|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 2:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 2:07 pm
uga najwiekszy z wytrzeszczow rolleyes gratuluje socjologi 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 2:09 pm
Twisted_Exile uga najwiekszy z wytrzeszczow rolleyes gratuluje socjologi 3nodding twisted nie nie to ty jestes wytrzeszcz, ludzie noszacy okulary nie sa wytrzeszczami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 2:10 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile uga najwiekszy z wytrzeszczow rolleyes gratuluje socjologi 3nodding twisted nie nie to ty jestes wytrzeszcz, ludzie noszacy okulary nie sa wytrzeszczami. rolleyes jak sobie kcesz...jak tam twarz? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 2:14 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile uga najwiekszy z wytrzeszczow rolleyes gratuluje socjologi 3nodding twisted nie nie to ty jestes wytrzeszcz, ludzie noszacy okulary nie sa wytrzeszczami. rolleyes jak sobie kcesz...jak tam twarz? twisted piekna jak zawsze, troszke spuchniente lico moje, szczena rozcienta, policzek sie goi, ... a najgorsze to to, że zeby bola.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 2:16 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile uga najwiekszy z wytrzeszczow rolleyes gratuluje socjologi 3nodding twisted nie nie to ty jestes wytrzeszcz, ludzie noszacy okulary nie sa wytrzeszczami. rolleyes jak sobie kcesz...jak tam twarz? twisted piekna jak zawsze, troszke spuchniente lico moje, szczena rozcienta, policzek sie goi, ... a najgorsze to to, że zeby bola. a blizna kolejna bedzie do kolekcji? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 2:20 pm
Twisted_Exile a blizna kolejna bedzie do kolekcji? twisted No mam nadzieje, ze jednak nie. Podobno blzny uszlachetniaja, ale ja jakos szlachetnym byc niechce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 2:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 2:22 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile a blizna kolejna bedzie do kolekcji? twisted No mam nadzieje, ze jednak nie. Podobno blzny uszlachetniaja, ale ja jakos szlachetnym byc niechce. i tak juz jestes wysatrczajaco uszlachetniony wolisz byc pzystojy i gladziutki twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 2:24 pm
foo: Blur - [The best of Blur #13] Country House [3:58] Hej naj naj dziksza z dzikich tych chodzacych bez majtek biggrin Twist, a wole biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 2:44 pm
Kurna co to za swawolenie ? nie tak tłumnie dziołszeczki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 2:46 pm
BeeWolf_san Kurna co to za swawolenie ? nie tak tłumnie dziołszeczki. tak Ty juz tu zaprowadzisz porzadek mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:16 am
czesc ninja Pustawo tu cosik ostatnio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:19 am
Omega Sun czesc ninja Pustawo tu cosik ostatnio ninja wydaje Ci sie ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|