|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 12:32 pm
Omega Sun Aidanna Omega Sun Aidanna http://www.gaiaonline.com/profile/index.php?view=profile.ShowProfile&item=254173 rofl eek skad to wzielas? tak sobie lazilam po profilach... i patrze... trup gambino eek xd fajnie co nie rofl fajne fajne, tylko dziwne troche. Nie przypominam sobie, zeby go usmiercili xd bo to byly czasy kiedy ciebie niebylo przez dluzszy czas... jak wybudowali wielka wierze gambino i wszyscy dawali datki na to a po tygodniu byl jakis zamach i sie wierza zawalila i zginal 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 12:37 pm
Aidanna ]bo to byly czasy kiedy ciebie niebylo przez dluzszy czas... jak wybudowali wielka wierze gambino i wszyscy dawali datki na to a po tygodniu byl jakis zamach i sie wierza zawalila i zginal 3nodding aaaa pamietam 3nodding Jeszcze wtedy bylam. Po prostu nie sledze komiksow gaiowych, wiec myslalam, ze moze cos przegapilam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 12:43 pm
Omega Sun Aidanna ]bo to byly czasy kiedy ciebie niebylo przez dluzszy czas... jak wybudowali wielka wierze gambino i wszyscy dawali datki na to a po tygodniu byl jakis zamach i sie wierza zawalila i zginal 3nodding aaaa pamietam 3nodding Jeszcze wtedy bylam. Po prostu nie sledze komiksow gaiowych, wiec myslalam, ze moze cos przegapilam xd to jednak nic nie przegapilas tylko pamiec juz nie ta wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 12:55 pm
Aidanna xd to jednak nic nie przegapilas tylko pamiec juz nie ta wink z moja pamiecia to zawsze bylo kiepsko... Zwlaszcza z pamiecia do twarzy, potem ludzie sie na mnie obrazaja, ze ich nie poznaje... Musialabym widziec kogos z 10 razy zeby zapamietac jak wyglada i potem go rozpoznac sweatdrop Kiepsko tez u mnie z orientacja w terenie. Gubie sie prowadzac samochod we wlasnym miasteczku chociaz jezdzilam ta sama droga setki razy. Moja pamiec jest dosc wybiorcza... Pamietam wiekszosc rzeczy, ktorych uczylam sie w szkole i na studiach, pamietam wszystkie informacje, ktore ludzie mi przekazuja i mam dobrą pamięć do liczb: piny kart kredytowych, hasla, kody, swoj pesel, nr konta, nr telefonow znajomych, nawet nr dowodu osobistego ale za nic nie przypomne sobie co robilam wczoraj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 12:58 pm
Omega Sun Aidanna xd to jednak nic nie przegapilas tylko pamiec juz nie ta wink z moja pamiecia to zawsze bylo kiepsko... Zwlaszcza z pamiecia do twarzy, potem ludzie sie na mnie obrazaja, ze ich nie poznaje... Musialabym widziec kogos z 10 razy zeby zapamietac jak wyglada i potem go rozpoznac sweatdrop Kiepsko tez u mnie z orientacja w terenie. Gubie sie prowadzac samochod we wlasnym miasteczku chociaz jezdzilam ta sama droga setki razy. Moja pamiec jest dosc wybiorcza... Pamietam wiekszosc rzeczy, ktorych uczylam sie w szkole i na studiach, pamietam wszystkie informacje, ktore ludzie mi przekazuja i mam dobrą pamięć do liczb: piny kart kredytowych, hasla, kody, swoj pesel, nr konta, nr telefonow znajomych, nawet nr dowodu osobistego ale za nic nie przypomne sobie co robilam wczoraj sweatdrop a ja mam zupełnie odwrotnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:06 pm
ja mam tak, ze widzialam jakiegos kolesia w kosciele... i przypomnialam sobie, ze jak bylam w ktorejs tam kalsie 1-3 w podstawowce, to on na mnie brzydko powiedizal XD albo jak zobacze jakas kolesiuwe w pociagu a potem zobacze gdzies na dworcu to skojarze, ze juz z nia kiedys jechalam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:06 pm
