|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:17 am
Kimagure-chan ~~lena-undesaid~~ Kimagure-chan hej Lenuś 4laugh a ja musze strescic 4 książki (nie lektury szkolne) na poniedzialek... a nie przeczytalam zadnej książki przez ferie razz może ktoś pomoże?? blaugh jakie ksiazki blaugh ? byle jakie razz babka sie uczepila zeby strescic 4 obojętnie jakie książki ale nie lektury szkolne sweatdrop O_O phi... to ja tez tak chce Hp1, Hp2, Hp3, Hp4, i masz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:21 am
Za przeproszeniem, cztery książki to ja na tydzień czytam.. ;/ naprawdę nie znasz żadnych czterech dowolnych książek żeby machnąć streszczenia? Nie żartuj :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kimagure-chan ~~lena-undesaid~~ Kimagure-chan hej Lenuś 4laugh a ja musze strescic 4 książki (nie lektury szkolne) na poniedzialek... a nie przeczytalam zadnej książki przez ferie razz może ktoś pomoże?? blaugh jakie ksiazki blaugh ? byle jakie razz babka sie uczepila zeby strescic 4 obojętnie jakie książki ale nie lektury szkolne sweatdrop O_O phi... to ja tez tak chce Hp1, Hp2, Hp3, Hp4, i masz cool tez tak na poczatku myslalam ale to tak głupio blaugh chce jakies rozne ksiazki a nie 4 czesci przygod tego samego bohatera 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra szpadam , papa wszyskim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:22 am
Rynn the Vampire Za przeproszeniem, cztery książki to ja na tydzień czytam.. ;/ naprawdę nie znasz żadnych czterech dowolnych książek żeby machnąć streszczenia? Nie żartuj :/ nie lubie czytac ksiazek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:23 am
ale jestem nudna to chyba spaczenie zawodowe ..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:24 am
Rynn the Vampire Za przeproszeniem, cztery książki to ja na tydzień czytam.. ;/ naprawdę nie znasz żadnych czterech dowolnych książek żeby machnąć streszczenia? Nie żartuj :/ O_O ej... ja tez tak chce O_O w domu nie mam zadnych ciekawych ksiazek... a jak mam to juz przeczytalam.. albo nie mam czasu, albo chceci zeby to czytac gonk wezcie mnie zmobilizujcie do czytania!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:34 am
papke z mojego ciala zrobicie se kiedy indziej mrgreen musze leciec blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:39 am
Tez bym chciala strescic cztery dowolne ksiazki nie-lektury.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:46 am
Ja ostatnio mam zastoj. Dobre ksiazki (np ostatnia czesc HP, wszystkie ksiazki Bialoleckiej, Coehlo czy Lukanienko) to kwestia jednego wieczoru, tak jak u Rynn.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:51 am
Ksiazki... Ja musze do matury przeczytac 6 tomow Sapka i trylogie Tolkiena + Silmarillion... Po cholere bralam taki temat na ustna, by ukazac kontrast... Ech, lubię te pozycje, ale czas... O.. EvilYuki, miło widziec swoja pracke na syg juz :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:54 am
Sillmarilion... chcialam to kiedys zaczac...
ano, twa praca na sygnie... cholernie mi sie podoba, az nie wiem czy jej sobie nie wydrukuje i nie powiesze nad biurkiem heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:54 am
Kimagure-chan Rynn the Vampire Za przeproszeniem, cztery książki to ja na tydzień czytam.. ;/ naprawdę nie znasz żadnych czterech dowolnych książek żeby machnąć streszczenia? Nie żartuj :/ nie lubie czytac ksiazek... ksiazki rozwijaja wyobraznie i slownictwo, poszerzaja horyzonty myslowe... Malutkie dzieci, ktorym czyta sie ksiazki sa pozniej bardziej inteligentne niz ich rowiesnicy, szybciej ucza sie mowic i czytac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:56 am
Omega Sun Kimagure-chan Rynn the Vampire Za przeproszeniem, cztery książki to ja na tydzień czytam.. ;/ naprawdę nie znasz żadnych czterech dowolnych książek żeby machnąć streszczenia? Nie żartuj :/ nie lubie czytac ksiazek... ksiazki rozwijaja wyobraznie i slownictwo, poszerzaja horyzonty myslowe... Malutkie dzieci, ktorym czyta sie ksiazki sa pozniej bardziej inteligentne niz ich rowiesnicy, szybciej ucza sie mowic i czytac 3nodding mamka mi cyztala i przed zerowka sama komiksy ze Spidermanem czytalam... blaugh i co mi z tego, ze bylam inteligentniejsza od rowiesnikow? Ja mam intelekt, nie ucze sie i jade na trojach a debile, ktore ryja na pamiec maja same piatki. Ot tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|