|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:27 pm
BeeWolf_san Niewarzne jak byle sie zdekoncentrował, pomysl ze stoji na przeciw siebie dwuchprzeciwnik�w a jednego miecz usmiecha sie do drugiego. sadze ze drugi nieywtrzymlaby ze smiechu i odrazu sie poddal xd mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:30 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Niewarzne jak byle sie zdekoncentrował, pomysl ze stoji na przeciw siebie dwuchprzeciwnik�w a jednego miecz usmiecha sie do drugiego. sadze ze drugi nieywtrzymlaby ze smiechu i odrazu sie poddal xd mrgreen twisted ninja no i właśnie o to chodzi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:31 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Niewarzne jak byle sie zdekoncentrował, pomysl ze stoji na przeciw siebie dwuchprzeciwnik�w a jednego miecz usmiecha sie do drugiego. sadze ze drugi nieywtrzymlaby ze smiechu i odrazu sie poddal xd mrgreen twisted ninja no i właśnie o to chodzi biggrin ninja ninja xd xd xd uwazaam ze to genialny pomysl xd xd xd *dusi sie ze smiechu* rofl rofl rofl rofl twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:34 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Niewarzne jak byle sie zdekoncentrował, pomysl ze stoji na przeciw siebie dwuchprzeciwnik�w a jednego miecz usmiecha sie do drugiego. sadze ze drugi nieywtrzymlaby ze smiechu i odrazu sie poddal xd mrgreen twisted ninja no i właśnie o to chodzi biggrin ninja ninja xd xd xd uwazaam ze to genialny pomysl xd xd xd *dusi sie ze smiechu* rofl rofl rofl rofl twisted ninja Sztuka wojny, zaskocz przeciwnika.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:36 pm
BeeWolf_san Sztuka wojny, zaskocz przeciwnika. ninja no ael jak w tym wojna skoro przeciwnik wymieka na sam widok Twego oreza nawet nie macie sznas porownac ktory nim lepij sie posluguje :> mrgreen ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:38 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Sztuka wojny, zaskocz przeciwnika. ninja no ael jak w tym wojna skoro przeciwnik wymieka na sam widok Twego oreza nawet nie macie sznas porownac ktory nim lepij sie posluguje :> mrgreen ninja twisted Sztuka wojny, kobiety nir rozumieja wojny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:39 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Sztuka wojny, zaskocz przeciwnika. ninja no ael jak w tym wojna skoro przeciwnik wymieka na sam widok Twego oreza nawet nie macie sznas porownac ktory nim lepij sie posluguje :> mrgreen ninja twisted Sztuka wojny, kobiety nir rozumieja wojny. rolleyes no jak uwazasz nie bede sie klocic to "meskie"sprawy rolleyes twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:41 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Sztuka wojny, zaskocz przeciwnika. ninja no ael jak w tym wojna skoro przeciwnik wymieka na sam widok Twego oreza nawet nie macie sznas porownac ktory nim lepij sie posluguje :> mrgreen ninja twisted Sztuka wojny, kobiety nir rozumieja wojny. rolleyes no jak uwazasz nie bede sie klocic to "meskie"sprawy rolleyes twisted ninja No własnie, tak wiec z Generałem nie rozmawiaj. podaj piwo kobieto,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:42 pm
BeeWolf_san No własnie, tak wiec z Generałem nie rozmawiaj. podaj piwo kobieto, ......... stare *podaje mu piwo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:46 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san No własnie, tak wiec z Generałem nie rozmawiaj. podaj piwo kobieto, ......... stare *podaje mu piwo* >w palcach skreca papierosa< >otwiera piwo szybkim ruchem o blat stołu< Wiesz partyzantko, trzeba przeprowadzic inwentarz i zakupic nowe czołgi, bo po voodke nie ma jak jeździć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:48 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san No własnie, tak wiec z Generałem nie rozmawiaj. podaj piwo kobieto, ......... stare *podaje mu piwo* >w palcach skreca papierosa< >otwiera piwo szybkim ruchem o blat stołu< Wiesz partyzantko, trzeba przeprowadzic inwentarz i zakupic nowe czołgi, bo po voodke nie ma jak jeździć. *pisze na kartce papieru* *przykleja mu karttke na czolo z npaisem:ja jestem tylko od czyszczenia silnikow wiec mnie sie nie pytaj o takie sprawy albo zatrudnij nowych szeregowych* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:50 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:52 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san No własnie, tak wiec z Generałem nie rozmawiaj. podaj piwo kobieto, ......... stare *podaje mu piwo* >zdziwiony popija browar< Eh eh .. jestem generałem, wasza Sexcelencja, wiec masz tu kreditKArt z zasobami got�wko skocz do komisu i kup dwa tygrysy, czołgi. *przykleja mu kolejna kartke do czola i wyjmuje zdloni papierosa*:moga byc rozowe te tygrysy? 4laugh mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 2:55 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san No własnie, tak wiec z Generałem nie rozmawiaj. podaj piwo kobieto, ......... stare *podaje mu piwo* >zdziwiony popija browar< Eh eh .. jestem generałem, wasza Sexcelencja, wiec masz tu kreditKArt z zasobami got�wko skocz do komisu i kup dwa tygrysy, czołgi. *przykleja mu kolejna kartke do czola i wyjmuje zdloni papierosa*:moga byc rozowe te tygrysy? 4laugh mrgreen twisted lol moga byc i niech maja chłodziarki, >zapala drugiego fajka<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|