Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22692 22693 22694 22695 22696 22697 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:24 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:27 pm

BeeWolf_san

Niewarzne jak byle sie zdekoncentrował, pomysl ze stoji na przeciw siebie dwuchprzeciwnik�w a jednego miecz usmiecha sie do drugiego.
sadze ze drugi nieywtrzymlaby ze smiechu i odrazu sie poddal xd mrgreen twisted ninja

Twisted_Exile

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:30 pm

Twisted_Exile
BeeWolf_san

Niewarzne jak byle sie zdekoncentrował, pomysl ze stoji na przeciw siebie dwuchprzeciwnik�w a jednego miecz usmiecha sie do drugiego.
sadze ze drugi nieywtrzymlaby ze smiechu i odrazu sie poddal xd mrgreen twisted ninja

no i właśnie o to chodzi biggrin
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:31 pm

BeeWolf_san
Twisted_Exile
BeeWolf_san

ninja ninja xd xd xd uwazaam ze to genialny pomysl xd xd xd *dusi sie ze smiechu* rofl rofl rofl rofl twisted ninja

Twisted_Exile

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:34 pm

Twisted_Exile
BeeWolf_san
Twisted_Exile
BeeWolf_san

ninja ninja xd xd xd uwazaam ze to genialny pomysl xd xd xd *dusi sie ze smiechu* rofl rofl rofl rofl twisted ninja

Sztuka wojny, zaskocz przeciwnika.
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:36 pm

BeeWolf_san

ninja no ael jak w tym wojna skoro przeciwnik wymieka na sam widok Twego oreza nawet nie macie sznas porownac ktory nim lepij sie posluguje :> mrgreen ninja twisted

Twisted_Exile

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:38 pm

Twisted_Exile
BeeWolf_san

ninja no ael jak w tym wojna skoro przeciwnik wymieka na sam widok Twego oreza nawet nie macie sznas porownac ktory nim lepij sie posluguje :> mrgreen ninja twisted

Sztuka wojny, kobiety nir rozumieja wojny.
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:39 pm

BeeWolf_san
Twisted_Exile
BeeWolf_san

rolleyes no jak uwazasz nie bede sie klocic to "meskie"sprawy rolleyes twisted ninja

Twisted_Exile

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:41 pm

Twisted_Exile
BeeWolf_san
Twisted_Exile
BeeWolf_san

rolleyes no jak uwazasz nie bede sie klocic to "meskie"sprawy rolleyes twisted ninja

No własnie, tak wiec z Generałem nie rozmawiaj.

podaj piwo kobieto,
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:42 pm

BeeWolf_san

podaj piwo kobieto,
......... stare *podaje mu piwo*

Twisted_Exile

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:46 pm

Twisted_Exile
BeeWolf_san

podaj piwo kobieto,

>w palcach skreca papierosa<
>otwiera piwo szybkim ruchem o blat stołu<
Wiesz partyzantko, trzeba przeprowadzic inwentarz i zakupic nowe czołgi, bo po voodke nie ma jak jeździć.
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:48 pm

BeeWolf_san
Twisted_Exile
BeeWolf_san

podaj piwo kobieto,

>w palcach skreca papierosa<
>otwiera piwo szybkim ruchem o blat stołu<
Wiesz partyzantko, trzeba przeprowadzic inwentarz i zakupic nowe czołgi, bo po voodke nie ma jak jeździć.
*pisze na kartce papieru* *przykleja mu karttke na czolo z npaisem:ja jestem tylko od czyszczenia silnikow wiec mnie sie nie pytaj o takie sprawy albo zatrudnij nowych szeregowych* twisted

Twisted_Exile

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:50 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:52 pm

BeeWolf_san
Twisted_Exile
BeeWolf_san

podaj piwo kobieto,

>zdziwiony popija browar<

Eh eh .. jestem generałem, wasza Sexcelencja, wiec masz tu kreditKArt z zasobami got�wko skocz do komisu i kup dwa tygrysy, czołgi.
*przykleja mu kolejna kartke do czola i wyjmuje zdloni papierosa*:moga byc rozowe te tygrysy? 4laugh mrgreen twisted lol

Twisted_Exile

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 2:55 pm

Twisted_Exile
BeeWolf_san
Twisted_Exile
BeeWolf_san

podaj piwo kobieto,

>zdziwiony popija browar<

Eh eh .. jestem generałem, wasza Sexcelencja, wiec masz tu kreditKArt z zasobami got�wko skocz do komisu i kup dwa tygrysy, czołgi.
*przykleja mu kolejna kartke do czola i wyjmuje zdloni papierosa*:moga byc rozowe te tygrysy? 4laugh mrgreen twisted lol

moga byc i niech maja chłodziarki,
>zapala drugiego fajka<
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22692 22693 22694 22695 22696 22697 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games