Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22652 22653 22654 22655 22656 22657 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Sat Jan 28, 2006 12:32 pm

Omega Sun
Aidanna
Omega Sun
Aidanna
http://www.gaiaonline.com/profile/index.php?view=profile.ShowProfile&item=254173 rofl

eek skad to wzielas?
tak sobie lazilam po profilach... i patrze... trup gambino eek xd fajnie co nie rofl

fajne fajne, tylko dziwne troche. Nie przypominam sobie, zeby go usmiercili xd
bo to byly czasy kiedy ciebie niebylo przez dluzszy czas... jak wybudowali wielka wierze gambino i wszyscy dawali datki na to a po tygodniu byl jakis zamach i sie wierza zawalila i zginal 3nodding
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 12:37 pm

Aidanna
]bo to byly czasy kiedy ciebie niebylo przez dluzszy czas... jak wybudowali wielka wierze gambino i wszyscy dawali datki na to a po tygodniu byl jakis zamach i sie wierza zawalila i zginal 3nodding

aaaa pamietam 3nodding Jeszcze wtedy bylam. Po prostu nie sledze komiksow gaiowych, wiec myslalam, ze moze cos przegapilam

Omega Sun
Captain

Aidanna

PostPosted: Sat Jan 28, 2006 12:43 pm

Omega Sun
Aidanna
]bo to byly czasy kiedy ciebie niebylo przez dluzszy czas... jak wybudowali wielka wierze gambino i wszyscy dawali datki na to a po tygodniu byl jakis zamach i sie wierza zawalila i zginal 3nodding

aaaa pamietam 3nodding Jeszcze wtedy bylam. Po prostu nie sledze komiksow gaiowych, wiec myslalam, ze moze cos przegapilam
xd to jednak nic nie przegapilas tylko pamiec juz nie ta wink
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 12:52 pm

hej razz

chari-san

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Jan 28, 2006 12:55 pm

Aidanna

z moja pamiecia to zawsze bylo kiepsko... Zwlaszcza z pamiecia do twarzy, potem ludzie sie na mnie obrazaja, ze ich nie poznaje... Musialabym widziec kogos z 10 razy zeby zapamietac jak wyglada i potem go rozpoznac sweatdrop Kiepsko tez u mnie z orientacja w terenie. Gubie sie prowadzac samochod we wlasnym miasteczku chociaz jezdzilam ta sama droga setki razy.
Moja pamiec jest dosc wybiorcza... Pamietam wiekszosc rzeczy, ktorych uczylam sie w szkole i na studiach, pamietam wszystkie informacje, ktore ludzie mi przekazuja i mam dobrą pamięć do liczb: piny kart kredytowych, hasla, kody, swoj pesel, nr konta, nr telefonow znajomych, nawet nr dowodu osobistego ale za nic nie przypomne sobie co robilam wczoraj sweatdrop
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 12:58 pm

Omega Sun
Aidanna

z moja pamiecia to zawsze bylo kiepsko... Zwlaszcza z pamiecia do twarzy, potem ludzie sie na mnie obrazaja, ze ich nie poznaje... Musialabym widziec kogos z 10 razy zeby zapamietac jak wyglada i potem go rozpoznac sweatdrop Kiepsko tez u mnie z orientacja w terenie. Gubie sie prowadzac samochod we wlasnym miasteczku chociaz jezdzilam ta sama droga setki razy.
Moja pamiec jest dosc wybiorcza... Pamietam wiekszosc rzeczy, ktorych uczylam sie w szkole i na studiach, pamietam wszystkie informacje, ktore ludzie mi przekazuja i mam dobrą pamięć do liczb: piny kart kredytowych, hasla, kody, swoj pesel, nr konta, nr telefonow znajomych, nawet nr dowodu osobistego ale za nic nie przypomne sobie co robilam wczoraj sweatdrop
a ja mam zupełnie odwrotnie XD

chari-san

chari-san

PostPosted: Sat Jan 28, 2006 1:06 pm

ja mam tak, ze widzialam jakiegos kolesia w kosciele... i przypomnialam sobie, ze jak bylam w ktorejs tam kalsie 1-3 w podstawowce, to on na mnie brzydko powiedizal XD albo jak zobacze jakas kolesiuwe w pociagu a potem zobacze gdzies na dworcu to skojarze, ze juz z nia kiedys jechalam XD
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 1:06 pm

chari-san

sama narysowalas sygnaturke? Bardzo ladna 3nodding

Omega Sun
Captain

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 1:08 pm

czesc , jest tu kto ..?
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 1:09 pm

Omega Sun
chari-san

nie! no co ty! to pyromaniaca.... nawqet jest link do jego tworczosci ^^' ja nie pokazuje swoich dziel, bo sa brzydkie

[EDIT: nawet jest podpis, ze pyromaniaca XP]

chari-san

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Jan 28, 2006 1:12 pm

chari-san
ja mam tak, ze widzialam jakiegos kolesia w kosciele... i przypomnialam sobie, ze jak bylam w ktorejs tam kalsie 1-3 w podstawowce, to on na mnie brzydko powiedizal XD albo jak zobacze jakas kolesiuwe w pociagu a potem zobacze gdzies na dworcu to skojarze, ze juz z nia kiedys jechalam XD

ja mam tylko przeblyski, ze skads znam dana osobe, ale za nic sobie nie moge przypomniec skad. Czasem mnie olsni po jakims czasie...
Kiedys jechalam pociagiem i jakis chlopak sie na mnie tak patrzyl i patrzyl... a potem mnie olsnilo, ze bylam z nim tydzien wczesniej na randce. Oczywiscie obrazil sie na mnie za to, ze udaje, ze go nie znam i potem juz nigdy sie nie odezwal blaugh
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 1:13 pm

chari-san
Omega Sun
chari-san

nie! no co ty! to pyromaniaca.... nawqet jest link do jego tworczosci ^^' ja nie pokazuje swoich dziel, bo sa brzydkie

[EDIT: nawet jest podpis, ze pyromaniaca XP]

myslalam, ze to Twoj nick na deviancie xd

pokaz pokaz, na pewno nie sa brzydkie smile

Omega Sun
Captain

Aidanna

PostPosted: Sat Jan 28, 2006 1:13 pm

Omega Sun
Aidanna

smiesznie tak.... ja to mam odwrotnie... wogole nie mam pamieci do cyferek... nawet swojego telefonu komorkowego nie pamietam xp a twarze ja zapamietuje odrazu... 3nodding
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 1:14 pm

Karnaaa
czesc , jest tu kto ..?
ten wiersz? czyj jest?..

pamietam, keidys pryzjaciel napisal mi ten fragment, gdy bylam smutna... i uwazalam, ze jestem niepotrzebna i takie tam

chari-san

chari-san

PostPosted: Sat Jan 28, 2006 1:15 pm

Omega Sun
chari-san

ja mam tylko przeblyski, ze skads znam dana osobe, ale za nic sobie nie moge przypomniec skad. Czasem mnie olsni po jakims czasie...
Kiedys jechalam pociagiem i jakis chlopak sie na mnie tak patrzyl i patrzyl... a potem mnie olsnilo, ze bylam z nim tydzien wczesniej na randce. Oczywiscie obrazil sie na mnie za to, ze udaje, ze go nie znam i potem juz nigdy sie nie odezwal blaugh
^^' a to wtopa XD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22652 22653 22654 22655 22656 22657 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games