszajace sie kompy i ogladanie zdjec ze studniowki... Pfff... no del terz ostatnio przyniosla zdjecia ze swojej.... na szczescie tylko na 2 ja widac (taki joke) tzn szkoda ze na 2 ja widac XD Jak to tylko na dwoch? Mam dokladnie te same zdjecia i na wielu jest smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 12:05 pm
Kaplanka Meteorytu Iael Kaplanka Meteorytu Witajcie ponownie... Niech zyja zwieszajace sie kompy i ogladanie zdjec ze studniowki... Pfff... no del terz ostatnio przyniosla zdjecia ze swojej.... na szczescie tylko na 2 ja widac (taki joke) tzn szkoda ze na 2 ja widac XD Jak to tylko na dwoch? Mam dokladnie te same zdjecia i na wielu jest smile ale w calosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 12:10 pm
Iael Kaplanka Meteorytu Iael Kaplanka Meteorytu Witajcie ponownie... Niech zyja zwieszajace sie kompy i ogladanie zdjec ze studniowki... Pfff... no del terz ostatnio przyniosla zdjecia ze swojej.... na szczescie tylko na 2 ja widac (taki joke) tzn szkoda ze na 2 ja widac XD Jak to tylko na dwoch? Mam dokladnie te same zdjecia i na wielu jest smile ale w calosci No w calosci to malo kto jest na tych zdjeciach. Nic dziwnego zreszta, trudno takie zdjecia na studniowce zrobic, zeby kazdy byl w calosci. Zreszta, co to ma za znaczenie - wazne, ze sa, ze jest ich duzo i ze wspomnienia z nimi zwiazane tez sa fajne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 12:18 pm
Kaplanka Meteorytu Iael Kaplanka Meteorytu Iael Kaplanka Meteorytu Witajcie ponownie... Niech zyja zwieszajace sie kompy i ogladanie zdjec ze studniowki... Pfff... no del terz ostatnio przyniosla zdjecia ze swojej.... na szczescie tylko na 2 ja widac (taki joke) tzn szkoda ze na 2 ja widac XD Jak to tylko na dwoch? Mam dokladnie te same zdjecia i na wielu jest smile ale w calosci No w calosci to malo kto jest na tych zdjeciach. Nic dziwnego zreszta, trudno takie zdjecia na studniowce zrobic, zeby kazdy byl w calosci. Zreszta, co to ma za znaczenie - wazne, ze sa, ze jest ich duzo i ze wspomnienia z nimi zwiazane tez sa fajne smile ach wierze ci... a ja dopiero za 4 lata mam stodziowke.. i mam nadzieje ze bede chodzil do naszej szkolki XDkorcze ta szkola to chyba najlepsza na swiecieXD mozesz potwierdzic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 12:22 pm
Iael ach wierze ci... a ja dopiero za 4 lata mam stodziowke.. i mam nadzieje ze bede chodzil do naszej szkolki XDkorcze ta szkola to chyba najlepsza na swiecieXD mozesz potwierdzic XD Hm... bo ja wiem, czy taka najlepsza? Pod pewnymi wzgledami jest naprawde fajna, ale niestety niezbyt tych pozytywow duzo. Kiedys to byla swietna, ale teraz zeszla na psy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 12:24 pm
JEszcze siep ochwalcie do jakiej szkolki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 12:25 pm
Kaplanka Meteorytu Iael ach wierze ci... a ja dopiero za 4 lata mam stodziowke.. i mam nadzieje ze bede chodzil do naszej szkolki XDkorcze ta szkola to chyba najlepsza na swiecieXD mozesz potwierdzic XD Hm... bo ja wiem, czy taka najlepsza? Pod pewnymi wzgledami jest naprawde fajna, ale niestety niezbyt tych pozytywow duzo. Kiedys to byla swietna, ale teraz zeszla na psy. no pamietam ja magda zaczela tu chodzic XD wkurzaja mnie te pyskate dziewczymny z mojej i z 1g ta APOLONIA łeh XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 12:25 pm
EvilYuki JEszcze siep ochwalcie do jakiej szkolki XD Az sie wstydze... Gimnazjum i Liceum Ogolnoksztalcace Ewangelickiego Towarzystwa Edukacyjnego stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 12:29 pm
Kaplanka Meteorytu EvilYuki JEszcze siep ochwalcie do jakiej szkolki XD Az sie wstydze... Gimnazjum i Liceum Ogolnoksztalcace Ewangelickiego Towarzystwa Edukacyjnego stressed EE tam nic strasznego, moja siotra chodzila do katolickiego lo rofl rzynajmniej tam fajne czarne koszulki mieli :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 12:30 pm
Kaplanka Meteorytu EvilYuki JEszcze siep ochwalcie do jakiej szkolki XD Az sie wstydze... Gimnazjum i Liceum Ogolnoksztalcace Ewangelickiego Towarzystwa Edukacyjnego stressed czego tu sie wstydzic? Ewangelicka... fajnie macie 3nodding to ja sie powinnam wstydzic... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 12:33 pm
EvilYuki Kaplanka Meteorytu EvilYuki JEszcze siep ochwalcie do jakiej szkolki XD Az sie wstydze... Gimnazjum i Liceum Ogolnoksztalcace Ewangelickiego Towarzystwa Edukacyjnego stressed czego tu sie wstydzic? Ewangelicka... fajnie macie 3nodding to ja sie powinnam wstydzic... rolleyes Gadaj :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|