chari-san a ja mam zupełnie odwrotnie XD sama narysowalas sygnaturke? Bardzo ladna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:09 pm
Omega Sun chari-san a ja mam zupełnie odwrotnie XD sama narysowalas sygnaturke? Bardzo ladna 3nodding nie! no co ty! to pyromaniaca.... nawqet jest link do jego tworczosci ^^' ja nie pokazuje swoich dziel, bo sa brzydkie [EDIT: nawet jest podpis, ze pyromaniaca XP]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:12 pm
chari-san ja mam tak, ze widzialam jakiegos kolesia w kosciele... i przypomnialam sobie, ze jak bylam w ktorejs tam kalsie 1-3 w podstawowce, to on na mnie brzydko powiedizal XD albo jak zobacze jakas kolesiuwe w pociagu a potem zobacze gdzies na dworcu to skojarze, ze juz z nia kiedys jechalam XD ja mam tylko przeblyski, ze skads znam dana osobe, ale za nic sobie nie moge przypomniec skad. Czasem mnie olsni po jakims czasie... Kiedys jechalam pociagiem i jakis chlopak sie na mnie tak patrzyl i patrzyl... a potem mnie olsnilo, ze bylam z nim tydzien wczesniej na randce. Oczywiscie obrazil sie na mnie za to, ze udaje, ze go nie znam i potem juz nigdy sie nie odezwal blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:13 pm
chari-san Omega Sun chari-san a ja mam zupełnie odwrotnie XD sama narysowalas sygnaturke? Bardzo ladna 3nodding nie! no co ty! to pyromaniaca.... nawqet jest link do jego tworczosci ^^' ja nie pokazuje swoich dziel, bo sa brzydkie [EDIT: nawet jest podpis, ze pyromaniaca XP] myslalam, ze to Twoj nick na deviancie xd pokaz pokaz, na pewno nie sa brzydkie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:13 pm
Omega Sun Aidanna xd to jednak nic nie przegapilas tylko pamiec juz nie ta wink z moja pamiecia to zawsze bylo kiepsko... Zwlaszcza z pamiecia do twarzy, potem ludzie sie na mnie obrazaja, ze ich nie poznaje... Musialabym widziec kogos z 10 razy zeby zapamietac jak wyglada i potem go rozpoznac sweatdrop Kiepsko tez u mnie z orientacja w terenie. Gubie sie prowadzac samochod we wlasnym miasteczku chociaz jezdzilam ta sama droga setki razy. Moja pamiec jest dosc wybiorcza... Pamietam wiekszosc rzeczy, ktorych uczylam sie w szkole i na studiach, pamietam wszystkie informacje, ktore ludzie mi przekazuja i mam dobrą pamięć do liczb: piny kart kredytowych, hasla, kody, swoj pesel, nr konta, nr telefonow znajomych, nawet nr dowodu osobistego ale za nic nie przypomne sobie co robilam wczoraj sweatdrop smiesznie tak.... ja to mam odwrotnie... wogole nie mam pamieci do cyferek... nawet swojego telefonu komorkowego nie pamietam xp a twarze ja zapamietuje odrazu... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:14 pm
ten wiersz? czyj jest?.. pamietam, keidys pryzjaciel napisal mi ten fragment, gdy bylam smutna... i uwazalam, ze jestem niepotrzebna i takie tam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:15 pm
Omega Sun chari-san ja mam tak, ze widzialam jakiegos kolesia w kosciele... i przypomnialam sobie, ze jak bylam w ktorejs tam kalsie 1-3 w podstawowce, to on na mnie brzydko powiedizal XD albo jak zobacze jakas kolesiuwe w pociagu a potem zobacze gdzies na dworcu to skojarze, ze juz z nia kiedys jechalam XD ja mam tylko przeblyski, ze skads znam dana osobe, ale za nic sobie nie moge przypomniec skad. Czasem mnie olsni po jakims czasie... Kiedys jechalam pociagiem i jakis chlopak sie na mnie tak patrzyl i patrzyl... a potem mnie olsnilo, ze bylam z nim tydzien wczesniej na randce. Oczywiscie obrazil sie na mnie za to, ze udaje, ze go nie znam i potem juz nigdy sie nie odezwal blaugh ^^' a to wtopa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|