|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:04 am
Kaplanka Meteorytu Alez nie trzeba, ja tam wole go wielbic na odleglosc xp No tak, ja go wielbie na bliskosc, a on mi i tak waly wykreca V.v...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:08 am
Ozzwald BeeWolf_san Aidanna *macha mu noga* normalnie moje marzenie... zalicze napewno na 5 xd To załatwione, we wtorek mam egzamin o 16 przy Ul. świeradowska 43 nr sali 36 ... mrgreen moze byc nawet 4 mi to wisi i powiewa. a ja jeszcze nie wiem w jakiej sali mam egzamin domokun A na planie sesji nie masz napisane co gdzie i jak ? Jak wy żyjecie w tej swojej szkole dziwkarstwa elektronicznego i pimpologi mechanicznej ? Ja od miesiąca wiem gdzie mam wszystkie przedmioty. Aidanna normalnie juz jade xD juz zaliczam... a cos z tego bede chociaz miala? xd Dostaniesz lizaka. Delein Kaplanka Meteorytu Alez nie trzeba, ja tam wole go wielbic na odleglosc xp No tak, ja go wielbie na bliskosc, a on mi i tak waly wykreca V.v... A może mały format pomoże i się troszkę niego zatroszczyć ? Wiem co czujesz bo sam też posiadałem blaszana puszkę nadającą się jedynie do przechowywania kurzu, no i brzęczenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:10 am
Delein Kaplanka Meteorytu Alez nie trzeba, ja tam wole go wielbic na odleglosc xp No tak, ja go wielbie na bliskosc, a on mi i tak waly wykreca V.v... Widocznie jestes w stosunku do niego zbyt Dzika... wink Z facetami trzeba jak z dziecmi, bo inaczej wpadaja w poploch i zaczynaja wykrecac numery... A jak juz nic innego do nich nie dociera, to trzeba im sprawic porzadne lanie. Niektorzy nawet to lubia xd Ale wiem, zes probowala juz niemal wszystkiego. Moze trzeba mu psychologa? Nasza szkolna Pani Psychol na pewno z ochota mu pomoze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:15 am
Bee lizaka to SE mozesz wsadzic wiesz gdzie rofl xd sam sobie zdawaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:18 am
BeeWolf_san A może mały format pomoże i się troszkę niego zatroszczyć ? Wiem co czujesz bo sam też posiadałem blaszana puszkę nadającą się jedynie do przechowywania kurzu, no i brzęczenia. Formata mial calkiem niedawno... Ale powiedz mi ale mozna zrobic na dwoch dyskach po 3,7G, pentiumem II i 128 ramu... Kaplanka- jemu pomoze tylko wymiana wnetrznosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:19 am
BeeWolf_san A na planie sesji nie masz napisane co gdzie i jak ? Jak wy żyjecie w tej swojej szkole dziwkarstwa elektronicznego i pimpologi mechanicznej ? Ja od miesiąca wiem gdzie mam wszystkie przedmioty. no wlasnie nie mam bo to w 5 roznych labolatoriach bedzie... i na miejscu sie dowiem w ktorym bede ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:22 am
Delein BeeWolf_san A może mały format pomoże i się troszkę niego zatroszczyć ? Wiem co czujesz bo sam też posiadałem blaszana puszkę nadającą się jedynie do przechowywania kurzu, no i brzęczenia. Formata mial calkiem niedawno... Ale powiedz mi ale mozna zrobic na dwoch dyskach po 3,7G, pentiumem II i 128 ramu... Kaplanka- jemu pomoze tylko wymiana wnetrznosci... Operacja? Ja Ci chetnie pomoge! Nie mam co prawda wprawy, ale co sie filmow naogladalam, to moje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:24 am
Delein BeeWolf_san A może mały format pomoże i się troszkę niego zatroszczyć ? Wiem co czujesz bo sam też posiadałem blaszana puszkę nadającą się jedynie do przechowywania kurzu, no i brzęczenia. Formata mial calkiem niedawno... Ale powiedz mi ale mozna zrobic na dwoch dyskach po 3,7G, pentiumem II i 128 ramu... Kaplanka- jemu pomoze tylko wymiana wnetrznosci... to juz jest jakis komputer... obslurzy pakiet offica... windows na nim pojdzie... wiec dobry komp do pracy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:25 am
Delein BeeWolf_san A może mały format pomoże i się troszkę niego zatroszczyć ? Wiem co czujesz bo sam też posiadałem blaszana puszkę nadającą się jedynie do przechowywania kurzu, no i brzęczenia. Formata mial calkiem niedawno... Ale powiedz mi ale mozna zrobic na dwoch dyskach po 3,7G, pentiumem II i 128 ramu... Kaplanka- jemu pomoze tylko wymiana wnetrznosci... no z tymi dyskami to kiszka straszna, ale ja tez miałem p2 przez jakis czas tylko 256 ramu dokupiłem sobie wiecej i działał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:28 am
Ozzwald Delein BeeWolf_san A może mały format pomoże i się troszkę niego zatroszczyć ? Wiem co czujesz bo sam też posiadałem blaszana puszkę nadającą się jedynie do przechowywania kurzu, no i brzęczenia. Formata mial calkiem niedawno... Ale powiedz mi ale mozna zrobic na dwoch dyskach po 3,7G, pentiumem II i 128 ramu... Kaplanka- jemu pomoze tylko wymiana wnetrznosci... to juz jest jakis komputer... obslurzy pakiet offica... windows na nim pojdzie... wiec dobry komp do pracy no bomba, mi do szczescia potrzebny jeszcze PS, miejsce na tablet, skaner, drukarke, gadu, opera, winampa, mp3... Bee- nu jak tylko bede meic jakas gotowne (czyli nigdy), to cos mu tam wrzuce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|