Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22693 22694 22695 22696 22697 22698 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:56 pm

BeeWolf_san

moga byc i niech maja chłodziarki,
>zapala drugiego fajka<
*kolejna kartka na jego czole laduje*:a moge je wstazkami udekorowac :>? *zaciaga sie fajkiem*mhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr whee whee whee whee whee whee mrgreen twisted heart
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 3:04 pm

[ Message temporarily off-line ]

BeeWolf_san

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 3:07 pm

BeeWolf_san
Twisted_Exile
BeeWolf_san

>zapala drugiego fajka<
*kolejna kartka na jego czole laduje*:a moge je wstazkami udekorowac :>? *zaciaga sie fajkiem*mhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr whee whee whee whee whee whee mrgreen twisted heart

mozesz, one maja tylko pijanych partyzant�w bronic przez wyadkami drogowymi.
A no i maja wozic voodke.
"a nie lepij wyposazyc partyzantow a bronz takimi usmieszkami i zaprzedz szeregowych do roboty...a zreszta ja tylko czyszcze silniki "*rozkoszuje sie fajkiem* whee twisted
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 3:10 pm

Twisted_Exile
BeeWolf_san
Twisted_Exile
BeeWolf_san

>zapala drugiego fajka<

mozesz, one maja tylko pijanych partyzant�w bronic przez wyadkami drogowymi.
A no i maja wozic voodke.
"a nie lepij wyposazyc partyzantow a bronz takimi usmieszkami i zaprzedz szeregowych do roboty...a zreszta ja tylko czyszcze silniki "*rozkoszuje sie fajkiem* whee twisted

Kobiety nie widza, ze faceci lubia sobie poszalec czołgiem po ulicy kiedy wychyla kielonka lub dwa biggrin

BeeWolf_san

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 3:16 pm

BeeWolf_san

Kobiety nie widza, ze faceci lubia sobie poszalec czołgiem po ulicy kiedy wychyla kielonka lub dwa biggrin
"nie tylko to poszlaec czolgiem rolleyes juz ustaliles wczesniej ze kobiety sa mnie skomplikowane niz mezczyzni i wiele nie rozumieja rolleyes " twisted
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 3:19 pm

Twisted_Exile
BeeWolf_san

"nie tylko to poszlaec czolgiem rolleyes juz ustaliles wczesniej ze kobiety sa mnie skomplikowane niz mezczyzni i wiele nie rozumieja rolleyes " twisted

pppowiediał bym ze sa

GŁUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuche na nasze wołania.

BeeWolf_san

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 3:22 pm

BeeWolf_san
Twisted_Exile
BeeWolf_san

pppowiediał bym ze sa

confused cos ty palil? lol dobra branoc Stary Wilku ja ide spac jutro egzam z psychologi stressed twisted
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 3:22 pm

Twisted_Exile
BeeWolf_san
Twisted_Exile
BeeWolf_san

pppowiediał bym ze sa

confused cos ty palil? lol dobra branoc Stary Wilku ja ide spac jutro egzam z psychologi stressed twisted

Powodzenia biggrin rofl

BeeWolf_san

Silly-Sil

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 3:00 am

Doberek?
PostPosted: Fri Feb 03, 2006 4:25 am

*wygląda zza framugi*
Hej!
Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta? sweatdrop

Czarny

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 6:24 am

ninja
PostPosted: Fri Feb 03, 2006 7:33 am

heloł XD

Iael

Iael

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 7:44 am

eeee halo jest tu ktos ?? boje sie....
PostPosted: Fri Feb 03, 2006 8:24 am

mrgreen

EvilYuki
Crew

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 8:29 am

Dobry... Jest tu kto?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22693 22694 22695 22696 22697 22698 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games