|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:23 pm
degenerat *przeprowadza notatki* Dziwne, dziwne, no coz tej kwestji chyba naucze sie na pamiec xp Desperacja arrow zakupy arrow kupno nieprzymyslanej rzeczy arrow stwierdzenie ze jednak jest ladna i niezbedna. Czy z doborem partnerow tez taki sam mechanizm jest? whee Niet! Z facetami inaczej. Prowadzi sie wstepna selekcje - najpierw odpadaja nieumyci, nie w naszym guscie, tacy, ktorym smierdzi z geby, pijani, glupi... A potem dalsza selekcja - ten przystojny, ten intelignetny, ten przystojny i inteligentny, etc. Jak juz zostana sami przystojni, inteligentni i zadbani(porzadni)... to wybiera sie tego, ktory mieszka sam mrgreen Albo przynajmniej ma czesto wolna chate. I wtedy jest idealnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:27 pm
Kaplanka Meteorytu degenerat *przeprowadza notatki* Dziwne, dziwne, no coz tej kwestji chyba naucze sie na pamiec xp Desperacja arrow zakupy arrow kupno nieprzymyslanej rzeczy arrow stwierdzenie ze jednak jest ladna i niezbedna. Czy z doborem partnerow tez taki sam mechanizm jest? whee Niet! Z facetami inaczej. Prowadzi sie wstepna selekcje - najpierw odpadaja nieumyci, nie w naszym guscie, tacy, ktorym smierdzi z geby, pijani, glupi... A potem dalsza selekcja - ten przystojny, ten intelignetny, ten przystojny i inteligentny, etc. Jak juz zostana sami przystojni, inteligentni i zadbani(porzadni)... to wybiera sie tego, ktory mieszka sam mrgreen Albo przynajmniej ma czesto wolna chate. I wtedy jest idealnie xd Ahhh... ta potrzeba przedlozenia gatunku , zadbania o gniazdo itd xp *wach wach* no nie smierdze, mam nawet czyste paznokcie. Czy to wszystkie wymagania jakie musi taki apsztyfikant spelniac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:28 pm
Kaplanka Meteorytu Delein To cud, ze do teraz nie wyladowal ^^' Z tego, co piszesz wnioskuje, ze powinien sie bac wink Skubany... Oj zobaczysz, jeszcze troche i przerobie go na wibrator ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:30 pm
Delein Oj zobaczysz, jeszcze troche i przerobie go na wibrator == *szok dal mi w gebe* Del to Chuck Norris whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:30 pm
degenerat Kaplanka Meteorytu degenerat *przeprowadza notatki* Dziwne, dziwne, no coz tej kwestji chyba naucze sie na pamiec xp Desperacja arrow zakupy arrow kupno nieprzymyslanej rzeczy arrow stwierdzenie ze jednak jest ladna i niezbedna. Czy z doborem partnerow tez taki sam mechanizm jest? whee Niet! Z facetami inaczej. Prowadzi sie wstepna selekcje - najpierw odpadaja nieumyci, nie w naszym guscie, tacy, ktorym smierdzi z geby, pijani, glupi... A potem dalsza selekcja - ten przystojny, ten intelignetny, ten przystojny i inteligentny, etc. Jak juz zostana sami przystojni, inteligentni i zadbani(porzadni)... to wybiera sie tego, ktory mieszka sam mrgreen Albo przynajmniej ma czesto wolna chate. I wtedy jest idealnie xd Ahhh... ta potrzeba przedlozenia gatunku , zadbania o gniazdo itd xp *wach wach* no nie smierdze, mam nawet czyste paznokcie. Czy to wszystkie wymagania jakie musi taki apsztyfikant spelniac? Czyste paznokcie! O to wlasnie chodzi. No i uszy musza byc czyste. I rozne inne miejsca na ciele takoz xp Przydaloby sie jeszcze, zeby taki mezczyzna mial podobny gust jesli chodzi o muzyke... Bo z tego powodu mozna sie czasem niezle poklocic(znam to z autopsji) i zeby nie byl ograniczajacy(tzn. beze mnie nigdzie nie wyjdziesz). Aha, no i musi byc zazdrosny i czasem ta zazdrosc okazywac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:31 pm
Delein Kaplanka Meteorytu Delein To cud, ze do teraz nie wyladowal ^^' Z tego, co piszesz wnioskuje, ze powinien sie bac wink Skubany... Oj zobaczysz, jeszcze troche i przerobie go na wibrator == I slusznie, przynajmniej sie do czegos przyda blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:34 pm
