Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22684 22685 22686 22687 22688 22689 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:23 pm

degenerat

*przeprowadza notatki* Dziwne, dziwne, no coz tej kwestji chyba naucze sie na pamiec xp
Desperacja arrow zakupy arrow kupno nieprzymyslanej rzeczy arrow stwierdzenie ze jednak jest ladna i niezbedna.
Czy z doborem partnerow tez taki sam mechanizm jest? whee

Niet! Z facetami inaczej. Prowadzi sie wstepna selekcje - najpierw odpadaja nieumyci, nie w naszym guscie, tacy, ktorym smierdzi z geby, pijani, glupi...
A potem dalsza selekcja - ten przystojny, ten intelignetny, ten przystojny i inteligentny, etc.
Jak juz zostana sami przystojni, inteligentni i zadbani(porzadni)... to wybiera sie tego, ktory mieszka sam mrgreen Albo przynajmniej ma czesto wolna chate. I wtedy jest idealnie xd
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:27 pm

Kaplanka Meteorytu
degenerat

*przeprowadza notatki* Dziwne, dziwne, no coz tej kwestji chyba naucze sie na pamiec xp
Desperacja arrow zakupy arrow kupno nieprzymyslanej rzeczy arrow stwierdzenie ze jednak jest ladna i niezbedna.

Niet! Z facetami inaczej. Prowadzi sie wstepna selekcje - najpierw odpadaja nieumyci, nie w naszym guscie, tacy, ktorym smierdzi z geby, pijani, glupi...
A potem dalsza selekcja - ten przystojny, ten intelignetny, ten przystojny i inteligentny, etc.
Jak juz zostana sami przystojni, inteligentni i zadbani(porzadni)... to wybiera sie tego, ktory mieszka sam mrgreen Albo przynajmniej ma czesto wolna chate. I wtedy jest idealnie xd

Ahhh... ta potrzeba przedlozenia gatunku , zadbania o gniazdo itd xp

*wach wach* no nie smierdze, mam nawet czyste paznokcie.

Czy to wszystkie wymagania jakie musi taki apsztyfikant spelniac?

degenerat

Delein

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:28 pm

Kaplanka Meteorytu
Delein

To cud, ze do teraz nie wyladowal ^^'

Z tego, co piszesz wnioskuje, ze powinien sie bac wink
Skubany...

Oj zobaczysz, jeszcze troche i przerobie go na wibrator ==
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:30 pm

Delein

*szok dal mi w gebe*
Del to Chuck Norris whee

degenerat

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:30 pm

degenerat
Kaplanka Meteorytu
degenerat

Ahhh... ta potrzeba przedlozenia gatunku , zadbania o gniazdo itd xp

*wach wach* no nie smierdze, mam nawet czyste paznokcie.

Czy to wszystkie wymagania jakie musi taki apsztyfikant spelniac?

Czyste paznokcie! O to wlasnie chodzi. No i uszy musza byc czyste. I rozne inne miejsca na ciele takoz xp
Przydaloby sie jeszcze, zeby taki mezczyzna mial podobny gust jesli chodzi o muzyke... Bo z tego powodu mozna sie czasem niezle poklocic(znam to z autopsji) i zeby nie byl ograniczajacy(tzn. beze mnie nigdzie nie wyjdziesz). Aha, no i musi byc zazdrosny i czasem ta zazdrosc okazywac whee
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:31 pm

Delein
Kaplanka Meteorytu
Delein

Skubany...

I slusznie, przynajmniej sie do czegos przyda blaugh

Kaplanka Meteorytu

degenerat

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:34 pm

Kaplanka Meteorytu

Czyste paznokcie! O to wlasnie chodzi. No i uszy musza byc czyste. I rozne inne miejsca na ciele takoz xp
Przydaloby sie jeszcze, zeby taki mezczyzna mial podobny gust jesli chodzi o muzyke... Bo z tego powodu mozna sie czasem niezle poklocic(znam to z autopsji) i zeby nie byl ograniczajacy(tzn. beze mnie nigdzie nie wyjdziesz). Aha, no i musi byc zazdrosny i czasem ta zazdrosc okazywac whee

Zaraz sie zabije, to chyba dlozsze od litanni do Matki Boskiej sweatdrop
I nie traktowac kobiety jak skarb lecz jak skarbonke? do ktorej pieniazki wkladasz a trudniej jest z niej wyjac? xp
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:36 pm

Kaplanka Meteorytu
Delein
Kaplanka Meteorytu
Delein

Skubany...

I slusznie, przynajmniej sie do czegos przyda blaugh

O ile jako wibrator tez nie bedzie robil fochow XD

Delein

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:37 pm

degenerat
Kaplanka Meteorytu

I nie traktowac kobiety jak skarb lecz jak skarbonke? do ktorej pieniazki wkladasz a trudniej jest z niej wyjac? xp

Nooo, nie przesadzajmy. Mi na przyklad wystarcza zerwane z laki kwiatki od czasu do czasu bez okazji mrgreen

Opuszczam Was niestety, bo oczy mi sie kleja, poza tym dostalam nakaz konczenia posiedzenie komputerowego wink
Do zobaczenia!
*znika w meteorytowym teleporcie*
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:40 pm

Kaplanka Meteorytu
degenerat
Kaplanka Meteorytu

Nooo, nie przesadzajmy. Mi na przyklad wystarcza zerwane z laki kwiatki od czasu do czasu bez okazji mrgreen

Opuszczam Was niestety, bo oczy mi sie kleja, poza tym dostalam nakaz konczenia posiedzenie komputerowego wink
Do zobaczenia!
*znika w meteorytowym teleporcie*

Wiec milych snow wink

degenerat

degenerat

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:41 pm

Del wiec zostalismy sami xd
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:43 pm

degenerat

No nie tak calkowicie sami mrgreen

granat

degenerat

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:44 pm

granat
degenerat

crying I po co przyszedles? crying
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:44 pm

degenerat

How sexual XD

Delein

granat

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 2:48 pm

degenerat
granat
degenerat

crying I po co przyszedles? crying
Fajnie witasz kolegow
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22684 22685 22686 22687 22688 22689 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games