|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:01 pm
degenerat Wezmy poprawke na to iz jest okres sesyjny, a niektore jednostki lubia miec 5 w indeksie xd XD zapomniałam biggrin xp mnie to dopiero czeka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:02 pm
Twisted_Exile ninja google ci odpowie ninja twisted moj komputer mnie nienawidzi co pol goidzny ma zawały wiec i google mnie nienawidzi. to ze mnie tutaj widzice to czysty fart. XP!
widze nowe odzienie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:08 pm
eee...? czemu zamilkliście!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:12 pm
Ita Lockheart degenerat Wezmy poprawke na to iz jest okres sesyjny, a niektore jednostki lubia miec 5 w indeksie xd XD zapomniałam biggrin xp mnie to dopiero czeka Ale pomysl ze wszystkie wywiadowki Ci wtedy odpadaja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:12 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:15 pm
degenerat Ita Lockheart degenerat Wezmy poprawke na to iz jest okres sesyjny, a niektore jednostki lubia miec 5 w indeksie xd XD zapomniałam biggrin xp mnie to dopiero czeka Ale pomysl ze wszystkie wywiadowki Ci wtedy odpadaja xd Ja sie doczekac nie moge tego najbardziej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:18 pm
Delein degenerat Ita Lockheart degenerat Wezmy poprawke na to iz jest okres sesyjny, a niektore jednostki lubia miec 5 w indeksie xd XD zapomniałam biggrin xp mnie to dopiero czeka Ale pomysl ze wszystkie wywiadowki Ci wtedy odpadaja xd Ja sie doczekac nie moge tego najbardziej... ha ha ha xd Zatesknicie jeszcze za LO kiedy przyjdzie wam odstac w dziekanacie 3h w celu zalatwienia jednego kwitka, a w koncowym rezultacie wysla was do kolejnego okienka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:19 pm
degenerat Delein degenerat Ita Lockheart degenerat Wezmy poprawke na to iz jest okres sesyjny, a niektore jednostki lubia miec 5 w indeksie xd XD zapomniałam biggrin xp mnie to dopiero czeka Ale pomysl ze wszystkie wywiadowki Ci wtedy odpadaja xd Ja sie doczekac nie moge tego najbardziej... ha ha ha xd Zatesknicie jeszcze za LO kiedy przyjdzie wam odstac w dziekanacie 3h w celu zalatwienia jednego kwitka, a w koncowym rezultacie wysla was do kolejnego okienka xp potwierdzam 3nodding niema tojak wizyty u milych pan z dziekanatu 4laugh rofl mrgreen stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:21 pm
degenerat ha ha ha xd Zatesknicie jeszcze za LO kiedy przyjdzie wam odstac w dziekanacie 3h w celu zalatwienia jednego kwitka, a w koncowym rezultacie wysla was do kolejnego okienka xp Alez ja nie mowie, ze LO jest zle...ja tylko wywiadowek nie scierpiam V.v...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:22 pm
zagrożenie biologiczne ze strony substacji oznaczonej tą etykietą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:28 pm
Twisted_Exile potwierdzam 3nodding niema tojak wizyty u milych pan z dziekanatu 4laugh rofl mrgreen stare twisted Taaakkk , trzeba posiadac mocne nerwy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 1:30 pm
Delein degenerat ha ha ha xd Zatesknicie jeszcze za LO kiedy przyjdzie wam odstac w dziekanacie 3h w celu zalatwienia jednego kwitka, a w koncowym rezultacie wysla was do kolejnego okienka xp Alez ja nie mowie, ze LO jest zle...ja tylko wywiadowek nie scierpiam V.v... Nie wierze, pani sie napewno dobrze uczy tylko nam tak mowi, by przykro sie nie zrobilo niektorym (mi) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|