|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:09 pm
oczka sa fajne, to rozowe pod nimi mi sie nie podoba (cokolwiek to jest)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:09 pm
no ja nie wiem... mi sie wydawala mila osoba i wogole... nawet jezeli marudzila xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:10 pm
Omega Sun oczka sa fajne, to rozowe pod nimi mi sie nie podoba (cokolwiek to jest) pozniej usune... prowizorka szalika... nie mam pomyslu na mordke dlatego takie nieskonczone xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:10 pm
Aidanna no ja nie wiem... mi sie wydawala mila osoba i wogole... nawet jezeli marudzila xp Tylko ze jakos ja mam inne zdanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:11 pm
degenerat Aidanna no ja nie wiem... mi sie wydawala mila osoba i wogole... nawet jezeli marudzila xp Tylko ze jakos ja mam inne zdanie. no i masz prawo miec inne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:12 pm
Aidanna Omega Sun oczka sa fajne, to rozowe pod nimi mi sie nie podoba (cokolwiek to jest) pozniej usune... prowizorka szalika... nie mam pomyslu na mordke dlatego takie nieskonczone xp myslalam, ze to usta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:12 pm
Omega Sun Aidanna Omega Sun oczka sa fajne, to rozowe pod nimi mi sie nie podoba (cokolwiek to jest) pozniej usune... prowizorka szalika... nie mam pomyslu na mordke dlatego takie nieskonczone xp myslalam, ze to usta xd xd Ty to masz wyobraznie xd xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:13 pm
Omega Sun Aidanna Omega Sun oczka sa fajne, to rozowe pod nimi mi sie nie podoba (cokolwiek to jest) pozniej usune... prowizorka szalika... nie mam pomyslu na mordke dlatego takie nieskonczone xp myslalam, ze to usta xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jak Ci nie zalezy, to po co w sygnaturce zrobiles z tego powod do rozpaczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna degenerat Aidanna no ja nie wiem... mi sie wydawala mila osoba i wogole... nawet jezeli marudzila xp Tylko ze jakos ja mam inne zdanie. no i masz prawo miec inne... to tez je posiadam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:15 pm
Omega Sun jak Ci nie zalezy, to po co w sygnaturce zrobiles z tego powod do rozpaczy? bo pojeb ze mnie, synkretyzm formy, glupek i chamidlo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:15 pm
Twisted_Exile xd Ty to masz wyobraznie xd xd mrgreen twisted Ja mam po prostu dziwne i abstrakcyjne skojarzenia (a moje koslawe postrzeganie sztuki moze byc spowodowane tym, ze potrafie narysowac kazda czesc ciala oprocz twarzy sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:17 pm
serio serio... przyjrzyj sie: rozowe usta i takie dwa zeby w nich surprised Twoja sztuka jest wieloznaczna, stwarza szerokie pole do interpretacji wink To chyba dobrze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 1:19 pm
Omega Sun Twisted_Exile xd Ty to masz wyobraznie xd xd mrgreen twisted Ja mam po prostu dziwne i abstrakcyjne skojarzenia (a moje koslawe postrzeganie sztuki moze byc spowodowane tym, ze potrafie narysowac kazda czesc ciala oprocz twarzy sweatdrop ) zdarza sie... xp ja sie jak czasem zatne to tez nie narysuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|