|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:13 am
Baliaur Aidanna Baliaur EvilYuki oo jak nas duzo... mrgreen ninja
...czyść osz... Bali! fajnie wygladasz 4laugh Dziekowac
Yuki bezczelnie ja zachrzanilam jakiemus hamerykancowi whee (no tylko obrazek XDD) i tak sie niezorientuje... za glupi na to jest zes mu buchnela sigga xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:14 am
EvilYuki I prawidlowo, dla hamerykancow niedobra taka ladna sygna ^.^ a teraz ide sobie do Empika blaugh empik fajny... pol dnia tam spedzam zeby sobie poczytac ksiazki xd Si Ya! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:20 am
Aidanna EvilYuki I prawidlowo, dla hamerykancow niedobra taka ladna sygna ^.^ a teraz ide sobie do Empika blaugh empik fajny... pol dnia tam spedzam zeby sobie poczytac ksiazki xd Si Ya! 3nodding ja ostatnio w empol Freuda czytalam rofl
Narka Yuki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:21 am
Baliaur Aidanna EvilYuki I prawidlowo, dla hamerykancow niedobra taka ladna sygna ^.^ a teraz ide sobie do Empika blaugh empik fajny... pol dnia tam spedzam zeby sobie poczytac ksiazki xd Si Ya! 3nodding ja ostatnio w empol Freuda czytalam rofl
Narka Yukija to czytalam ksiazki do RPG-ow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:22 am
Machine Head - [Through The Ashes Of Empires #07] Vim [5:13]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:23 am
Ozzwald Machine Head - [Through The Ashes Of Empires #07] Vim [5:13] Ozzus! *skok na niego i buzi* heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:23 am
to jest przykre, wstałem o 11 a o 12.30 wchodze na gaie ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:24 am
Aidanna Ozzwald Machine Head - [Through The Ashes Of Empires #07] Vim [5:13] Ozzus! *skok na niego i buzi* heart 4laugh *oddaje buziaka* a no ja.... Bee nie martw sie... ja nie jestem lepszy.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:28 am
Aidanna Baliaur Aidanna EvilYuki I prawidlowo, dla hamerykancow niedobra taka ladna sygna ^.^ a teraz ide sobie do Empika blaugh empik fajny... pol dnia tam spedzam zeby sobie poczytac ksiazki xd Si Ya! 3nodding ja ostatnio w empol Freuda czytalam rofl
Narka Yukija to czytalam ksiazki do RPG-ow xd ee tam, ja podry jakies to pozyczam od Mg, ostatnio przeczytalam pol podra do wampsiura rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:28 am
BeeWolf_san to jest przykre, wstałem o 11 a o 12.30 wchodze na gaie .... zdarza sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:29 am
Baliaur Aidanna Baliaur Aidanna EvilYuki I prawidlowo, dla hamerykancow niedobra taka ladna sygna ^.^ a teraz ide sobie do Empika blaugh empik fajny... pol dnia tam spedzam zeby sobie poczytac ksiazki xd Si Ya! 3nodding ja ostatnio w empol Freuda czytalam rofl
Narka Yukija to czytalam ksiazki do RPG-ow xd ee tam, ja podry jakies to pozyczam od Mg, ostatnio przeczytalam pol podra do wampsiura rofl my to niekupujemy takich ksiazek... za drogoe sa... mamy wlasny sysytem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:43 am
Aidanna my to niekupujemy takich ksiazek... za drogoe sa... mamy wlasny sysytem ^^ My tez mielismy wlasny cybepunkowy system, a teraz pracuja nad systemem na podstawie ff
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:47 am
Baliaur Aidanna my to niekupujemy takich ksiazek... za drogoe sa... mamy wlasny sysytem ^^ My tez mielismy wlasny cybepunkowy system, a teraz pracuja nad systemem na podstawie ff mu to jak skonczymy to bedziemy sie starali znalesc jakiegos sponsora i wydac ksiazke ^^ ale to tam takie marzenia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:53 am
Aidanna Baliaur Aidanna my to niekupujemy takich ksiazek... za drogoe sa... mamy wlasny sysytem ^^ My tez mielismy wlasny cybepunkowy system, a teraz pracuja nad systemem na podstawie ff mu to jak skonczymy to bedziemy sie starali znalesc jakiegos sponsora i wydac ksiazke ^^ ale to tam takie marzenia smile Ee tam, zawsze mozna w necie opublikowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:56 am
Baliaur Aidanna Baliaur Aidanna my to niekupujemy takich ksiazek... za drogoe sa... mamy wlasny sysytem ^^ My tez mielismy wlasny cybepunkowy system, a teraz pracuja nad systemem na podstawie ff mu to jak skonczymy to bedziemy sie starali znalesc jakiegos sponsora i wydac ksiazke ^^ ale to tam takie marzenia smile Ee tam, zawsze mozna w necie opublikowac oj tam w necie... to nie to samo... my chcemy zarobic na tym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|