|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 10:49 am
nic nie powiem *nic nie powie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 10:56 am
MarianKanapowiec nic nie powiem *nic nie powie* A jeżeli ja powiem - cy-na-mo-no-wa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 11:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 11:20 am
Rynn the Vampire MarianKanapowiec nic nie powiem *nic nie powie* A jeżeli ja powiem - cy-na-mo-no-wa?to ja zmuszony sytuacją odpowiem pis-ta-cjo-we 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 11:25 am
MarianKanapowiec Rynn the Vampire MarianKanapowiec nic nie powiem *nic nie powie* A jeżeli ja powiem - cy-na-mo-no-wa?to ja zmuszony sytuacją odpowiem pis-ta-cjo-we 4laugh >Zachodzi go od tylca, scaga mu spodnie i pstryka go w worka<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 12:50 pm
BeeWolf_san Zachodzi go od tylca, scaga mu spodnie i pstryka go w worka< *odwraca się do niego przodem, łapie za łeb, przyciąga do swojego wora drugą ręką unosząc fallusa* a teraz będziesz ssał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 1:37 pm
MarianKanapowiec BeeWolf_san Zachodzi go od tylca, scaga mu spodnie i pstryka go w worka< *odwraca się do niego przodem, łapie za łeb, przyciąga do swojego wora drugą ręką unosząc fallusa* a teraz będziesz ssał pfff... powinien Cie ugryzc albo przyciac rozporkiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 1:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 1:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 1:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 1:49 pm
jak zwykle.... mozna sie przyzwyczaic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 1:50 pm
nie martwo tylko kameralnie, w koncu jest piatek wieczor a nie inny dzien tygodnie kiedy to szara masa pedzie do roboty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 1:51 pm
Omega Sun jak zwykle.... mozna sie przyzwyczaic sad To smutne, nie wiem czemu ale smutne sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 1:52 pm
degenerat sad To smutne, nie wiem czemu ale smutne sad wcale nie, normalna kolej rzeczy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 1:54 pm
Omega Sun degenerat sad To smutne, nie wiem czemu ale smutne sad wcale nie, normalna kolej rzeczy blaugh To mi ta kolejka nie odpowiada, wole gorska albo elektryczna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|