Kaplanka Meteorytu Czyste paznokcie! O to wlasnie chodzi. No i uszy musza byc czyste. I rozne inne miejsca na ciele takoz xp Przydaloby sie jeszcze, zeby taki mezczyzna mial podobny gust jesli chodzi o muzyke... Bo z tego powodu mozna sie czasem niezle poklocic(znam to z autopsji) i zeby nie byl ograniczajacy(tzn. beze mnie nigdzie nie wyjdziesz). Aha, no i musi byc zazdrosny i czasem ta zazdrosc okazywac whee Zaraz sie zabije, to chyba dlozsze od litanni do Matki Boskiej sweatdrop I nie traktowac kobiety jak skarb lecz jak skarbonke? do ktorej pieniazki wkladasz a trudniej jest z niej wyjac? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:36 pm
Kaplanka Meteorytu Delein Kaplanka Meteorytu Delein To cud, ze do teraz nie wyladowal ^^' Z tego, co piszesz wnioskuje, ze powinien sie bac wink Skubany... Oj zobaczysz, jeszcze troche i przerobie go na wibrator == I slusznie, przynajmniej sie do czegos przyda blaugh O ile jako wibrator tez nie bedzie robil fochow XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:37 pm
degenerat Kaplanka Meteorytu Czyste paznokcie! O to wlasnie chodzi. No i uszy musza byc czyste. I rozne inne miejsca na ciele takoz xp Przydaloby sie jeszcze, zeby taki mezczyzna mial podobny gust jesli chodzi o muzyke... Bo z tego powodu mozna sie czasem niezle poklocic(znam to z autopsji) i zeby nie byl ograniczajacy(tzn. beze mnie nigdzie nie wyjdziesz). Aha, no i musi byc zazdrosny i czasem ta zazdrosc okazywac whee Zaraz sie zabije, to chyba dlozsze od litanni do Matki Boskiej sweatdrop I nie traktowac kobiety jak skarb lecz jak skarbonke? do ktorej pieniazki wkladasz a trudniej jest z niej wyjac? xp Nooo, nie przesadzajmy. Mi na przyklad wystarcza zerwane z laki kwiatki od czasu do czasu bez okazji mrgreen Opuszczam Was niestety, bo oczy mi sie kleja, poza tym dostalam nakaz konczenia posiedzenie komputerowego wink Do zobaczenia! *znika w meteorytowym teleporcie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:40 pm
Kaplanka Meteorytu degenerat Kaplanka Meteorytu Czyste paznokcie! O to wlasnie chodzi. No i uszy musza byc czyste. I rozne inne miejsca na ciele takoz xp Przydaloby sie jeszcze, zeby taki mezczyzna mial podobny gust jesli chodzi o muzyke... Bo z tego powodu mozna sie czasem niezle poklocic(znam to z autopsji) i zeby nie byl ograniczajacy(tzn. beze mnie nigdzie nie wyjdziesz). Aha, no i musi byc zazdrosny i czasem ta zazdrosc okazywac whee Zaraz sie zabije, to chyba dlozsze od litanni do Matki Boskiej sweatdrop I nie traktowac kobiety jak skarb lecz jak skarbonke? do ktorej pieniazki wkladasz a trudniej jest z niej wyjac? xp Nooo, nie przesadzajmy. Mi na przyklad wystarcza zerwane z laki kwiatki od czasu do czasu bez okazji mrgreen Opuszczam Was niestety, bo oczy mi sie kleja, poza tym dostalam nakaz konczenia posiedzenie komputerowego wink Do zobaczenia! *znika w meteorytowym teleporcie* Wiec milych snow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:41 pm
Del wiec zostalismy sami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:43 pm
degenerat Del wiec zostalismy sami xd No nie tak calkowicie sami mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:44 pm
granat degenerat Del wiec zostalismy sami xd No nie tak calkowicie sami mrgreen crying I po co przyszedles? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:44 pm
degenerat Del wiec zostalismy sami xd How sexual XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:48 pm
degenerat granat degenerat Del wiec zostalismy sami xd No nie tak calkowicie sami mrgreen crying I po co przyszedles? crying Fajnie witasz kolegow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|