|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:21 am
Twisted_Exile ninja wydaje Ci sie ninja twisted wcale nie, tu sie kompletnie nic nie dzieje xp Nawet pogadac nie ma z kim. Wszyscy "gdzies" wyemigrowali ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:25 am
Omega Sun Twisted_Exile ninja wydaje Ci sie ninja twisted wcale nie, tu sie kompletnie nic nie dzieje xp Nawet pogadac nie ma z kim. Wszyscy "gdzies" wyemigrowali ninja ninja jakas aluzja? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:27 am
Twisted_Exile ninja jakas aluzja? twisted nie, spostrzezenie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:30 am
Omega Sun Twisted_Exile ninja jakas aluzja? twisted nie, spostrzezenie wink ninja nawet jesli to ze "gdzies"wyemigrowali nie mozna miec do nikog protensji bo to ich wlasny wybor mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:32 am
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile ninja jakas aluzja? twisted nie, spostrzezenie wink ninja nawet jesli to ze "gdzies"wyemigrowali nie mozna miec do nikog protensji bo to ich wlasny wybor mrgreen twisted ninja ludzie nie wiedza co jest dla nich dobre... dlatego sa tacy jak ja co wierza w dyktature blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:34 am
Twisted_Exile ninja nawet jesli to ze "gdzies"wyemigrowali nie mozna miec do nikog protensji bo to ich wlasny wybor mrgreen twisted ninja ale ja nie mam do nikogo pretensji 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:35 am
Omega Sun Twisted_Exile ninja nawet jesli to ze "gdzies"wyemigrowali nie mozna miec do nikog protensji bo to ich wlasny wybor mrgreen twisted ninja ale ja nie mam do nikogo pretensji 3nodding tak tylko Ci sie wydaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile ninja jakas aluzja? twisted nie, spostrzezenie wink ninja nawet jesli to ze "gdzies"wyemigrowali nie mozna miec do nikog protensji bo to ich wlasny wybor mrgreen twisted ninja ludzie nie wiedza co jest dla nich dobre... dlatego sa tacy jak ja co wierza w dyktature blaugh ninja idealnie pasujesz na stanowisko dyktatora mrgreen wink ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ludzie nie wiedza co jest dla nich dobre... dlatego sa tacy jak ja co wierza w dyktature blaugh jak wprowadzimy dyktature, to juz w ogole nikt tu nie zostanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:36 am
Omega Sun Twisted_Exile ninja nawet jesli to ze "gdzies"wyemigrowali nie mozna miec do nikog protensji bo to ich wlasny wybor mrgreen twisted ninja ale ja nie mam do nikogo pretensji 3nodding ninja serio serio? mrgreen ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:37 am
Omega Sun Ozzwald ludzie nie wiedza co jest dla nich dobre... dlatego sa tacy jak ja co wierza w dyktature blaugh jak wprowadzimy dyktature, to juz w ogole nikt tu nie zostanie ninja zostana Ci u wladzy mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:37 am
Omega Sun Ozzwald ludzie nie wiedza co jest dla nich dobre... dlatego sa tacy jak ja co wierza w dyktature blaugh jak wprowadzimy dyktature, to juz w ogole nikt tu nie zostanie no jak nie jak tak... ludzie zobacza ze tu beda bezpieczni... kazdy szaraczek bedzie rowny drugiemu szaraczkowi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:40 am
ja tu jeszcze wroce tylko sniadanie sobie przygotuje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:41 am
Ozzwald ja tu jeszcze wroce tylko sniadanie sobie przygotuje razz smacznego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|