|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 10:46 am
*WCHODZI TA, CO TO MA DZISIAJ OKRES WZMOZONEJ AKTYWNOSCI SENNEJ* joł pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 10:47 am
Rynn the Vampire Wszyscy muszę kuć, shizz x___x a moja znajoma, chociaż ma ferie, musi kuć na olimpiadę z filozofii >__< biedactwo..jedziemy z Panem Smokeym z nią, żeby jej nikt nie porwał w tych Katowicach.. jak milo wiedziec ze ktos rowniez cierpi ... hehehehe...ale nie jestem do konca pewna czy ja czasami nie mam gorzej xd 3 lektorki do przeczytania 5 egzaminow egzamin z łaciny...egzamin z Nauk pomocniczych histori...historia sredniowiecza powszechna...historia sredniowiecza polski...polityka....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 10:49 am
Karnaaa Lucjusz no ja chyba ...jestem... ninja ...hehehe Jak slodkoo heart nie jestem sama xd heh a ty co masz ferie egzaminy question czy jestes szczesliwa i wogule sie nie musisz uczyc rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 10:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 10:52 am
Lucjusz Karnaaa Lucjusz no ja chyba ...jestem... ninja ...hehehe Jak slodkoo heart nie jestem sama xd heh a ty co masz ferie egzaminy question czy jestes szczesliwa i wogule sie nie musisz uczyc rofl do ferii dalekoo crying ale za to nie musze się egazminami martwić twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 10:54 am
Karnaaa Lucjusz Karnaaa Lucjusz no ja chyba ...jestem... ninja ...hehehe Jak slodkoo heart nie jestem sama xd heh a ty co masz ferie egzaminy question czy jestes szczesliwa i wogule sie nie musisz uczyc rofl do ferii dalekoo crying ale za to nie musze się egazminami martwić twisted czyli tak jak ja ... ninja ja nie wiem jakim cudem ja jeszcze sie jakos trzymam... po tej dawce wiedzy sredniowiecznej o krolingach merowingach gdzie kazdy z nich to seksocholik albo sadysta na maxa....historia jest super
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 10:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 10:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 10:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:04 am
hej Lenuś 4laugh a ja musze strescic 4 książki (nie lektury szkolne) na poniedzialek... a nie przeczytalam zadnej książki przez ferie razz może ktoś pomoże?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:08 am
Kimagure-chan hej Lenuś 4laugh a ja musze strescic 4 książki (nie lektury szkolne) na poniedzialek... a nie przeczytalam zadnej książki przez ferie razz może ktoś pomoże?? blaugh jakie ksiazki blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:09 am
Kimagure-chan hej Lenuś 4laugh a ja musze strescic 4 książki (nie lektury szkolne) na poniedzialek... a nie przeczytalam zadnej książki przez ferie razz może ktoś pomoże?? blaugh to ja ci moge poopwiadac o karolingach merowingach... sa naprawde cudowi... ksiazka nosi tytul ,,Merowingowie i Karolingowie,,...karolingach merowingach... opowiedziec ci question hehehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 11:14 am
~~lena-undesaid~~ Kimagure-chan hej Lenuś 4laugh a ja musze strescic 4 książki (nie lektury szkolne) na poniedzialek... a nie przeczytalam zadnej książki przez ferie razz może ktoś pomoże?? blaugh jakie ksiazki blaugh ? byle jakie razz babka sie uczepila zeby strescic 4 obojętnie jakie książki ale nie lektury szkolne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|