|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:32 am
Jaswinder ja mam zdolnosci rysowania na kartce... to owszem, ale na tablecie juz nie umiem... i gdzie tu sprawiedliwość? sweatdrop ja tableta nigdy w zyciu nie widzialam i nie mialam do czynienia z tym... na programach do rysowania na kompie tez sie nie znam... wole tradycyjne kredki i olowek 3nodding Bee... Co taka mina?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:33 am
Aidanna dziekuje bardzo 4laugh o jeszcze jedno znalazlam xp http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/bazgrol.jpg no ekstra!! najbardziej mi sie podoba ten... biust 4laugh fajna ma kiecke ten kociak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:33 am
Jaswinder ja mam zdolnosci rysowania na kartce... to owszem, ale na tablecie juz nie umiem... i gdzie tu sprawiedliwość? sweatdrop też tak kiedyś miałam (;
Tzn teraz dalej rysuję na kartce lepiej niż tabletem.
Tak jakoś.
Cześć Bee-czusiu <3 Co tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:35 am
Aidanna dziekuje bardzo 4laugh o jeszcze jedno znalazlam xp http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/bazgrol.jpg swietne ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Jaswinder ja mam zdolnosci rysowania na kartce... to owszem, ale na tablecie juz nie umiem... i gdzie tu sprawiedliwość? sweatdrop też tak kiedyś miałam (;
Tak jakoś.
Cześć Bee-czusiu <3 Co tam?to ty musisz swietnie rysowac... bo te twoje avkowe pluszaszki sa przslodziaszneeee 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:38 am
Aidanna Rynn the Vampire Jaswinder ja mam zdolnosci rysowania na kartce... to owszem, ale na tablecie juz nie umiem... i gdzie tu sprawiedliwość? sweatdrop też tak kiedyś miałam (;
Tak jakoś.
Cześć Bee-czusiu <3 Co tam?to ty musisz swietnie rysowac... bo te twoje avkowe pluszaszki sa przslodziaszneeee 4laugh heart sweatdrop Nie bardzo.. moje pracki są na imaginated-friend.deviantart.com . A ostatni fullbody robiony na kompie wygląda tak sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:40 am
Rynn the Vampire Aidanna Rynn the Vampire Jaswinder ja mam zdolnosci rysowania na kartce... to owszem, ale na tablecie juz nie umiem... i gdzie tu sprawiedliwość? sweatdrop też tak kiedyś miałam (;
Tak jakoś.
Cześć Bee-czusiu <3 Co tam?to ty musisz swietnie rysowac... bo te twoje avkowe pluszaszki sa przslodziaszneeee 4laugh heart sweatdrop Nie bardzo.. moje pracki są na imaginated-friend.deviantart.com . A ostatni fullbody robiony na kompie wygląda tak sweatdrop no ja Cie przepraszam... mi sie podoba heart 4laugh ja tak nigdy nie bede umiala talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:41 am
Rynn the Vampire sweatdrop Nie bardzo.. moje pracki są na imaginated-friend.deviantart.com . A ostatni fullbody robiony na kompie wygląda tak sweatdrop A narysujesz Rynienko słodziutkiego Mnie ? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:45 am
BeeWolf_san Rynn the Vampire sweatdrop Nie bardzo.. moje pracki są na imaginated-friend.deviantart.com . A ostatni fullbody robiony na kompie wygląda tak sweatdrop A narysujesz Rynienko słodziutkiego Mnie ? 4laugh *popycha Bee* a mnie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|