|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 12:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 7:57 am
a co tu bieganie ma do rzeczy ? bo z tego co przeczytałam to nic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:25 am
Kissme_In_Punk a co tu bieganie ma do rzeczy ? bo z tego co przeczytałam to nic.... wez sie nie czepiaj. stressed BARDZO duzo ma do rzeczy... a zreszta... eek Taka metafora (bardzo trudne slowo), alegoria (jeszcze trudniejsze slowo). Będzie kapa jak ja to zle napisalam rofl PONOC DZIWNIE PISZE... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:56 am
Pszczola_M Kissme_In_Punk a co tu bieganie ma do rzeczy ? bo z tego co przeczytałam to nic.... wez sie nie czepiaj. stressed BARDZO duzo ma do rzeczy... a zreszta... eek Taka metafora (bardzo trudne slowo), alegoria (jeszcze trudniejsze slowo). Będzie kapa jak ja to zle napisalam rofl PONOC DZIWNIE PISZE... stare a wezme i sie bede czepiac ! uwielbiam tooo... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:11 am
Kissme_In_Punk a wezme i sie bede czepiac ! uwielbiam tooo... twisted Ponoc ja sie czepiam rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:15 am
Pszczola_M Kissme_In_Punk a wezme i sie bede czepiac ! uwielbiam tooo... twisted Ponoc ja sie czepiam rofl rofl ty glupio gadasz... XD dobra, mniejsza z tym, nie chce tutaj o tym gadac, i tak nikt tego nie czyta ani nikogo to nie obchodzi... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:45 am
Kissme_In_Punk Pszczola_M Kissme_In_Punk a wezme i sie bede czepiac ! uwielbiam tooo... twisted Ponoc ja sie czepiam rofl rofl ty glupio gadasz... XD dobra, mniejsza z tym, nie chce tutaj o tym gadac, i tak nikt tego nie czyta ani nikogo to nie obchodzi... mrgreen Nieprawda mnie to obchodzi crying Glupio gadam, czepiam sie, jestem upierdliwa, czekaj... cos tam jeszcze bylo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 9:23 am
Kissme_In_Punk Pszczola_M Kissme_In_Punk a wezme i sie bede czepiac ! uwielbiam tooo... twisted Ponoc ja sie czepiam rofl rofl ty glupio gadasz... XD dobra, mniejsza z tym, nie chce tutaj o tym gadac, i tak nikt tego nie czyta ani nikogo to nie obchodzi... mrgreen Ja czytam i stwierdzam offtopa ninja ... ... ... Offtop na melinie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 6:36 am
ale jak tatus zrobi dziubek to nie ma chuja we wsi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:06 am
przez fanow anime boje sie wchodzic do empika...
pomozcie.. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 1:55 am
Duży chyba jesteś, rozpędź ich czymś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 7:19 am
opcy przez fanow anime boje sie wchodzic do empika... pomozcie.. emo Ja do empika przepycham sie bokiem do działu z fantastyka i tyle mnie tam było. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:42 pm
opcy przez fanow anime boje sie wchodzic do empika... pomozcie.. emo napisz do bravo ,albo lepiej do cosmo ... może wymyślą Ci jakąs sex_niewidzialną _pozycje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|