|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 6:16 am
Aidanna osz... to normalnie opisuje mnie rofl  Sweet smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 6:18 am
a wogole Silly juz mam prawie 5k 3nodding wiec zaplace Ci w goldach za rysunek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 6:20 am
Aidanna a wogole Silly juz mam prawie 5k 3nodding wiec zaplace Ci w goldach za rysunek ^^ O.. okej, doskonale smile Ja już naszkicowalam postaci, teraz jedynie trza poprawić linie i kolorki. Do piątku sie wyrobie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 6:22 am
Silly-Sil Aidanna a wogole Silly juz mam prawie 5k 3nodding wiec zaplace Ci w goldach za rysunek ^^ O.. okej, doskonale smile Ja już naszkicowalam postaci, teraz jedynie trza poprawić linie i kolorki. Do piątku sie wyrobie wink wysloij mi pmkiem jak narzie to wyglada ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 6:23 am
Aidanna Silly-Sil Aidanna a wogole Silly juz mam prawie 5k 3nodding wiec zaplace Ci w goldach za rysunek ^^ O.. okej, doskonale smile Ja już naszkicowalam postaci, teraz jedynie trza poprawić linie i kolorki. Do piątku sie wyrobie wink wysloij mi pmkiem jak narzie to wyglada ^^ Wieczorkiem, bo pracuję na innym kompie - i musze stamtąd skopiowac, a teraz zbieram się do wyjscia na zajęcia, wiec.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 6:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 6:25 am
Silly-Sil Aidanna Silly-Sil Aidanna a wogole Silly juz mam prawie 5k 3nodding wiec zaplace Ci w goldach za rysunek ^^ O.. okej, doskonale smile Ja już naszkicowalam postaci, teraz jedynie trza poprawić linie i kolorki. Do piątku sie wyrobie wink wysloij mi pmkiem jak narzie to wyglada ^^ Wieczorkiem, bo pracuję na innym kompie - i musze stamtąd skopiowac, a teraz zbieram się do wyjscia na zajęcia, wiec.. smile aha... dobrze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:12 am
Silly-Sil Aidanna a wogole Silly juz mam prawie 5k 3nodding wiec zaplace Ci w goldach za rysunek ^^ O.. okej, doskonale smile Ja już naszkicowalam postaci, teraz jedynie trza poprawić linie i kolorki. Do piątku sie wyrobie wink poka mi poka wszystkie blaugh heart proszem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:13 am
,hej Del wink ładnie ci z tym mieczem 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:43 am
jak wam sie podoba nowa dostawa ciuszkow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:44 am
Ciuszki... takie sobie... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:44 am
Omega Sun jak wam sie podoba nowa dostawa ciuszkow? a sa jakies nowe ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:47 am
Omega Sun jak wam sie podoba nowa dostawa ciuszkow? ninja fajne te ala Underworld rofl mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:55 am
Ozzwald Omega Sun jak wam sie podoba nowa dostawa ciuszkow? a sa jakies nowe ? taaa np stroj nurka albo klocki tetris confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 7:57 am
Twisted_Exile Omega Sun jak wam sie podoba nowa dostawa ciuszkow? ninja fajne te ala Underworld rofl mrgreen twisted lol zakieciki u Sashy, bialy topik, te koszulki-tuniki i bransoletki sa nawet fajne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|