Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22645 22646 22647 22648 22649 22650 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 12:01 pm

EvilYuki
mamka mi cyztala i przed zerowka sama komiksy ze Spidermanem czytalam... blaugh

i co mi z tego, ze bylam inteligentniejsza od rowiesnikow? Ja mam intelekt, nie ucze sie i jade na trojach a debile, ktore ryja na pamiec maja same piatki. Ot tak.

jakbys sie troche przylozyla, to pewnie tez mialabys same piatki wink
Ja ucze sie na rozumienie (musze sobie przelozyc definicje na wlasne dziwne myslenie i skojarzenia) albo wzrokowo (tabelki, wykresy i garsc kolorowych zakreslaczy i nie ma materialu ktorego nie mozna opanowac w 24h mrgreen ) Na pamiec bym chyba nie potrafila xp
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 12:02 pm

[ Message temporarily off-line ]

Rynn the Vampire
Crew

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 12:07 pm

Omega Sun
EvilYuki
mamka mi cyztala i przed zerowka sama komiksy ze Spidermanem czytalam... blaugh

i co mi z tego, ze bylam inteligentniejsza od rowiesnikow? Ja mam intelekt, nie ucze sie i jade na trojach a debile, ktore ryja na pamiec maja same piatki. Ot tak.

jakbys sie troche przylozyla, to pewnie tez mialabys same piatki wink
Ja ucze sie na rozumienie (musze sobie przelozyc definicje na wlasne dziwne myslenie i skojarzenia) albo wzrokowo (tabelki, wykresy i garsc kolorowych zakreslaczy i nie ma materialu ktorego nie mozna opanowac w 24h mrgreen ) Na pamiec bym chyba nie potrafila xp
Wlasnie. Rozumienie to podstawa... a ja mam w poniedzialek klasowke z ciagow. I uch... bede musiala wkuc pare wzorow... na sume ciagu skonczonego, nieskonczonego, kolejne wyrazy ciagu...
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 12:08 pm

EvilYuki
Crew

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 12:09 pm

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 12:10 pm

Witam panie mrgreen ....

Gosza

evilkaa

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 12:15 pm

witam witam biggrin
widze ze niezly temat idzie (nauka) a tu niektorzy ferie zaczynaja
i po feriach naja 4 sprawdziany i 2 kartkowki
ale to nic stressed
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 12:17 pm

witaj XD masz babski nick twisted

Gosza

evilkaa

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 12:20 pm

Ozual

wiem bo konto jest psoscizna po koledze a nie moe zmnienic pluci a nie chcze mi sie nowego konta robic
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 12:22 pm

EvilYuki
Crew

Gosza

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 12:23 pm

evilkaa
Ozual

wiem bo konto jest psoscizna po koledze a nie moe zmnienic pluci a nie chcze mi sie nowego konta robic
to daj delete charakter i zrob se nowego avatarka na tym samym koncie, itemki zostana

Rynn the Vampire
Crew

Omega Sun
Captain

evilkaa
witam witam biggrin
ale to nic stressed

to ja pojde za Ciebie na sprawdziany i kartkowki, a Ty w zamian za to przerobisz do mojego egzaminu z prawa administracyjnego 3 ustawy pod katem 40 zagadnien, musisz tez nauczyc sie definicji, zeby wiedziec o co w tych zagadnieniach chodzi...zapomnialam dodac, ze masz na to tylko 4 dni xd Potem zaliczysz za mnie gospodarke przestrzenna, bo ja nawet jeszcze nie wiem jak wyglada wykladowca wink no i jak chcesz to mozesz isc tez na egzamin ze smiertelnie nudnych jednostek budzetowych.
Na TELCa i prawo cywilne juz pojde sama wink
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 12:25 pm

Omega Sun
evilkaa
witam witam biggrin
ale to nic stressed

to ja pojde za Ciebie na sprawdziany i kartkowki, a Ty w zamian za to przerobisz do mojego egzaminu z prawa administracyjnego 3 ustawy pod katem 40 zagadnien, musisz tez nauczyc sie definicji, zeby wiedziec o co w tych zagadnieniach chodzi...zapomnialam dodac, ze masz na to tylko 4 dni xd Potem zaliczysz za mnie gospodarke przestrzenna, bo ja nawet jeszcze nie wiem jak wyglada wykladowca wink no i jak chcesz to mozesz isc tez na egzamin ze smiertelnie nudnych jednostek budzetowych.

na prawo administracyjne moge isc za ciebie bo brat studiowal i sie z nim tego uczylam i go potem pytalam:]

evilkaa

Gosza

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 12:25 pm

Omega Sun
evilkaa
witam witam biggrin
ale to nic stressed

dobrze ze jestem jeszcze w gim xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22645 22646 22647 22648 22649 22650 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games