|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:58 am
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun jak wam sie podoba nowa dostawa ciuszkow? ninja fajne te ala Underworld rofl mrgreen twisted lol zakieciki u Sashy, bialy topik, te koszulki-tuniki i bransoletki sa nawet fajne 3nodding oh ale i tak te klocki wymioataja rofl rofl rofl nie wiem jaki jest ich sesns ale orginalne maja pomysly nie ma co lol lol lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 8:00 am
Twisted_Exile oh ale i tak te klocki wymioataja rofl rofl rofl nie wiem jaki jest ich sesns ale orginalne maja pomysly nie ma co lol lol lol twisted te klocki sa tragiczne talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 8:00 am
Musze przyznac, ze akurat ta koszulka na szyje jest fajna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 8:01 am
Omega Sun Twisted_Exile oh ale i tak te klocki wymioataja rofl rofl rofl nie wiem jaki jest ich sesns ale orginalne maja pomysly nie ma co lol lol lol twisted te klocki sa tragiczne talk2hand lol czepiasz sie lol to taki nowy trend jest potem bada z nas domki ukladac rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 8:02 am
EvilYuki Musze przyznac, ze akurat ta koszulka na szyje jest fajna 3nodding naszyjniki zdaje sie tez sa nowe i mi sie podobaja 3nodding mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 8:05 am
Twisted_Exile lol czepiasz sie lol to taki nowy trend jest potem bada z nas domki ukladac rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted lol jak przegladam niektore dzialy forum, to widze, ze klocki zostaly przyjete entuzjastycznie. Powstaja nawet tetrisowe gildie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 8:07 am
Omega Sun Twisted_Exile lol czepiasz sie lol to taki nowy trend jest potem bada z nas domki ukladac rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted lol jak przegladam niektore dzialy forum, to widze, ze klocki zostaly przyjete entuzjastycznie. Powstaja nawet tetrisowe gildie eek lol lol lol beda sie bawic w tetrisa lol lol lol mowilam Ci nieznasz sie kazdy marzy by zostac wielkim klockiem ze stopami lol lol lol lol rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 8:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 8:50 am
witajcie dziewczynki heart mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 8:55 am
uuu taka godzina i pusto, a kiedys mowilem ze w wakacje nikogo niebedzie a to dopiero w roku szkolnym nikogo niema razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 8:57 am
Ozual uuu taka godzina i pusto, a kiedys mowilem ze w wakacje nikogo niebedzie a to dopiero w roku szkolnym nikogo niema razz tak bo wszyscy zajęci innymi sprawami blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 8:59 am