|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:31 am
Delein Bee- nu jak tylko bede meic jakas gotowne (czyli nigdy), to cos mu tam wrzuce... To zacznij oszczędzać żby cos kupić, ja oszczędzałem i nadal oszczedzam bo muszę sobie dysk 120 minimum giga kupic nowa karte dźwiękową i giga ramu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:46 am
BeeWolf_san Delein Bee- nu jak tylko bede meic jakas gotowne (czyli nigdy), to cos mu tam wrzuce... To zacznij oszczędzać żby cos kupić, ja oszczędzałem i nadal oszczedzam bo muszę sobie dysk 120 minimum giga kupic nowa karte dźwiękową i giga ramu. Ja nie mam z czego oszczedzac nawet V.v...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:46 am
Delein BeeWolf_san Delein Bee- nu jak tylko bede meic jakas gotowne (czyli nigdy), to cos mu tam wrzuce... To zacznij oszczędzać żby cos kupić, ja oszczędzałem i nadal oszczedzam bo muszę sobie dysk 120 minimum giga kupic nowa karte dźwiękową i giga ramu. Ja nie mam z czego oszczedzac nawet V.v... Zawsze z czegoś jest :* ... Albo, okradnij Adwokata biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:50 am
BeeWolf_san Zawsze z czegoś jest :* ... Albo, okradnij Adwokata biggrin Ta kasa "z czegos" idzie na coś innego zawsze, wiec nic nie zostaje ... Ta jasne XD Uprowadze mu psa i zarzadam okupu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:53 am
Delein BeeWolf_san Zawsze z czegoś jest :* ... Albo, okradnij Adwokata biggrin Ta kasa "z czegos" idzie na coś innego zawsze, wiec nic nie zostaje ... Ta jasne XD Uprowadze mu psa i zarzadam okupu XD wprowadz embargo na lozko mrgreen to bedzie gorsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Delein BeeWolf_san Zawsze z czegoś jest :* ... Albo, okradnij Adwokata biggrin Ta kasa "z czegos" idzie na coś innego zawsze, wiec nic nie zostaje ... Ta jasne XD Uprowadze mu psa i zarzadam okupu XD wprowadz embargo na lozko mrgreen to bedzie gorsze Do tego chyba nie miałabym serca rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein BeeWolf_san Zawsze z czegoś jest :* ... Albo, okradnij Adwokata biggrin Ta kasa "z czegos" idzie na coś innego zawsze, wiec nic nie zostaje ... Ta jasne XD Uprowadze mu psa i zarzadam okupu XD Prosciej - udaj, ze Ciebie ktos uprowadzil biggrin Ja Ci moge w tym pomoc wink Dobra, ide chorowac dalej. Na razie wszystkim! *siup w teleport*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:56 am
Kaplanka Meteorytu Delein BeeWolf_san Zawsze z czegoś jest :* ... Albo, okradnij Adwokata biggrin Ta kasa "z czegos" idzie na coś innego zawsze, wiec nic nie zostaje ... Ta jasne XD Uprowadze mu psa i zarzadam okupu XD Prosciej - udaj, ze Ciebie ktos uprowadzil biggrin Ja Ci moge w tym pomoc wink Dobra, ide chorowac dalej. Na razie wszystkim! *siup w teleport* Dobra, trza jakas konspire opraciwac twisted Si ja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:57 am
A ja ide pobuszowac w fotoszopie... Baju baju... *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 10:48 am
...Bardzo fajne. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 11:07 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Bardzo fajne. 3nodding super <3~~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 11:13 am
Rynn the Vampire RUFUS.ABBYSINIAN ...Bardzo fajne. 3nodding super <3~~!
@_@ fajny sig
czyść 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |