|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:04 pm
degenerat Kaplanka Meteorytu degenerat Nie musi pani, mam wytatuowane na lewym poldupku xd To juz zapamietam na 100% blaugh Jak mnie wolec czy na ktorym posladku sie znajduje wskazowka? xd No ba, ze to drugie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:06 pm
degenerat Delein Co za pieprzony komp! *jeb mu z buta *== Mamusia nie mowila ze komputerek to boli i bedzie plakal? xp Nie, ona sama by go najchetniej spalila na stosie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:07 pm
Kaplanka Meteorytu degenerat Kaplanka Meteorytu degenerat Nie musi pani, mam wytatuowane na lewym poldupku xd To juz zapamietam na 100% blaugh Jak mnie wolec czy na ktorym posladku sie znajduje wskazowka? xd No ba, ze to drugie wink A to bardzo mi sympatycznie, ladna keeeecuszka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:08 pm
Delein degenerat Delein Co za pieprzony komp! *jeb mu z buta *== Mamusia nie mowila ze komputerek to boli i bedzie plakal? xp Nie, ona sama by go najchetniej spalila na stosie... Hmmmmmmmmmmm eek patologia w rodzinie xp *notuje obiawy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:08 pm
Delein degenerat Delein Co za pieprzony komp! *jeb mu z buta *== Mamusia nie mowila ze komputerek to boli i bedzie plakal? xp Nie, ona sama by go najchetniej spalila na stosie... Oj, chyba w koncu bedziecie musieli kupic nowy... Albo chociaz pamieci mu dokupic... Bo jak tak dalej pojdzie to on wyladuje na OIOMie od tego ciaglego bicia, kopania i wyrzucania za okno wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:09 pm
Czesc kochanie 4laugh jak ja Cie dawniuchno nie widzialem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:09 pm
degenerat A to bardzo mi sympatycznie, ladna keeeecuszka whee whee Dzieki...mi tez sie podoba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:10 pm
Kaplanka Meteorytu Delein degenerat Delein Co za pieprzony komp! *jeb mu z buta *== Mamusia nie mowila ze komputerek to boli i bedzie plakal? xp Nie, ona sama by go najchetniej spalila na stosie... Oj, chyba w koncu bedziecie musieli kupic nowy... Albo chociaz pamieci mu dokupic... Bo jak tak dalej pojdzie to on wyladuje na OIOMie od tego ciaglego bicia, kopania i wyrzucania za okno wink Moze to masochista xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:10 pm
Kaplanka Meteorytu Delein degenerat Delein Co za pieprzony komp! *jeb mu z buta *== Mamusia nie mowila ze komputerek to boli i bedzie plakal? xp Nie, ona sama by go najchetniej spalila na stosie... Oj, chyba w koncu bedziecie musieli kupic nowy... Albo chociaz pamieci mu dokupic... Bo jak tak dalej pojdzie to on wyladuje na OIOMie od tego ciaglego bicia, kopania i wyrzucania za okno wink To cud, ze do teraz nie wyladowal ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:11 pm
Kaplanka Meteorytu degenerat A to bardzo mi sympatycznie, ladna keeeecuszka whee whee Dzieki...mi tez sie podoba blaugh Gdyby Ci sie nie podobala to pewnie bys jej nie kupila xd chociaz? wy kobiety ty skomplikowane jestescie, wiec nigdy nic niewiadomo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:15 pm
degenerat Kaplanka Meteorytu degenerat A to bardzo mi sympatycznie, ladna keeeecuszka whee whee Dzieki...mi tez sie podoba blaugh Gdyby Ci sie nie podobala to pewnie bys jej nie kupila xd chociaz? wy kobiety ty skomplikowane jestescie, wiec nigdy nic niewiadomo No wlasnie! Nie sadz po pozorach. To, ze ja kupilam spowodowane bylo brakiem funduszy na inna. A jak juz kupilam to mi sie spodobala wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:16 pm
Delein To cud, ze do teraz nie wyladowal ^^' Z tego, co piszesz wnioskuje, ze powinien sie bac wink Skubany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:19 pm
Kaplanka Meteorytu degenerat Kaplanka Meteorytu degenerat A to bardzo mi sympatycznie, ladna keeeecuszka whee whee Dzieki...mi tez sie podoba blaugh Gdyby Ci sie nie podobala to pewnie bys jej nie kupila xd chociaz? wy kobiety ty skomplikowane jestescie, wiec nigdy nic niewiadomo No wlasnie! Nie sadz po pozorach. To, ze ja kupilam spowodowane bylo brakiem funduszy na inna. A jak juz kupilam to mi sie spodobala wink *przeprowadza notatki* Dziwne, dziwne, no coz tej kwestji chyba naucze sie na pamiec xp Desperacja arrow zakupy arrow kupno nieprzymyslanej rzeczy arrow stwierdzenie ze jednak jest ladna i niezbedna. Czy z doborem partnerow tez taki sam mechanizm jest? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:19 pm
degenerat Czesc kochanie 4laugh jak ja Cie dawniuchno nie widzialem. nie podlizuj sie i tak ci pędziorka nie pokarze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:22 pm
BeeWolf_san degenerat Czesc kochanie 4laugh jak ja Cie dawniuchno nie widzialem. nie podlizuj sie i tak ci pędziorka nie pokarze. *zawiedziony* Dlaczego? A mialo byc tak pieknie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|