|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 12:04 pm
Twisted_Exile degenerat Tak doluj mnie, masz racje , skrzywdz moje biedne serduszko. Jakos niepasujesz mi do typa ktorego latwo zranic i urazic rofl rofl rofl mrgreen twisted I tu sie grubo mylisz,bo bardzo latwo jest mnie zranic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 12:06 pm
degenerat Twisted_Exile degenerat Tak doluj mnie, masz racje , skrzywdz moje biedne serduszko. Jakos niepasujesz mi do typa ktorego latwo zranic i urazic rofl rofl rofl mrgreen twisted I tu sie grubo mylisz,bo bardzo latwo jest mnie zranic sweatdrop confused biedactwo a tu Cie taka meka spotyka ze nie ma Opcego jak sobie z tym radzisz? twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 12:06 pm
Bry wszystkim ;3
A co z Bucusem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 12:07 pm
Rynn the Vampire Bry wszystkim ;3
A co z Bucusem? bry jakto co? no nie ma go na pogg eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 12:07 pm
Twisted_Exile degenerat Twisted_Exile degenerat Tak doluj mnie, masz racje , skrzywdz moje biedne serduszko. Jakos niepasujesz mi do typa ktorego latwo zranic i urazic rofl rofl rofl mrgreen twisted I tu sie grubo mylisz,bo bardzo latwo jest mnie zranic sweatdrop confused biedactwo a tu Cie taka meka spotyka ze nie ma Opcego jak sobie z tym radzisz? twisted mrgreen Koszmarnie, rozpilem sie z tego wszystkiego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 12:08 pm
Rynn the Vampire Bry wszystkim ;3
A co z Bucusem? nie przypominaj gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 12:09 pm
Twisted_Exile Rynn the Vampire Bry wszystkim ;3
A co z Bucusem? bry jakto co? no nie ma go na pogg eek twisted Tak teraz czy tak permanentnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 12:10 pm
Rynn the Vampire Twisted_Exile Rynn the Vampire Bry wszystkim ;3
A co z Bucusem? bry jakto co? no nie ma go na pogg eek twisted Tak teraz czy tak permanentnie?szczerze mowiac to nie mam pojecia poodchodzil ze wszytskich gildii twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 12:14 pm
Twisted_Exile Rynn the Vampire Twisted_Exile Rynn the Vampire Bry wszystkim ;3
A co z Bucusem? bry jakto co? no nie ma go na pogg eek twisted Tak teraz czy tak permanentnie?szczerze mowiac to nie mam pojecia poodchodzil ze wszytskich gildii twisted Oi-oj..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 12:16 pm
degenerat ] Koszmarnie, rozpilem sie z tego wszystkiego crying juz Ci wierze rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 12:17 pm
Twisted_Exile degenerat ] Koszmarnie, rozpilem sie z tego wszystkiego crying juz Ci wierze rofl mrgreen twisted Nie wierzy mi crying dziolszki ja ide spac, buziak dla kazdej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 12:23 pm