|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:39 pm
Dobry wieczor wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:40 pm
Kaplanka Meteorytu Dobry wieczor wszystkim... Witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:44 pm
degenerat Kaplanka Meteorytu Dobry wieczor wszystkim... Witam A juz myslalam, ze sama jestem, a tu mila niespodzianka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:45 pm
Kaplanka Meteorytu degenerat Kaplanka Meteorytu Dobry wieczor wszystkim... Witam A juz myslalam, ze sama jestem, a tu mila niespodzianka smile Mam nadzieje tylko ze mila.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:49 pm
degenerat Kaplanka Meteorytu degenerat Kaplanka Meteorytu Dobry wieczor wszystkim... Witam A juz myslalam, ze sama jestem, a tu mila niespodzianka smile Mam nadzieje tylko ze mila. No ba, a jakzeby inaczej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:50 pm
Kaplanka Meteorytu degenerat Kaplanka Meteorytu degenerat Kaplanka Meteorytu Dobry wieczor wszystkim... Witam A juz myslalam, ze sama jestem, a tu mila niespodzianka smile Mam nadzieje tylko ze mila. No ba, a jakzeby inaczej 3nodding Wiec mi rowniez bardzo sympatycznie poznac, bo chyba okazji nie mielismy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:52 pm
degenerat Wiec mi rowniez bardzo sympatycznie poznac, bo chyba okazji nie mielismy? Hmmm... chyba rzeczywiscie nie... Jak widac - Kaplanka jestem *podaje lape* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:53 pm
Co za pieprzony komp! *jeb mu z buta *==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:54 pm
Kaplanka Meteorytu degenerat Wiec mi rowniez bardzo sympatycznie poznac, bo chyba okazji nie mielismy? Hmmm... chyba rzeczywiscie nie... Jak widac - Kaplanka jestem *podaje lape* wink *cmoka w lapke* dla niewiast i Kukusa Degsiu jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:56 pm
Delein Co za pieprzony komp! *jeb mu z buta *== Mamusia nie mowila ze komputerek to boli i bedzie plakal? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:56 pm
degenerat Kaplanka Meteorytu degenerat Wiec mi rowniez bardzo sympatycznie poznac, bo chyba okazji nie mielismy? Hmmm... chyba rzeczywiscie nie... Jak widac - Kaplanka jestem *podaje lape* wink *cmoka w lapke* dla niewiast i Kukusa Degsiu jestem xd mrgreen Zapamietam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:57 pm
Kaplanka Meteorytu degenerat Kaplanka Meteorytu degenerat Wiec mi rowniez bardzo sympatycznie poznac, bo chyba okazji nie mielismy? Hmmm... chyba rzeczywiscie nie... Jak widac - Kaplanka jestem *podaje lape* wink *cmoka w lapke* dla niewiast i Kukusa Degsiu jestem xd mrgreen Zapamietam 3nodding Nie musi pani, mam wytatuowane na lewym poldupku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:59 pm
degenerat Nie musi pani, mam wytatuowane na lewym poldupku xd To juz zapamietam na 100% blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:01 pm
Kaplanka Meteorytu degenerat Nie musi pani, mam wytatuowane na lewym poldupku xd To juz zapamietam na 100% blaugh Jak mnie wolec czy na ktorym posladku sie znajduje wskazowka? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|