|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:17 am
fajne... to jest przerobione zdjecie czy narysowane?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:22 am
tam se bazgrole prymitywny rysunek na openCanvasie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:22 am
rysujemy rodzynku, zdjecie - ja jestem z wykształcenia fotografikiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:23 am
Jaswinder rysujemy rodzynku, zdjecie - ja jestem z wykształcenia fotografikiem blaugh tio fajnie 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:24 am
Jaswinder rysujemy rodzynku, zdjecie - ja jestem z wykształcenia fotografikiem blaugh Heh, czemu ja nie rysuje tylko bazgrole? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:25 am
Aidanna tam se bazgrole prymitywny rysunek na openCanvasie xp a co to to opencośtam ??(w tym momencie wykazuje sie chyba całkowitą swoją niewiedza) stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:27 am
Karnaaa Jaswinder rysujemy rodzynku, zdjecie - ja jestem z wykształcenia fotografikiem blaugh Heh, czemu ja nie rysuje tylko bazgrole? sweatdrop nie martw się... ja tez bazgrolę ^^ dlatego wybrałam grafike, a nie ASP razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:28 am
Karnaaa Aidanna tam se bazgrole prymitywny rysunek na openCanvasie xp a co to to opencośtam ??(w tym momencie wykazuje sie chyba całkowitą swoją niewiedza) stressed to jest... przynajmniej jak brat mi mowil... program do rysowania z linuxa xp a ze nie mam zdolnosci do rysowania na kompie myszka to sobie tylko bazgrole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:29 am
Jaswinder Karnaaa Jaswinder rysujemy rodzynku, zdjecie - ja jestem z wykształcenia fotografikiem blaugh Heh, czemu ja nie rysuje tylko bazgrole? sweatdrop nie martw się... ja tez bazgrolę ^^ dlatego wybrałam grafike, a nie ASP razz ja chcialam isc do liecum plastycznego ale zabraklo mi 4 punktow stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:30 am
Aidanna Karnaaa Jaswinder rysujemy rodzynku, zdjecie - ja jestem z wykształcenia fotografikiem blaugh Heh, czemu ja nie rysuje tylko bazgrole? sweatdrop ja to ostatnio nabazgrolilam na sile po dwoch miesiacach przerwy whee takie sobie ale przynajmniej przypomnialam sobie jak sie rysuje xp http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/sweet.jpg http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/koteczek.jpg Jakie slodkie biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 9:30 am
ja mam zdolnosci rysowania na kartce... to owszem, ale na tablecie juz nie umiem... i gdzie tu sprawiedliwość? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|