|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 5:43 am
Delein *wyrzuca kompa przez okno* *patrzy jak leci* dlaczego mu to zrobilas!? niezasluzyl na taki okrutny los crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 5:47 am
Aidanna Delein *wyrzuca kompa przez okno* *patrzy jak leci* dlaczego mu to zrobilas!? niezasluzyl na taki okrutny los crying Hehe, z tego na ile znam kompa Del wysnuwam prosty wniosek, ze zasluzyl w 100% na taki los wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Delein *wyrzuca kompa przez okno* *patrzy jak leci* dlaczego mu to zrobilas!? niezasluzyl na taki okrutny los crying Oj zasluzyl...nawet nie wiesz jak bardzo...sam sobie usunal glowny plik do konnekta, wiec cala liste kontatktow musialam na nowa sciagac, zacial sie 2 razy z ciagu 15 minut i nie chce puscic filmu...V.v...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 5:49 am
Kaplanka Meteorytu Aidanna Delein *wyrzuca kompa przez okno* *patrzy jak leci* dlaczego mu to zrobilas!? niezasluzyl na taki okrutny los crying Hehe, z tego na ile znam kompa Del wysnuwam prosty wniosek, ze zasluzyl w 100% na taki los wink no...co to za maszyna...chce otworzyc film od Ani, a on mi kasuje gadu ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 5:50 am
Delein Aidanna Delein *wyrzuca kompa przez okno* *patrzy jak leci* dlaczego mu to zrobilas!? niezasluzyl na taki okrutny los crying Oj zasluzyl...nawet nie wiesz jak bardzo...sam sobie usunal glowny plik do konnekta, wiec cala liste kontatktow musialam na nowa sciagac, zacial sie 2 razy z ciagu 15 minut i nie chce puscic filmu...V.v... strzel focha i tupnij nozka to przestanie xd ale niee... no rzeczywiscie wiesniak xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 5:51 am
Delein Aidanna Delein *wyrzuca kompa przez okno* *patrzy jak leci* dlaczego mu to zrobilas!? niezasluzyl na taki okrutny los crying Oj zasluzyl...nawet nie wiesz jak bardzo...sam sobie usunal glowny plik do konnekta, wiec cala liste kontatktow musialam na nowa sciagac, zacial sie 2 razy z ciagu 15 minut i nie chce puscic filmu...V.v... Czyli klasycznie xp A wyslal w koncu maila ze zdjeciami? (zakryj swe cialo Del, Ty bezwstydnico, bo rzuce w Ciebie moheroym beretem! mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 5:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 5:53 am
Kaplanka Meteorytu Delein Aidanna Delein *wyrzuca kompa przez okno* *patrzy jak leci* dlaczego mu to zrobilas!? niezasluzyl na taki okrutny los crying Oj zasluzyl...nawet nie wiesz jak bardzo...sam sobie usunal glowny plik do konnekta, wiec cala liste kontatktow musialam na nowa sciagac, zacial sie 2 razy z ciagu 15 minut i nie chce puscic filmu...V.v... Czyli klasycznie xp A wyslal w koncu maila ze zdjeciami? (zakryj swe cialo Del, Ty bezwstydnico, bo rzuce w Ciebie moheroym beretem! mrgreen ) Pewnie, ze nie wyslal...po 2,5h oswiadczyl mi, ze error...Grzes musial wysylac V.v. Aj tam jaka bezwstydnica...Dzika zem, Dzika!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 5:56 am
Delein Pewnie, ze nie wyslal...po 2,5h oswiadczyl mi, ze error...Grzes musial wysylac V.v. Aj tam jaka bezwstydnica...Dzika zem, Dzika! Lol mrgreen Twoj komp jest moim idolem smile Niech Ci bedzie, ze Dzika. Jak dla mnie to mozesz nawet byc Szaalona whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 5:58 am
Kaplanka Meteorytu Delein Pewnie, ze nie wyslal...po 2,5h oswiadczyl mi, ze error...Grzes musial wysylac V.v. Aj tam jaka bezwstydnica...Dzika zem, Dzika! Lol mrgreen Twoj komp jest moim idolem smile Niech Ci bedzie, ze Dzika. Jak dla mnie to mozesz nawet byc Szaalona whee Moge sie z Tobą na kompy zamienic mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 5:59 am
Aidanna *macha mu noga* normalnie moje marzenie... zalicze napewno na 5 xd To załatwione, we wtorek mam egzamin o 16 przy Ul. świeradowska 43 nr sali 36 ... mrgreen moze byc nawet 4 mi to wisi i powiewa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:00 am
BeeWolf_san Aidanna *macha mu noga* normalnie moje marzenie... zalicze napewno na 5 xd To załatwione, we wtorek mam egzamin o 16 przy Ul. świeradowska 43 nr sali 36 ... mrgreen moze byc nawet 4 mi to wisi i powiewa. a ja jeszcze nie wiem w jakiej sali mam egzamin domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:01 am
Delein Kaplanka Meteorytu Delein Pewnie, ze nie wyslal...po 2,5h oswiadczyl mi, ze error...Grzes musial wysylac V.v. Aj tam jaka bezwstydnica...Dzika zem, Dzika! Lol mrgreen Twoj komp jest moim idolem smile Niech Ci bedzie, ze Dzika. Jak dla mnie to mozesz nawet byc Szaalona whee Moge sie z Tobą na kompy zamienic mrgreen rofl Alez nie trzeba, ja tam wole go wielbic na odleglosc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:02 am
BeeWolf_san Aidanna *macha mu noga* normalnie moje marzenie... zalicze napewno na 5 xd To załatwione, we wtorek mam egzamin o 16 przy Ul. świeradowska 43 nr sali 36 ... mrgreen moze byc nawet 4 mi to wisi i powiewa. normalnie juz jade xD juz zaliczam... a cos z tego bede chociaz miala? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|