|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:06 am
Twisted_Exile ninja bry wieczor ninja twisted o moj boze! toz to OBCY !!! brac go! domokun pirate pirate pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:07 am
degenerat Twisted_Exile ninja bry wieczor ninja twisted alez ty sexi wygladasz whee tia jak Obcy jak to roman zauwazyl stare stare stare twisted wpadlam zobaczyc czy cos tu sie dzieje ciekawego ale chyba wroce do bardziej pasjonujacej filozofii xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:08 am
roman_zbawicieL EvilYuki roman_zbawicieL EvilYuki hmmm... rozmowa o rysunkach... :3 *siada i slucha* ciocia whee wciaz nie moge sie oswoic z mysla, ze moja siostra ma takie dziecko... scream starsze ode mnie... mrgreen starsze ?? z tego co wiem jestes ponad 2 lata starasza ode mnie no nei gadaj ze masz 16 lat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:10 am
Twisted_Exile degenerat Twisted_Exile ninja bry wieczor ninja twisted alez ty sexi wygladasz whee tia jak Obcy jak to roman zauwazyl stare stare stare twisted wpadlam zobaczyc czy cos tu sie dzieje ciekawego ale chyba wroce do bardziej pasjonujacej filozofii xp twisted zoooooooostannnmy raazem dlatego zoooooooossssstanmy razem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:11 am
degenerat Twisted_Exile degenerat Twisted_Exile ninja bry wieczor ninja twisted alez ty sexi wygladasz whee tia jak Obcy jak to roman zauwazyl stare stare stare twisted wpadlam zobaczyc czy cos tu sie dzieje ciekawego ale chyba wroce do bardziej pasjonujacej filozofii xp twisted zoooooooostannnmy raazem dlatego zoooooooossssstanmy razem xd pirate nie ma mowy nie bede sie jeszcze bardziej uwsteczniac niz to konieczne pirate rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:12 am
Twisted_Exile degenerat Twisted_Exile degenerat Twisted_Exile ninja bry wieczor ninja twisted alez ty sexi wygladasz whee tia jak Obcy jak to roman zauwazyl stare stare stare twisted wpadlam zobaczyc czy cos tu sie dzieje ciekawego ale chyba wroce do bardziej pasjonujacej filozofii xp twisted zoooooooostannnmy raazem dlatego zoooooooossssstanmy razem xd pirate nie ma mowy nie bede sie jeszcze bardziej uwsteczniac niz to konieczne pirate rofl rofl mrgreen twisted no daj spokoj , nie mozna robic czegos co juz tak swietnie zostalo zrobione xd 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:12 am
EvilYuki roman_zbawicieL EvilYuki roman_zbawicieL EvilYuki hmmm... rozmowa o rysunkach... :3 *siada i slucha* ciocia whee wciaz nie moge sie oswoic z mysla, ze moja siostra ma takie dziecko... scream starsze ode mnie... mrgreen starsze ?? z tego co wiem jestes ponad 2 lata starasza ode mnie no nei gadaj ze masz 16 lat... mam. zdziwiona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:14 am
degenerat no daj spokoj , nie mozna robic czegos co juz tak swietnie zostalo zrobione xd 3nodding xd xp dlatego powiedzialm " niz to konieczne" pirate dzieki za pojechanie mi pirate mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:16 am
Twisted_Exile degenerat no daj spokoj , nie mozna robic czegos co juz tak swietnie zostalo zrobione xd 3nodding xd xp dlatego powiedzialm " niz to konieczne" pirate dzieki za pojechanie mi pirate mrgreen twisted zawsze do twych uslog o pani... jakie by one nie byly redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:17 am
troche zaskoczona xp boze, jaka ze mnei stara dupa... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:18 am
degenerat Twisted_Exile degenerat no daj spokoj , nie mozna robic czegos co juz tak swietnie zostalo zrobione xd 3nodding xd xp dlatego powiedzialm " niz to konieczne" pirate dzieki za pojechanie mi pirate mrgreen twisted zawsze do twych uslog o pani... jakie by one nie byly redface a ty co taki chetny do wykorzystania w jakikolwiek sposob mrgreen to prosze nie jezdz mi wiecej sama sobie dobrzez tym daje rade wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:18 am
EvilYuki troche zaskoczona xp boze, jaka ze mnei stara dupa... crying taaaa faktycznie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:20 am
EvilYuki troche zaskoczona xp boze, jaka ze mnei stara dupa... crying stare stare stare stare tia stare stare stare stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:21 am
Twisted_Exile degenerat Twisted_Exile degenerat no daj spokoj , nie mozna robic czegos co juz tak swietnie zostalo zrobione xd 3nodding xd xp dlatego powiedzialm " niz to konieczne" pirate dzieki za pojechanie mi pirate mrgreen twisted zawsze do twych uslog o pani... jakie by one nie byly redface a ty co taki chetny do wykorzystania w jakikolwiek sposob mrgreen to prosze nie jezdz mi wiecej sama sobie dobrzez tym daje rade wink twisted a ja ciut gorzej redface ale mozesz mi pomoc wiesz? xd mam nadzieje ze sie nie gniewasz za moje zarty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 11:25 am
degenerat Twisted_Exile degenerat Twisted_Exile degenerat no daj spokoj , nie mozna robic czegos co juz tak swietnie zostalo zrobione xd 3nodding xd xp dlatego powiedzialm " niz to konieczne" pirate dzieki za pojechanie mi pirate mrgreen twisted zawsze do twych uslog o pani... jakie by one nie byly redface a ty co taki chetny do wykorzystania w jakikolwiek sposob mrgreen to prosze nie jezdz mi wiecej sama sobie dobrzez tym daje rade wink twisted a ja ciut gorzej redface ale mozesz mi pomoc wiesz? xd mam nadzieje ze sie nie gniewasz za moje zarty? jak Ci pomoc? wierz mi mnie ciezko obrazic zartami wink i mam poczucie humory choc moze tego nie widac twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|