|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 9:52 am
Kaplanka Meteorytu BeeWolf_san hej Kapłanko eek hej Iael Witaj smile A coz jest przyczyna wytrzeszczu, ktory Cie nawiedzil? Bo ostatnio widzialem cie dawno temu i to chyba na zywo,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 9:53 am
EvilYuki a ja tam wole placki z jablkami... stare jedzonko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 9:54 am
BeeWolf_san Kaplanka Meteorytu BeeWolf_san hej Kapłanko eek hej Iael Witaj smile A coz jest przyczyna wytrzeszczu, ktory Cie nawiedzil? Bo ostatnio widzialem cie dawno temu i to chyba na zywo, Haha, o to chodzi smile No rzeczywiscie, dawno temu to bylo. A ostatnio na Gai znowu jestem co chwile, bo mam ferie i wreszcie troche teoretycznie wolnego czasu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 9:57 am
Autark EvilYuki a ja tam wole placki z jablkami... stare jedzonko whee Tak, bardzo dobrze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:00 am
Kaplanka Meteorytu BeeWolf_san Kaplanka Meteorytu BeeWolf_san hej Kapłanko eek hej Iael Witaj smile A coz jest przyczyna wytrzeszczu, ktory Cie nawiedzil? Bo ostatnio widzialem cie dawno temu i to chyba na zywo, Haha, o to chodzi smile No rzeczywiscie, dawno temu to bylo. A ostatnio na Gai znowu jestem co chwile, bo mam ferie i wreszcie troche teoretycznie wolnego czasu mrgreen Uwielbiam jak ludzie w LO mowia ze nie maja czasu, jak to ja student prawa mam czas biggrin ... A co tam u ciebie i dzikiej sie dzieje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:01 am
EvilYuki Autark EvilYuki a ja tam wole placki z jablkami... stare jedzonko whee Tak, bardzo dobrze mrgreen co bardzo dobrze? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:03 am
Autark EvilYuki Autark EvilYuki a ja tam wole placki z jablkami... stare jedzonko whee Tak, bardzo dobrze mrgreen co bardzo dobrze? mrgreen >podchodzi do niego i dźga go lapcem wskazujacym w brzuszek< ziomek ty masz misową pirzamke... >marzy o misiowej pirzamce ktora kiedys posiadał< >ciagnie go za guzika<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:05 am
BeeWolf_san Uwielbiam jak ludzie w LO mowia ze nie maja czasu, jak to ja student prawa mam czas biggrin ... A co tam u ciebie i dzikiej sie dzieje?Hm, no wiesz, ja po prostu usiluje sie uczyc do matury, ale ciagle mam za malo czasu, bo robie tysiac innych rzeczy xp A u mnie jakos nic ciekawego oprocz tego, ze sie zareczylam mrgreen U Del wszystko okej... Z tego co sie orientuje smile Ostatnio widujemy sie tylko w szkole, bo albo ja jestem czyms zajeta, albo ona i jakos tak nie wychodza nam spotkania pozaszkolne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:06 am
to tez mozna zjesc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:07 am
BeeWolf_san Autark EvilYuki Autark EvilYuki a ja tam wole placki z jablkami... stare jedzonko whee Tak, bardzo dobrze mrgreen co bardzo dobrze? mrgreen >podchodzi do niego i dźga go lapcem wskazujacym w brzuszek< ziomek ty masz misową pirzamke... >marzy o misiowej pirzamce ktora kiedys posiadał< >ciagnie go za guzika< Nie ciagnij go za guziczek, ty... TY!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:07 am
BeeWolf_san Autark EvilYuki Autark EvilYuki a ja tam wole placki z jablkami... stare jedzonko whee Tak, bardzo dobrze mrgreen co bardzo dobrze? mrgreen >podchodzi do niego i dźga go lapcem wskazujacym w brzuszek< ziomek ty masz misową pirzamke... >marzy o misiowej pirzamce ktora kiedys posiadał< >ciagnie go za guzika< zostaw moj gozik, to moj guzik, my precious crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:08 am
Autark to tez mozna zjesc mrgreen ale wolisz moje placuskzi, prawda? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:09 am
Kaplanka Meteorytu BeeWolf_san Uwielbiam jak ludzie w LO mowia ze nie maja czasu, jak to ja student prawa mam czas biggrin ... A co tam u ciebie i dzikiej sie dzieje?Hm, no wiesz, ja po prostu usiluje sie uczyc do matury, ale ciagle mam za malo czasu, bo robie tysiac innych rzeczy xp A u mnie jakos nic ciekawego oprocz tego, ze sie zareczylam mrgreen U Del wszystko okej... Z tego co sie orientuje smile Ostatnio widujemy sie tylko w szkole, bo albo ja jestem czyms zajeta, albo ona i jakos tak nie wychodza nam spotkania pozaszkolne. Zare co ? tak na niby no nie biggrin A no tak chula del z koza ... >patrzy na guzik< ale ale on tyle wspomnienien ... no mam tyle wspomnien co do takiego guzika... zaszywa sie pod podloga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:10 am
EvilYuki Autark to tez mozna zjesc mrgreen ale wolisz moje placuskzi, prawda? whee a kiedy bede mogl je zjesc? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|