|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 8:58 am
EvilYuki kurde, mam sporo kaski i nie wiem co sobie kupic za nia... stare ale na gai czy naprawde? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:05 am
Aidanna EvilYuki kurde, mam sporo kaski i nie wiem co sobie kupic za nia... stare ale na gai czy naprawde? xp na gai...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:05 am
EvilYuki kurde, mam sporo kaski i nie wiem co sobie kupic za nia... stare daj mi troche smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:06 am
Kagaio EvilYuki kurde, mam sporo kaski i nie wiem co sobie kupic za nia... stare daj mi troche smile w regulaminie jest, coby nie "zebrac" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:12 am
EvilYuki Kagaio EvilYuki kurde, mam sporo kaski i nie wiem co sobie kupic za nia... stare daj mi troche smile w regulaminie jest, coby nie "zebrac" xd ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:17 am
Kagaio EvilYuki Kagaio EvilYuki kurde, mam sporo kaski i nie wiem co sobie kupic za nia... stare daj mi troche smile w regulaminie jest, coby nie "zebrac" xd ???? czytalas regulamin gildi? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:19 am
Twisted_Exile Kagaio EvilYuki Kagaio EvilYuki kurde, mam sporo kaski i nie wiem co sobie kupic za nia... stare daj mi troche smile w regulaminie jest, coby nie "zebrac" xd ???? czytalas regulamin gildi? twisted kiedyś tak, ale nie pamiętam co tam było blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:24 am
witam i o zdrowie pytam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:27 am
Kagaio kiedyś tak, ale nie pamiętam co tam było blaugh ninja ro nie wolno zebrac w natarczyyw sposob i wogle jak ktos chce ci dac kase to da 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:28 am
EvilYuki Kagaio EvilYuki kurde, mam sporo kaski i nie wiem co sobie kupic za nia... stare daj mi troche smile w regulaminie jest, coby nie "zebrac" xd to nie "zebranie" tylko pomysł jak mozesz sporzytkowac gold smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:28 am
Twisted_Exile Kagaio kiedyś tak, ale nie pamiętam co tam było blaugh ninja ro nie wolno zebrac w natarczyyw sposob i wogle jak ktos chce ci dac kase to da 3nodding twisted to nie było zebranie tylko propozycja. scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:31 am
Kagaio Twisted_Exile Kagaio kiedyś tak, ale nie pamiętam co tam było blaugh ninja ro nie wolno zebrac w natarczyyw sposob i wogle jak ktos chce ci dac kase to da 3nodding twisted to nie było zebranie tylko propozycja. scream talk2hand nie musiz krzyczec wtakim razie spadam stad confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:33 am
Kazdy na to, co ma na gai tak samo ciezko "pracowal", niektorzy (jak np. Omi - ktora przyszla w czasach, gdy placono tylko za posty) ciezej. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:35 am
EvilYuki Kazdy na to, co ma na gai tak samo ciezko "pracowal", niektorzy (jak np. Omi - ktora przyszla w czasach, gdy placono tylko za posty) ciezej. 3nodding a ja mam malo kasy. ale jakos na to nie patrze. niech sie nabija powoli, czasem cos kupie, ale juz staram sie nie zebrac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:37 am
EvilYuki Kazdy na to, co ma na gai tak samo ciezko "pracowal", niektorzy (jak np. Omi - ktora przyszla w czasach, gdy placono tylko za posty) ciezej. 3nodding ale nie karzdy moze siedziec na gai całymi dniami ja siedze w ciągu tygodnia koło godziny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|