|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:56 pm
BeeWolf_san moga byc i niech maja chłodziarki, >zapala drugiego fajka< *kolejna kartka na jego czole laduje*:a moge je wstazkami udekorowac :>? *zaciaga sie fajkiem*mhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr whee whee whee whee whee whee mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 3:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 3:07 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san moga byc i niech maja chłodziarki, >zapala drugiego fajka< *kolejna kartka na jego czole laduje*:a moge je wstazkami udekorowac :>? *zaciaga sie fajkiem*mhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr whee whee whee whee whee whee mrgreen twisted heart mozesz, one maja tylko pijanych partyzant�w bronic przez wyadkami drogowymi. A no i maja wozic voodke. "a nie lepij wyposazyc partyzantow a bronz takimi usmieszkami i zaprzedz szeregowych do roboty...a zreszta ja tylko czyszcze silniki "*rozkoszuje sie fajkiem* whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 3:10 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san moga byc i niech maja chłodziarki, >zapala drugiego fajka< *kolejna kartka na jego czole laduje*:a moge je wstazkami udekorowac :>? *zaciaga sie fajkiem*mhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr whee whee whee whee whee whee mrgreen twisted heart mozesz, one maja tylko pijanych partyzant�w bronic przez wyadkami drogowymi. A no i maja wozic voodke. "a nie lepij wyposazyc partyzantow a bronz takimi usmieszkami i zaprzedz szeregowych do roboty...a zreszta ja tylko czyszcze silniki "*rozkoszuje sie fajkiem* whee twisted Kobiety nie widza, ze faceci lubia sobie poszalec czołgiem po ulicy kiedy wychyla kielonka lub dwa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 3:16 pm
BeeWolf_san Kobiety nie widza, ze faceci lubia sobie poszalec czołgiem po ulicy kiedy wychyla kielonka lub dwa biggrin "nie tylko to poszlaec czolgiem rolleyes juz ustaliles wczesniej ze kobiety sa mnie skomplikowane niz mezczyzni i wiele nie rozumieja rolleyes " twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 3:19 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Kobiety nie widza, ze faceci lubia sobie poszalec czołgiem po ulicy kiedy wychyla kielonka lub dwa biggrin "nie tylko to poszlaec czolgiem rolleyes juz ustaliles wczesniej ze kobiety sa mnie skomplikowane niz mezczyzni i wiele nie rozumieja rolleyes " twisted pppowiediał bym ze sa GŁUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuche na nasze wołania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 3:22 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Kobiety nie widza, ze faceci lubia sobie poszalec czołgiem po ulicy kiedy wychyla kielonka lub dwa biggrin "nie tylko to poszlaec czolgiem rolleyes juz ustaliles wczesniej ze kobiety sa mnie skomplikowane niz mezczyzni i wiele nie rozumieja rolleyes " twisted pppowiediał bym ze sa GŁUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuche na nasze wołania. confused cos ty palil? lol dobra branoc Stary Wilku ja ide spac jutro egzam z psychologi stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 3:22 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Kobiety nie widza, ze faceci lubia sobie poszalec czołgiem po ulicy kiedy wychyla kielonka lub dwa biggrin "nie tylko to poszlaec czolgiem rolleyes juz ustaliles wczesniej ze kobiety sa mnie skomplikowane niz mezczyzni i wiele nie rozumieja rolleyes " twisted pppowiediał bym ze sa GŁUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuche na nasze wołania. confused cos ty palil? lol dobra branoc Stary Wilku ja ide spac jutro egzam z psychologi stressed twisted Powodzenia biggrin rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|