|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:15 pm
o ja mialam problemy z zapamietaniem imion ludzi z klasy na poczatku roku szkolnego... chyba z dwa miesiace sobie przyswajalam ich imiona xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:15 pm
Omega Sun chari-san Omega Sun chari-san a ja mam zupełnie odwrotnie XD sama narysowalas sygnaturke? Bardzo ladna 3nodding nie! no co ty! to pyromaniaca.... nawqet jest link do jego tworczosci ^^' ja nie pokazuje swoich dziel, bo sa brzydkie [EDIT: nawet jest podpis, ze pyromaniaca XP] myslalam, ze to Twoj nick na deviancie xd pokaz pokaz, na pewno nie sa brzydkie smile adres jest na sigu XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:16 pm
chari-san ten wiersz? czyj jest?.. pamietam, keidys pryzjaciel napisal mi ten fragment, gdy bylam smutna... i uwazalam, ze jestem niepotrzebna i takie tam slodko , to tak jak ja teraz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:17 pm
Aidanna o ja mialam problemy z zapamietaniem imion ludzi z klasy na poczatku roku szkolnego... chyba z dwa miesiace sobie przyswajalam ich imiona xp XD ja mialam cienko, bo w mojej kalsie jest Aga, Ada, Iga.... i mi sie zawsze chrzanilo ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:18 pm
Karnaaa chari-san ten wiersz? czyj jest?.. pamietam, keidys pryzjaciel napisal mi ten fragment, gdy bylam smutna... i uwazalam, ze jestem niepotrzebna i takie tam slodko , to tak jak ja teraz ... sad Nie mysl tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:18 pm
chari-san Omega Sun myslalam, ze to Twoj nick na deviancie xd pokaz pokaz, na pewno nie sa brzydkie smile adres jest na sigu XP yyy rzeczywiscie surprised (spostrzegawczosc tez nie jest moja mocna strona sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:19 pm
chari-san Omega Sun chari-san Omega Sun chari-san a ja mam zupełnie odwrotnie XD sama narysowalas sygnaturke? Bardzo ladna 3nodding nie! no co ty! to pyromaniaca.... nawqet jest link do jego tworczosci ^^' ja nie pokazuje swoich dziel, bo sa brzydkie [EDIT: nawet jest podpis, ze pyromaniaca XP] myslalam, ze to Twoj nick na deviancie xd pokaz pokaz, na pewno nie sa brzydkie smile adres jest na sigu XP nie sa zle ^^ mi sie podobaja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:20 pm
chari-san Karnaaa chari-san ten wiersz? czyj jest?.. pamietam, keidys pryzjaciel napisal mi ten fragment, gdy bylam smutna... i uwazalam, ze jestem niepotrzebna i takie tam slodko , to tak jak ja teraz ... sad Nie mysl tak... nie no fakt jestem potrzebna żeby miał każdy kogo wykozystywac.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:22 pm
Aidanna nie sa zle ^^ mi sie podobaja 3nodding dziekujem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:23 pm
Karnaaa nie no fakt jestem potrzebna żeby miał każdy kogo wykozystywac.. sad napewno tak nie ejst! nie mozna tak mowic.... ja rozumiem, doly nie doly.... no ale nie mozna myslec, ze jest sie potrzebnym tlyko, zeby cie wykorzystywali! Napewno jest ktos, kto bez ciebie zyc by nie mogl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:26 pm