|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 9:15 am
EvilYuki Kaplanka Meteorytu EvilYuki a od Rydzyka to wara! To moj ziom! scream Ale my wlasnie ukladamy hymn pochwalny na Jego czesc! powiem mu i was poblogowslawi mrgreen a jak masz mlodszego brata, to pozwoli mu sie uczyc w jego meskim LO mrgreen buah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 9:16 am
EvilYuki Kaplanka Meteorytu EvilYuki a od Rydzyka to wara! To moj ziom! scream Ale my wlasnie ukladamy hymn pochwalny na Jego czesc! powiem mu i was poblogowslawi mrgreen a jak masz mlodszego brata, to pozwoli mu sie uczyc w jego meskim LO mrgreen Hm, no mam, ale ja tam nie wiem, on jest jakis dziwny. On mowi, ze ojciec Dyrektor jest klamliwa szuja. I ja juz nie wiem jak mam go przekonac, ze sie myli cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 9:20 am
Kaplanka Meteorytu EvilYuki Kaplanka Meteorytu EvilYuki a od Rydzyka to wara! To moj ziom! scream Ale my wlasnie ukladamy hymn pochwalny na Jego czesc! powiem mu i was poblogowslawi mrgreen a jak masz mlodszego brata, to pozwoli mu sie uczyc w jego meskim LO mrgreen Hm, no mam, ale ja tam nie wiem, on jest jakis dziwny. On mowi, ze ojciec Dyrektor jest klamliwa szuja. I ja juz nie wiem jak mam go przekonac, ze sie myli cry no coz... przekaz mu, jak w AMLO jest fajnie! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 9:21 am
EvilYuki Kaplanka Meteorytu EvilYuki Kaplanka Meteorytu EvilYuki a od Rydzyka to wara! To moj ziom! scream Ale my wlasnie ukladamy hymn pochwalny na Jego czesc! powiem mu i was poblogowslawi mrgreen a jak masz mlodszego brata, to pozwoli mu sie uczyc w jego meskim LO mrgreen Hm, no mam, ale ja tam nie wiem, on jest jakis dziwny. On mowi, ze ojciec Dyrektor jest klamliwa szuja. I ja juz nie wiem jak mam go przekonac, ze sie myli cry no coz... przekaz mu, jak w AMLO jest fajnie! blaugh *badabum budum badam(jednym slowem GLEBA)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 9:22 am
EvilYuki no coz... przekaz mu, jak w AMLO jest fajnie! blaugh Zaraz, moment... Mam kumpla, ktory chodzil do AMLO O___o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 9:28 am
Iael badabum budum badam(jednym slowem GLEBA)* masz cos do AMLO?! scream Kaplanko, AMLO to licek w Warszawie na Dewajtis, prowadzony przez ksiedza, ale ja mowie o Archidiecezjalnym, Meskim LO im. o Rydzyka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 9:29 am
EvilYuki Iael badabum budum badam(jednym slowem GLEBA)* masz cos do AMLO?! scream Kaplanko, AMLO to licek w Warszawie na Dewajtis, prowadzony przez ksiedza, ale ja mowie o Archidiecezjalnym, Meskim LO im. o Rydzyka mrgreen O maj gad... To nie wiedzialam, ze takie jest mrgreen Niezle mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 9:31 am
Kaplanka Meteorytu EvilYuki Iael badabum budum badam(jednym slowem GLEBA)* masz cos do AMLO?! scream Kaplanko, AMLO to licek w Warszawie na Dewajtis, prowadzony przez ksiedza, ale ja mowie o Archidiecezjalnym, Meskim LO im. o Rydzyka mrgreen O maj gad... To nie wiedzialam, ze takie jest mrgreen Niezle mrgreen Nie ma takiego, ale O. Rydzyk chyba pragnie zlaozyc. Zerznal pomysl ode mnie ,skubany... bo juz od listopada komiks o AMLO o. Rydzyka rysuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 9:33 am
EvilYuki Kaplanka Meteorytu EvilYuki Iael badabum budum badam(jednym slowem GLEBA)* masz cos do AMLO?! scream Kaplanko, AMLO to licek w Warszawie na Dewajtis, prowadzony przez ksiedza, ale ja mowie o Archidiecezjalnym, Meskim LO im. o Rydzyka mrgreen O maj gad... To nie wiedzialam, ze takie jest mrgreen Niezle mrgreen Nie ma takiego, ale O. Rydzyk chyba pragnie zlaozyc. Zerznal pomysl ode mnie ,skubany... bo juz od listopada komiks o AMLO o. Rydzyka rysuje xd Aha! Dobra, dalam sie wrobic, myslalam ze naprawde... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 9:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 9:44 am
Kaplanka Meteorytu Aha! Dobra, dalam sie wrobic, myslalam ze naprawde... sweatdrop Heh, nie ogladasz wiadomosci? Rydzyk serio mysli o swoim LO.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 9:46 am