|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:01 pm
EvilYuki mamka mi cyztala i przed zerowka sama komiksy ze Spidermanem czytalam... blaugh i co mi z tego, ze bylam inteligentniejsza od rowiesnikow? Ja mam intelekt, nie ucze sie i jade na trojach a debile, ktore ryja na pamiec maja same piatki. Ot tak. jakbys sie troche przylozyla, to pewnie tez mialabys same piatki wink Ja ucze sie na rozumienie (musze sobie przelozyc definicje na wlasne dziwne myslenie i skojarzenia) albo wzrokowo (tabelki, wykresy i garsc kolorowych zakreslaczy i nie ma materialu ktorego nie mozna opanowac w 24h mrgreen ) Na pamiec bym chyba nie potrafila xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:07 pm
Omega Sun EvilYuki mamka mi cyztala i przed zerowka sama komiksy ze Spidermanem czytalam... blaugh i co mi z tego, ze bylam inteligentniejsza od rowiesnikow? Ja mam intelekt, nie ucze sie i jade na trojach a debile, ktore ryja na pamiec maja same piatki. Ot tak. jakbys sie troche przylozyla, to pewnie tez mialabys same piatki wink Ja ucze sie na rozumienie (musze sobie przelozyc definicje na wlasne dziwne myslenie i skojarzenia) albo wzrokowo (tabelki, wykresy i garsc kolorowych zakreslaczy i nie ma materialu ktorego nie mozna opanowac w 24h mrgreen ) Na pamiec bym chyba nie potrafila xp Wlasnie. Rozumienie to podstawa... a ja mam w poniedzialek klasowke z ciagow. I uch... bede musiala wkuc pare wzorow... na sume ciagu skonczonego, nieskonczonego, kolejne wyrazy ciagu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:15 pm
witam witam biggrin widze ze niezly temat idzie (nauka) a tu niektorzy ferie zaczynaja i po feriach naja 4 sprawdziany i 2 kartkowki ale to nic stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:17 pm
witaj XD masz babski nick twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:20 pm
Ozual witaj XD masz babski nick twisted wiem bo konto jest psoscizna po koledze a nie moe zmnienic pluci a nie chcze mi sie nowego konta robic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:23 pm
evilkaa Ozual witaj XD masz babski nick twisted wiem bo konto jest psoscizna po koledze a nie moe zmnienic pluci a nie chcze mi sie nowego konta robic to daj delete charakter i zrob se nowego avatarka na tym samym koncie, itemki zostana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evilkaa witam witam biggrin widze ze niezly temat idzie (nauka) a tu niektorzy ferie zaczynaja i po feriach naja 4 sprawdziany i 2 kartkowki ale to nic stressed to ja pojde za Ciebie na sprawdziany i kartkowki, a Ty w zamian za to przerobisz do mojego egzaminu z prawa administracyjnego 3 ustawy pod katem 40 zagadnien, musisz tez nauczyc sie definicji, zeby wiedziec o co w tych zagadnieniach chodzi...zapomnialam dodac, ze masz na to tylko 4 dni xd Potem zaliczysz za mnie gospodarke przestrzenna, bo ja nawet jeszcze nie wiem jak wyglada wykladowca wink no i jak chcesz to mozesz isc tez na egzamin ze smiertelnie nudnych jednostek budzetowych. Na TELCa i prawo cywilne juz pojde sama wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:25 pm
Omega Sun evilkaa witam witam biggrin widze ze niezly temat idzie (nauka) a tu niektorzy ferie zaczynaja i po feriach naja 4 sprawdziany i 2 kartkowki ale to nic stressed to ja pojde za Ciebie na sprawdziany i kartkowki, a Ty w zamian za to przerobisz do mojego egzaminu z prawa administracyjnego 3 ustawy pod katem 40 zagadnien, musisz tez nauczyc sie definicji, zeby wiedziec o co w tych zagadnieniach chodzi...zapomnialam dodac, ze masz na to tylko 4 dni xd Potem zaliczysz za mnie gospodarke przestrzenna, bo ja nawet jeszcze nie wiem jak wyglada wykladowca wink no i jak chcesz to mozesz isc tez na egzamin ze smiertelnie nudnych jednostek budzetowych. Na TELCa i prawo cywilne juz pojde sama wink na prawo administracyjne moge isc za ciebie bo brat studiowal i sie z nim tego uczylam i go potem pytalam:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:25 pm
Omega Sun evilkaa witam witam biggrin widze ze niezly temat idzie (nauka) a tu niektorzy ferie zaczynaja i po feriach naja 4 sprawdziany i 2 kartkowki ale to nic stressed to ja pojde za Ciebie na sprawdziany i kartkowki, a Ty w zamian za to przerobisz do mojego egzaminu z prawa administracyjnego 3 ustawy pod katem 40 zagadnien, musisz tez nauczyc sie definicji, zeby wiedziec o co w tych zagadnieniach chodzi...zapomnialam dodac, ze masz na to tylko 4 dni xd Potem zaliczysz za mnie gospodarke przestrzenna, bo ja nawet jeszcze nie wiem jak wyglada wykladowca wink no i jak chcesz to mozesz isc tez na egzamin ze smiertelnie nudnych jednostek budzetowych. Na TELCa i prawo cywilne juz pojde sama wink dobrze ze jestem jeszcze w gim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|