|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:13 am
Autark EvilYuki Autark to tez mozna zjesc mrgreen ale wolisz moje placuskzi, prawda? whee a kiedy bede mogl je zjesc? mrgreen wieczorem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:13 am
Autark EvilYuki Autark to tez mozna zjesc mrgreen ale wolisz moje placuskzi, prawda? whee a kiedy bede mogl je zjesc? mrgreen moje ulubione zrylo to pulpety miesne mojej mamci XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:14 am
EvilYuki Autark EvilYuki Autark to tez mozna zjesc mrgreen ale wolisz moje placuskzi, prawda? whee a kiedy bede mogl je zjesc? mrgreen wieczorem mrgreen czyli juz teraz, ok mrgreen to poprosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:16 am
Iael Autark EvilYuki Autark to tez mozna zjesc mrgreen ale wolisz moje placuskzi, prawda? whee a kiedy bede mogl je zjesc? mrgreen moje ulubione zrylo to pulpety miesne mojej mamci XD A moje moje >głos z pod podłogi< To to ... >wierci sie< NIEWIEM crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:18 am
Iael Autark EvilYuki Autark to tez mozna zjesc mrgreen ale wolisz moje placuskzi, prawda? whee a kiedy bede mogl je zjesc? mrgreen moje ulubione zrylo to pulpety miesne mojej mamci XD tez chcesz wspomoc biednego samarytanina 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:28 am
wszyscy poszli jesc bezemnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:44 am
BeeWolf_san >podchodzi do niego i dźga go lapcem wskazujacym w brzuszek< ziomek ty masz misową pirzamke... >marzy o misiowej pirzamce ktora kiedys posiadał< >ciagnie go za guzika< a co sie stalo z Twoja pizamka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:45 am
Autark wszyscy poszli jesc bezemnie crying *rzuca plackiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:47 am
Iael Autark wszyscy poszli jesc bezemnie crying *rzuca plackiem* dziekuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:48 am
Mm.. dobra.. to Wy tu sie ładnie bawcie, ja sie zbieram na imprezke do Veeeny :> C'ya!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:49 am
Silly-Sil Mm.. dobra.. to Wy tu sie ładnie bawcie, ja sie zbieram na imprezke do Veeeny :> C'ya! paps wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:50 am
Autark Iael Autark wszyscy poszli jesc bezemnie crying *rzuca plackiem* dziekuje mrgreen smakuje? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:51 am
EvilYuki Autark Iael Autark wszyscy poszli jesc bezemnie crying *rzuca plackiem* dziekuje mrgreen smakuje? whee mosi smakowac, dostal od mua
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:51 am
EvilYuki Autark Iael Autark wszyscy poszli jesc bezemnie crying *rzuca plackiem* dziekuje mrgreen smakuje? whee od Ciebie tez mialem cos dostac cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:53 am
Autark EvilYuki Autark Iael Autark wszyscy poszli jesc bezemnie crying *rzuca plackiem* dziekuje mrgreen smakuje? whee od Ciebie tez mialem cos dostac cry dam Ci cyca xd Dżołk! co bys chcial? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|